1 кръг /Царско село - Черно море/ 23.07.21 петък 18.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: 1 кръг /Царско село - Черно море/ 23.07.21 петък 18.45ч.

Мнениеот Vladislav » 23 юли 2021 21:20

Не знам точно Васко със какво ви е виновен. Без него ще е още по- зле. Нямаме никаква широчина отпред. Касми е абсолютно предвидим, в Родриго няма свежест, Вилела го пропускаме, а нападател нямаме, дадохме го на числото. Отзад нещата изглеждат по- оптимистично.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 23 юли 2021 21:23

Поздравления за всички мазохисти успели да изгледат целият мач и най вече пропътувалите пътят до София.
Илияне, Илияне едни и същи оправдания вече четири години. След пълният провал който се оказа Вилела през миналият сезон , вместо да го изгониш ти го пускаш титуляр :shock: и той отново безхаберен! На върха на атаката Велев :shock: ., Гомеш бил контузен, ами защо се предостъпва един от обещаващите млади футболисти Ангелов? Пълна аматьорщина! После искаме голове да вкарваме, еми няма. Ще слушаме как Гераси още не се е сработил със отбора, как контузията е оказала влияние на Зе Гомеш, който между другото е контузен през два мача и така пак цял сезон. Жалко и за Янчев и за Ангелов и за Вуцов които по нищо не отстъпваха на слабите чужденци със които се напълни отбора. Родриго Енрике също попада във това число! Незнам вече кой мач поред не показва абсолютно нищо от това заради което се превърна във любимец на феновете.
Хубавото днес беше във защитата!
Добра работа на вратата за Георгиев, Живко доста спокйно изнася топката, а на левият бек имаме страхотен футболист който беше доста пренебрегван цялото минало първенство. Дано не го забият резерва на Панов когато се завърне ,защото е класи над него.
Съжелявам за хейта но това е което виждам аз , а то определено ни ми харесва!
Само Черно Море!

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 23 юли 2021 21:32

Eastern написа:Поздравления за всички мазохисти успели да изгледат целият мач и най вече пропътувалите пътят до София.
Илияне, Илияне едни и същи оправдания вече четири години. След пълният провал който се оказа Вилела през миналият сезон , вместо да го изгониш ти го пускаш титуляр :shock: и той отново безхаберен! На върха на атаката Велев :shock: ., Гомеш бил контузен, ами защо се предостъпва един от обещаващите млади футболисти Ангелов? Пълна аматьорщина! После искаме голове да вкарваме, еми няма. Ще слушаме как Гераси още не се е сработил със отбора, как контузията е оказала влияние на Зе Гомеш, който между другото е контузен през два мача и така пак цял сезон. Жалко и за Янчев и за Ангелов и за Вуцов които по нищо не отстъпваха на слабите чужденци със които се напълни отбора. Родриго Енрике също попада във това число! Незнам вече кой мач поред не показва абсолютно нищо от това заради което се превърна във любимец на феновете.
Хубавото днес беше във защитата!
Добра работа на вратата за Георгиев, Живко доста спокйно изнася топката, а на левият бек имаме страхотен футболист който беше доста пренебрегван цялото минало първенство. Дано не го забият резерва на Панов когато се завърне ,защото е класи над него.
Съжелявам за хейта но това е което виждам аз , а то определено ни ми харесва!
Само Черно Море!

Гледайки Локо Пловдив вчера си мислих, или сме мега отбор или сме посмешище. Витанов, Янчев, Илко, Жоро на пейката, все натирени, за да се даде път на сегашните звезди. Емо Янчев за толкова години не му дадоха шанс, а Локото го пуснаха да дебютира в Европа. Иначе всички журналя обясняват как налагаме юноши.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 юли 2021 23:38

Гошо вратарчето - играч на мача!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 юли 2021 00:05

...хубавото от тоя мач е, че засега сме 2ри в класирането :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 24 юли 2021 00:32

Толкова от статистите на Илиев. Играчи като Вилела и Велев са вредни. Касми има точно 1 финт и го използва постоянно, ама то един финт.... да си бутнеш топката наляво и да търчиш. Класен Дичев и дано се установи като титуляр. В атака за пореден епизод сме не нулеви, ами направо отрицателни. Зе Гомеш ще го чакаме да е здрав, другия ще го чакаме да се впише и накрая двамата под ръчичка ще си заминат, за да търсят нещо друго, а имахме Денислав, който..... го дадохме на числото. Имахме Янчев..... който отиде в Локо Пловдив, а държим Велев. Имахме Младши, който..... го продадохме за жълти стотинки в Кипър. Това и с г**а си не мога да го измисля, ама някой е творил. Кел файда като отборът е от юноши като даваме шанс на 2-3 момчета и държим футболни трупове като Вилела и Велев. После се залъгвайте, че се борим за нещо. Всъщност борим се - да държим един странен баланс. Хем да има слаб отбор, ама хем и да не е много слаб, за да не изпадне. А който вярва на епизод 21313123 на ''Целта ни е Европа'' си е за негова сметка - или е невероятно заблуден, или невероятно прост, или не знае къде се намира.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 юли 2021 11:55

