23 кръг /Лудогорец - Черно море/ 12.03 неделя 14.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 23 кръг /Лудогорец - Черно море/ 12.03 неделя 14.15

Мнениеот ogrizko » 05 мар 2023 17:57

ами аз никъде няма да ходя да протестирам сега :) както казах като направят стадиона след това ще ги мисля пак нещата ....засега нищо няма да се промени освен, че ще се смени един треньор с друг! а аз поне не виждам смисъл в това към момента ......последните 20+ години съм харесвал отбора повече единствено при Никола Спасов и при Вуцов, но и в двата случая се даваха пари и имаше по-високи заплати! т.е. в сегашната ситуация нито един треньор не ми е харесвал повече от Илиан като цяло ..а да не говорим и колко пъти гради отбор наново ..и младежи достатъчно играят дори да не са всички! просто такива са фактите :) аз може да протестирам или при много по-слаби РЕЗУЛТАТИ (не говоря за игра, а за резултати) от сегашните и ако чувствам, че наистина нещата не отиват на добре! или може да протестирам след като направим стадиона и се повишат амбициите ни и виждам, че Илиан не се справя с новите амбиции пред отбора :) но както казах като чета предната тема се събрахте сериозна групичка, така че като решите организирайте си нещо и така....

на мен лично ми харесва какво се случва ....забърза се строежа на стадиона ...сложиха Пламен Андреев ...ще модернизират базата на юношите ....направиха нов сайт ...канал в ютуб........ виждам достатъчно положителни неща за които да се хвана и най-после някакво положително развитие и напредък на нещата, така че нямам никакво намерение да се меся точно в този момент като виждам подобни неща ;) аз гледам цялото развитие на отбора като клуб, база и т.н., а не само Илиан и последния недобър мач и веднага да искам оставки.....

стадиона вече няма как да не бъде завършен, защото са направили 90% и ще е чиста загуба на каквото се сетиш ако не го довършат и си личи, че към момента се стараят... пак казвам, след като направят стадиона тогава може да си променя позицията или при слаби резултати като поредица.... иначе слаби мачове и Ливърпул правят и Реал М, така че не се впечатлявам особено освен че ме дразни ама това си е мой проблем :) не се впечатлявам чак оставки да искам...

да не говорим и че Златев повече ми харесва да играе от ляво, за да може да шутира ...и Велислав отдясно, не виждам какъв е проблема да се играе с обратни крила :) пък и е смешно да говориш за Наско Илиев, защото още Златев не е играл с него ....всъщност с Наско Илиев на терена е възможно Златев отдясно и Велислав отляво, защото поне вече има на кого да центрират и има някакъв смисъл, но досега определено не беше така..... и да, има нещо дето ме дразят и Курьор на върха на атаката няма друг да е мрънкал повече от мен за това, само Стрелеца ме доближава в някааква степен...

все пак за мен претенциите са повече към ръководството, дори да сменят Илиан не виждам какво ще се промени точно в този етап на развитие на клуба, но вие си знаете...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 мар 2023 18:06

И къде видя Алекс и Сула крила.Отначалото на сезона дори започна с Васко опорен и те двамата в средата,на крилата Василев и .. Новия Василев .В последните два мача бе принуден да играе с единия от тях на крилото при положение че не са картотекирани новите ,Златев е контузен...кой точно да пусне на крилото.А това че понякога играем с обърнати крила не виждам особено проблем.Само един пример .Салах винаги е блестял отдясно ,а познай с кой крак играе ;)
Ама така е то на дивана вкъщи всеки е най силен тактик селекционер и какво ли още не.
И да те питам нещо.Вчера на тържеството в ФК беше ли ?
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 мар 2023 18:09

Малко в друга посока искам да попитам аз.
Какво става с това момче Дакай,който привлякохме директно с договор.Защо не влиза да играе,някой виждал ли го е на тренировки как се справя,толкова ли не се е аклиматизирал още ,че дори и за малко не влиза в мачовете,толкова по зле ли ще да е от Велев примерно ,когото нарочихме вече за пример за слаб играч в отбора

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 05 мар 2023 18:24

Ами вчера когато изкара Василев ми се стори че двамата са по крилата ама може и да съм се заблудил при този целият хаос на терена.
Сравненията със Салах и преди това със Глардииола и Грийлиш са абсурди човече. Нашите футболисти са толкова лимитирани че ще хубаво да се усъвършенстват поне на една позиция.
И към въпросът ти. Вчера бях на стадиона, но на тържеството не отидох.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 мар 2023 18:58

Пирин ги чукна 0:1. Гледах ги как играха, как ритаха нарочно в аут и съм категоричен - бойкотираха Шимунджа. Срещу нас ще има нов треньор. Дупе да ни е яко.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 мар 2023 21:06

Eastern написа:Ами вчера когато изкара Василев ми се стори че двамата са по крилата ама може и да съм се заблудил при този целият хаос на терена.
Сравненията със Салах и преди това със Глардииола и Грийлиш са абсурди човече. Нашите футболисти са толкова лимитирани че ще хубаво да се усъвършенстват поне на една позиция.

