3 кръг /Черно море - Лудогорец/ 22.08.20 Събота 21.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: 3 кръг /Черно море - Лудогорец/ 22.08.20 Събота 21.00ч.

Мнениеот bubka » 22 авг 2020 23:03

Що дадохте гъза?

Вие се превърнахте в по-голям сателит на Лудогорец и от Ботев Пловдив заеби.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 22 авг 2020 23:15

Стефан Станчев да се маха от Черно море.Васко Панайотов днес беше по-добре.Само Дани Кики ми липсваше.
Последна промяна от ticha i vladislav на 23 авг 2020 08:16, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 авг 2020 23:28

Тиретата купиха мача с Ботев Вр и вече коментират чуждите мачове. Жалкари. Ботев - как игра с лудогорец, а днес - балеринки :lol: . Иначе ние - много слабо, ковидясването още тежи. Просто в защита бяхме трагични, като особено Станчев беше виновен за поне 2 от головете. Панов също беше безобразен. Иса днес беше фигурант. Наистина ми е трудно да отлича нещо и някой. Може би Дюлгера, и предния мач, и днес - извади 2-3 сигурни гола, радвам се , че излезе от дупката и дотук. Този Касми - отдавна не бях виждал такова лилипутче, напомни ми на Мануел Фернандес, едва стърчи над тревата. И много лесно пада, малко балеринка ми се вижда, ако не се настрои за по-твърд футбол престоя му ще е много кратък при нас. Илиан не успя да запуши двете пробойни - централен защитник и ляв бек и днес съперника използва това на макс. Разбира се, искам да подчертая и нещо друго - Лудогорец игра много силно. Като, че ли преди с Марселиньо беше по-лесно да им се противпопоставиш, но с този отбор и треньор ако си играят играта е абдолютно невъзможно да бъдат надиграни. Илиан трябва да намери решение за защитника, за мен Станчев просто не става там, и е крайно време ако няма ляв бек да се даде път на Дичев. Нищо лично против Панов, старае се, не е ляв бек, а десен - ама така ни напред, ни назад. Назад му бягат край тъча, напред не може да центрира, спира се, мести на десен крак, това е нелепо просто.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 23 авг 2020 00:00

ShooterMan написа:Тиретата купиха мача с Ботев Вр и вече коментират чуждите мачове. Жалкари. Ботев - как игра с лудогорец, а днес - балеринки :lol: . Иначе ние - много слабо, ковидясването още тежи. Просто в защита бяхме трагични, като особено Станчев беше виновен за поне 2 от головете. Панов също беше безобразен. Иса днес беше фигурант. Наистина ми е трудно да отлича нещо и някой. Може би Дюлгера, и предния мач, и днес - извади 2-3 сигурни гола, радвам се , че излезе от дупката и дотук. Този Касми - отдавна не бях виждал такова лилипутче, напомни ми на Мануел Фернандес, едва стърчи над тревата. И много лесно пада, малко балеринка ми се вижда, ако не се настрои за по-твърд футбол престоя му ще е много кратък при нас. Илиан не успя да запуши двете пробойни - централен защитник и ляв бек и днес съперника използва това на макс. Разбира се, искам да подчертая и нещо друго - Лудогорец игра много силно. Като, че ли преди с Марселиньо беше по-лесно да им се противпопоставиш, но с този отбор и треньор ако си играят играта е абдолютно невъзможно да бъдат надиграни. Илиан трябва да намери решение за защитника, за мен Станчев просто не става там, и е крайно време ако няма ляв бек да се даде път на Дичев. Нищо лично против Панов, старае се, не е ляв бек, а десен - ама така ни напред, ни назад. Назад му бягат край тъча, напред не може да центрира, спира се, мести на десен крак, това е нелепо просто.

Най обективният коментар.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 23 авг 2020 01:19

Попов - десен бек
Панов - десен бек
Станчев - десен бек
Енчев - десен бек
Димов - деф. халф
Как да стане със тази защита от десни бекове , един ц.з. имаме (Хантакиас) и не го пускаме , сигурен съм че Дичев ще се представя 100 пъти по добре от Панов във ляво , не защото е по добър а защото там му е мястото. Според мен това разместване на позициите не е правилно и обърква футболистите , днес и във атака беше пълен хаос кой къде игра така и не разбрах. Много лошо впечатление ми направи пасивноста на Илиев и Курьор във дефанзивен план (особенно на Илиев при вторият гол на лудогорец вместо да догони техният футболист той остави защитата да се оправя а беше на две крачки). Марто Минчев липсва много на отбора , дано се дава повече шанс на Ангелов защото показва доста повече хъс и желание за игра от някои титуляри. Съжелявам за многото критики но днес играта ни ми дойде в повече.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 авг 2020 01:54