За мача какво да кажа,всичко си е ясно.С липсващите и тези които още не са се вписали-толкова.Селекцията си я прави старшията и ако някой иска,може да си подаде молбата на Тича и ако я одобрят,да прави грандиозни такива.Какво ми харесва на мен и на вас,няма значение,защото ние сме просто фенове и нашата работа е да си подкрепяме отбора,а не да го съсипваме от критика/когато нещо явно не е наред трябва да се каже/защото и играчите четат форумите и това няма как да ги мотивира,нали?Но искам да обърна внимание на системата ВАР и как точно тя би следвало да работи,защото вчера видях как е по нашенски.Коментатора обяснява че вече ще има ВАР на всеки мач и камерата показва по време на мача къде е ситуирана.А сега как би го коментирал българин на майчин език.Къщичка-вар,маса-вар,пейка-вар,компютър-вар,шише вода-вар,СЪДИЯ-ЙОК.Много ми е интересно,къде по дяволите беше съдията следящ за ...каквото там се следи?!!!
От другия мач ще очакваме повече.Само Черно море!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 24 юли 2021 12:42

Дефиницията ти за фенство определно е погрешна. Съсипвали сме отбора от критика? Явно феновете имат вина за състоянието на отбора, но не и треньорът и футболистите, сакън да не ги обидим.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 24 юли 2021 12:49

Мхм, феновете постоянно трябва да са съгласни и нищо да не казват ако клубът върви в тотално грешна посока и няма никакво развитие. В общи линии горното ми звучи на платена публика. И като четат форума какво? Да си стегнат задните части и да започнат да играят със сърце за отбора, ако не им харесва - саковете и кой откъдето е. Като вземат редовно заплатка няма проблем, но като се критикува за тоталната им липса на футболни качества на терена - ама можело да четат и нямало да бъдат мотивирани. Горките те...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 юли 2021 13:03

...проблема с критиката за мен поне е тая, че реално не сме в кухнята и реално не знаем какво точно се случва и къде е проблема :idea: дали собствениците с тяхното безхаберие и недаване на достатъчно пари бъркат работата, дали Старшия не иска да рискува с младите .....или пък младите по някаква причина си превишават правата и с нещо те дразнят Старшията..... т.е. проблема може да е на 3 места и аз реално не знам кого да критикувам като не съм в кухнята да знам къде са проблемите :oops:

....примерно ми се иска собствениците най-сетне да добършат стадиона и да вложат малко повече пари в отбора за заплати поне...

....тренера ми се иска да дава повече шанс на юношите ни, Денислав, Янчев, Вуцов и т.н. прекалено малко шансове получиха... обаче като не съм в кухнята не знам на какво точно се дължи това?!

....младите играчи ми се иска повече хъс да показват и характер за мъжки футбол и да се борят за титуляри, а не само да запълват дупки ...може би дразнят Старшия с някакви претенции, които го карат да се заинатява да ги пуска?!

Правилно решение не знам дали има, решението е в комуникацията, да се организира някаква среща с феновете примерно и да се обсъдят тия неща защо така си тръгват нашите юноши без да им се даде достатъчно шанс. Обаче Илиан просто е един от най-добрите треньори и не виждам кого ще вземем дето ще се справи по-добре от нищо да прави нещо и въпреки всичко да дава шанс на някои от младите. Имам предвид, че досега не сме имали треньор толкова смело да залага на младите, абсолютно никога. И толкова добре не сме се представяли с орязани финанси в интерес на истината. При Адмирала и т.н. имахме повече финанси за заплати и вземахме качествени играчи. При Илиан се орязаха заплатите, изгони се половината ни отбор с полиграф, ковид криза имахме и всякакви щуротии и въпреки това се представяме на ниво :!:

Затова аз поне не съм съгласен да се пипа тренера! Собствените също не може да ги пипнем понеже няма да има кой да дава пари и ще гледаме отбора във В група. Решението за мен е единствено в някаква комуникация. Да се обединим примерно феновете, че сме склонни да простим разни издънки в мачовете, но че искаме да се дава още по-голям шанс на младите! Макар и да правят грешки и да объркат няколко мача и т.н. Да се залага на Дичев, Дюлгеров, Милушев, Денислав (ако успеем да си го върнем) въпреки че ще допускат грешки и ще провалят мачове. Да видим Старшия какво ще каже като причини защо така си тръгнаха и Вуцов и Денислав и т.н. .... ама трябва комуникация, иначе критиката е безсмислена като не сме достатъчно наясно :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”