7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00
хаха, или Илиан чете форума или ми чете мислите тоя път специално :))) идеята ми Курьор да влезе последните минути и да играем Матеуш - Мимито - Васко се осъществява :))) един път да съм изцяло доволен със състава дето излизаме .....единствено не разбирам защо Живко е извън групата (вирус, контузия, скарване с тренера??)..... дано това не се окаже фатално в днешната среща, защото и Дичев не е твърд титуляр и в тоя смисъл може да не е стабилен през цялото време.... ама да стискаме палци и ще видим какво ще стане :))) Росен Стефанов не ми се видя толкова зле в контролите, така че ще видим и той какво може...

А, да ви прави впечатление, освен това, че излизаме с двама от резервите в защита, нямаме никаква алтернатива за ариергарда на пейката?! Един единствен Стефан Велев, който има афинитет към играта в по-защитен план, но все пък е играч за средата на терена, обаче пък недолюбван и оплюван от доста хора тук?! Излизаме за важен мач на чужд терен, срещу надъхан за първи успех, не лош отбор, но без точки досега и.. "ширината" в състава ни куца сериозно?! Аз лично съм сериозно притеснен от това и се моля, мача да се развие така, че да не се налага по каквато и да е причина да излиза защитник и се налага смяна!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- venko 1984
- Контакти:
mark1926 написа:ГАНЧО написа:Според мен 1:0 или 2:0 за Ботев Пловдив.
ботевЪ играе в Коматево, а не в Пловдив!!! Ако ботевЪ от Коматево вкара 2 гола на Морето, означава, че са вкарали 70 процента от досегашните си 3 гола... А ако Ч.Море допусне 2 гола ,ще означава ,че ботевЪ от Коматево им е вкарал двойно повече голове отколкото имат за ПЕТ МАЧА....
Ганчо, гледай фантастика, не я пиши по форумите!!!
За мача, Морето са супер корав отбор, няма да си кривя душата. Трудно ще вкараме гол, единствено се надявам да не получим такъв, а ако бог е решил отново да имаме късмет, може и да бием, но ще е голяма мъка.
не съм се замислял, но принципно Лъчезар Йорданов също е с по-защитни функции ......освен това имай предвид, че и Курьор е играл като бек и то в мача за купата като бихме Левски :))) все пак дано не се стига до подобна ситуация да ги мислим тия варианти... Велев е първия избор в дефанзивен план със сигурност

Каквито и да ги мислим, както и да го въртим.. ситуацията в защитен план си е притеснителна този мач..
- venko 1984
- Контакти:
Ее пичове, готини сте, ама може ли такава цензура. Иначе магарето1936 си го знаем, вечния комплексар.
Успех на Ч.Море, но в мачовете след този с нашия отбор. А на магарето искам да му кажа, че скоро ще се върнем у дома, на Колежа, да започва процедурата с вените.
Успех на Ч.Море, но в мачовете след този с нашия отбор. А на магарето искам да му кажа, че скоро ще се върнем у дома, на Колежа, да започва процедурата с вените.
Време беше! Като по учебник, страхотен гол! Браво моряци!
ГОООООООООЛ! БЕНШААААА И ВИКИИИ!!! АЙ' ,МОРЯЦИ!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Твърде рехави, неориентирани, колебливи.. да не казвам трагични сме днес в защита. Докъде ще я докараме така, не знам, но се надявам второто да се стабилизираме, защото така.. никак не ми харесва.
Шуменският мръсник какъв фал измисли, не е истина, и пак ни нашари доволно!
Иначе нищо изненадващо , домакините със два удара, два гола. Поне второто трябва да атакуваме и няма да бавим играта като предните мачове.
Иначе нищо изненадващо , домакините със два удара, два гола. Поне второто трябва да атакуваме и няма да бавим играта като предните мачове.