Сравненията с Гуардиола и Салах бяха във връзка с вижданията на един треньор за концепцията и вижданията му за играта и подбора на играчи за тези му виждания,ама щом не схващаш идеята ,остави.
А за въпроса ми ,казах ти че не чакам отговор,той ми бе ясен

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 05 мар 2023 22:26

mursusaid написа:
Eastern написа:Ами вчера когато изкара Василев ми се стори че двамата са по крилата ама може и да съм се заблудил при този целият хаос на терена.

Сравненията с Гуардиола и Салах бяха във връзка с вижданията на един треньор за концепцията и вижданията му за играта и подбора на играчи за тези му виждания,ама щом не схващаш идеята ,остави.
mursusaid написа:

Прости ми че не схващам дълбоките ти мисли, значи концепцията и вижданията за играта на професора се въртят около велев и панайотов. Да не се чудим тогава защо играта ни е плачевна. Следващият мач може да пробва велев като център нападател а панайотов като вратар май само на тези позиции не ги е пробвал.
И следващият път не ми задавай въпроси като не очакваш отговори. Може би присъствалите на тържеството и гъзоблизачите на илиан се имате за нещо повече от останалите фенове?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 мар 2023 23:54

Eastern написа:
mursusaid написа:

mursusaid написа:

Прости ми че не схващам дълбоките ти мисли, значи концепцията и вижданията за играта на професора се въртят около велев и панайотов. Да не се чудим тогава защо играта ни е плачевна. Следващият мач може да пробва велев като център нападател а панайотов като вратар май само на тези позиции не ги е пробвал.
И следващият път не ми задавай въпроси като не очакваш отговори. Може би присъствалите на тържеството и гъзоблизачите на илиан се имате за нещо повече от останалите фенове?

Леле ,ти как извърташ нещата.По-зле си от жена в мензис.По-зле си отколкото очаквах.
А другото ,за тържеството , даже няма смисъл да го коментирам.Значи за теб там са присъствали само "гъзоблизачи" на Илиан, значи по този начин плюеш по всички легенди,ветерани,бивши играчи на отбора и други и други които са били там ,само за да ближат гъза на Илиан.
Човече толкова си зле и обладан от злоба и явно имаш някакъв комплекс към Илиан,че по далеч от това не виждаш.
Безнадежден случай си и правилно се бях зарекъл преди време да не ти обръщам внимание.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 06 мар 2023 07:14

Хах аз съм бил извъртал нещата. Написал съм присъствалите И гъзоблизачите. Пак те питам тези присъствалите нещо повече ли са от останалите фенове които не бяха на тържеството?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 06 мар 2023 07:56

Eastern написа:Хах аз съм бил извъртал нещата. Написал съм присъствалите И гъзоблизачите. Пак те питам тези присъствалите нещо повече ли са от останалите фенове които не бяха на тържеството?

Понеже питаш затова ще ти отговоря,но тук спирам защото както казах не виждам смисъл да си говоря с човек изпълнен със злоба към един определен човек и не вижда повече от това .
Присъствалите или неприсъствалите не са нищо повече от другите,така както един човек не е повече от друг по принцип.Аз просто се питах дали си присъствал без да влагам такъв смисъл,какъвто явно ти си мислиш щом по този начин си поставяш въпроса .А то е ново потвърждение за комплексите и злобата ти спрямо други.
Аз не деля феновете на едни и други ,аз не деля феновете на гъзоблизачи,на подкрепящи Илиан,мразещи Илиан,платени и неплатени и не знам още какви според твои коментари.
Както казах още в първия си коментар ,всеки си има мнение и мироглед,а аз нямам намерение да те убеждавам в нещо.
Наистина до тук спирам,остани си със здраве и злобата към Илиан докато не си тръгне,той все някой ден ще си отиде ,но Морето ще остане

Върни се в “Черно море”