Sole написа:Напротив ,ако се бяхме класирали за евротурнирите никой нямаше да си тръгне и нямаше да имаме проблем да надградим отбора с класни попълнения. А сега ще се получи точно обратното!
Ами не знам ...аз почвам да си мисля, че това са наши фантазии какво би станало. При нас тавана на заплатите е много нисък. Ако не се увеличи няма какво друго да очакваме. Ще идват играчи и като покажат нещо ще идат някъде за повече пари ....а най-лошото е, че съм сигурен, че и Пабло и Влатко и Жека обичат Черно море и биха искали да играят за нас ....но наистина е нисък тавана.
Все едно да работиш някъде тук във Варна в някоя фирма за 1200лв и идват и ти предлагат 3000лв заплата... ми, свикнал си във фирмата, кефиш се на шефа и колегите, сприятелил си се с колегите (феновете) ....но в крайна сметка разликата е голяма. По-добре е да приемеш по-добрата оферта. Но ако можеше месечно да предложим 2200лв вместо 1200лв ...и разликата до 3000лв е само 800лв, тогава може и да има шанс да останат. Или поне аз от моя гледна точка от 2200 не бих отишъл на 3000 на всяка цена, но от 1200 на 3000 веднага си тръгвам колкото и да не искам :))) Не знам дали стана ясно, просто за мен няма шанс да задържим когото и да е с 2 мача в квалификациите... теоретично има някаква логика, но е силно съмнително. Единствено Курьор е някакъв такъв романтик :)))