Лично аз мисля, че Илиан малкия трябва да играе зад нападателя, а Родриго на крилото - днес когато Родриго отиваше там бяха най-интересните ни моменти, вкл. и гола той центрира. Илиан в центъра пък даде 2-3 страхотни паса, а от друга страна по крилото не е най-полезния ни играч. Тук ротацията е просто задължителна. Междудругото все пак уговорката за ковидясването не се отмена. Според мен просто нямаме игрови ритъм и "въздух", в средата на терена това се видя отчетливо при Патрик и Васил. В момента генерални изводи не могат да се кажат, за мен имаме много силен отбор, но тези пробойни в защитата трябва да се запълнят някак и дано Патрик остане, даже днес се видя, че е сериозна класа поне за нас и няма как да го заменим. Да гледаме позитивно, много, ама наистина много съм щастлив от това, че Дюлгера излезе от дупката, отличен мач изигра в Търново, спаси невъзможни топки, днес при 1:2 спаси един не 100, а 1100% голов, уликално спасяване,а извади и още 2 чисти гола. Мача с Локо ще е различен, убеден съм в това, но за някакви изводи и подобрение сериозно - може би средата на септември за мача с Арда. Дотогава всички точки са добре доши :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 23 авг 2020 01:55

Браво на Дюлгеров бих казал като начало. Още няколко мача да придобие самочувствие и може би ще имаме вратар. Има определено подобрение, прави грешки все още, но му трябва практика. Много добро впечатление ми направи новото попълнение Касми. Има поглед, движение с топката и техника. Иначе за мача, много брак и този път не дойде от Васко. Мисля доста добре се справи. Така е, нямаме физическа подготовка и ни лиспа въздух. Срещу отбор като Лудугорец много ясно си пролича. Ще наваксаме в движение, няма как. Айде Моряци!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 авг 2020 10:44

Аз ще пиша малко по различни неща днес.Ще говоря за качество и цени на играчите/според трансфер-маркета/ с които разполагаме и позициите на които играят в момента.Имаме/имахме/ няколко сравнително добре оценени играча.Започвам разбира се с Минчев.Играч за 2 млн евро,на позиция в нападение-губим го за отбора.Родриго и Иса са оценени на по 360к паунда,Патрик/губим го/ ,Курьор,Попов,Панов,Панайотов ,Хантакиас,Велев и Дюлгеров са оценени на по около 300к.Останалите са по евтини и затова няма да ги изброявам.Какво се набива на очи?В защита и на вратата имаме един вратар и два ДЕСНИ бека и един ЦЗ,които имат прилична цена.В средната линия и в нападение нещата стоят сравнително добре.Лъч надежда е новото попълнение ,което до скоро е държал цена около 900к паунда/явно класата си я има и е оценена,просто е в дупка/.Излиза че в отбора се работи много добре в запазване баланса според цените-качеството на играчите,според финансовата ситуация в която сме и бюджета с който разполагаме.Тук следва да уточним,че на новите ще им трябва време за да достигнат до формата която са държали напусналите ни две основни и много класни фигури.Според мен лъчът светлина/класа и финанси/ идва от най нискоо оценения в момента играч-Д.Ангелов,който скоро може да се доближи,или прехвърли цената платена за Марто Минчев.Просто определено ТРЯБВА да се намерят играчи за защитата,които да са на цена около 300к и нагоре за да има пълен баланс в отбора/поне според оценката на играчите/.Аз съм оптимист,като гледам как се движи покупко-продажбата на наличния потенциал.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 23 авг 2020 11:30

Нищо фатално не е станало от загубата снощи.Ние това си го знаехме,че ни липсва кондицията,а срещу нас излезе един доста добър отбор.Въпреки това ние се опитахме да играем футбол.Направихме и хубави неща и мача си бе луд,с постоянни опити за атаки и към двете врати.Шанса обаче днес не бе на наша страна и често си играехме с огъня.Сами са набутахме вълка в кошарата.Три от головете им бяха нелепи грешки в защита.Грешки в изнасянето на топката ,които се учат още в юношески години,когато си учен,че когато те пресират и си пред или около нак.си поле никога не се кръстосва пас при изнасяне пред вратата.(каквото направи Станчев при втория им гол) Слабостите си ги знаем,лошо е че явно и противника ги бе разбрал и се възползва от тях.Атаките им и опасностите идваха главно през зоната на Панов и Станчев.Тук не ме разбирайте погрешно, аз съм твърдо зад треньора,но не мога когато виждам грешки в него и да не ги кажа.Защо продължава да залага на Станчев за ЦЗ.Защо при все още на наличието на гръка,който си е типичен ЦЗ и нямаме все още по добър от него, играе Станчев.Другото което ми направи впечатление днес,че младши се изгуби.Много брак в играта му,в дефанзивен план въобще не помагаше,а след 55-60 мин започна и да се разхожда по терена.Иса също не изигра добър мач, изработи по един ж.к. на двамата им централни и до там,може би трябваше точно там да ги натиснем малко повече и да ги притесним,белким им изкараме още един ж.к.В този мач отново се видя колко е незаменим на този етап от наличните ни футболисти Патрик.Това бе последния му мач тук и момчето се раздаде,както го правеше във всеки мач.Едно огромно БЛАГОДАРЯ за него.А отбора доооста отслабва без него.Аз продължавам да си го твърдя че ЦЗ и Крило са от крещяща нужда,дано Касми,ако не бъркам името покаже качества и се впише.
Още малко кондиция ни трябва,нищо фатално не е станало,само резултата изглежда по-страшно от колкото е.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 23 авг 2020 12:00

Не защитавам Станчев , но и Димов е тотал щета... трябват поне двама ЦЗ
ex Popeye

Върни се в “Черно море”