11 кръг /Царско село – Черно море/ 27.09.19 петък 20.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 11 кръг /Царско село – Черно море/ 27.09 петък 20.00
Вратар и защита нямат никакво, ама никакво право да оставят топката да тупне в малкото поле при статично положение. Безумното влизане на Енчев не искам да го коментирам. Ако го няма Панайотов много повече топки ще стигат до наказателното ни поле. А оттам нататък половината са голове. Иса видимо не е готов, Мартин буксува пред гола, Ндонгала по фланга е като муха без глава. Илиан е прав за увереността и самочувствието.
-
- Контакти:
Което ме връща на това, че Енчев-Станчев не бива да са централната двойка. Задължително гърка! В каквато и форма да е. Бих посочил и Димов, но Димов е безкрайно полезен в халфовата линия, сами видяхте снощи - върна се назад и всичко спря. Енчев и Станчев (въпреки желанието им и раздаването) са пожарни варианти, ниски са, нямат и навиците. В 90 минута имаше огледална ситуация, когато Шабленския се намеси точно както подобава, но за това трябват навици. Вратаря също има вина, но това му е 4ти мач, за мен е класа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Мартин Минчев не буксува,той оре откакто го няма Георги Илиев.Той му оказваше благотворно влияние на и извън терена.Иска се време.
- blue avalanche
- Контакти:
ShooterMan написа:Шабленския беше най-добрия на терена и владеехме центъра тотално, после не беше така. И в защита направи 2 ключови намеси, за мен беше нашия най-добър играч.
Когато премина при нас, пожела да му счупят двата крака и да умре.

[quote] ShooterMan написа:
Шабленския беше най-добрия на терена и владеехме центъра тотално, после не беше така. И в защита направи 2 ключови намеси, за мен беше нашия най-добър играч.
Да не говорим, че беше "мърша", "предател", "подуенска подлога" и т.н. И това са най-цензурните епитети. [/quote
Не знам дали го е казал, но ако е така е бил прав. Вие и "онези" не трябва да съществувате. Дано ви закрият. Заради вас и онези останахме по 1000 човека средно на мач в БГ. От тях 200 не знаят къде са и отиват за да се сбият и "създадат атмосфера", 500 обичаме играта и се знаем по име, около 300 са случайно попаднали и днес са там, утре ги няма. "Шабленския", Патрик и Родриго заедно са най-добрата халфова линия в БГ в момента. Митрович е по-добър от Дюлгеров.
При Вики Попов има спад от мач на мач и доста грешки. Гъркът не е толкова класен, колкото очаквах. Фахд може би става, но все още енигма. Ндонгала е непостоянен и по-скоро става за резерва. Мартин Минчев е 18г. изключителен талант и не е честно да се натоварва с очакването на тази възраст да е ключов играч, който решава всеки мач. Макар да съм фен на Кольо Спасов и винаги ще го посрещна с аплодисменти на Тича, смятам че Илиан е по-модерния, талантлив и прогресиращ треньор. Най-много мразя себе си, защото отсега знам че Панайотов ще е титуляр срещу Берое а аз тъпанарина пак ще съм на Тича.
Шабленския беше най-добрия на терена и владеехме центъра тотално, после не беше така. И в защита направи 2 ключови намеси, за мен беше нашия най-добър играч.

Не знам дали го е казал, но ако е така е бил прав. Вие и "онези" не трябва да съществувате. Дано ви закрият. Заради вас и онези останахме по 1000 човека средно на мач в БГ. От тях 200 не знаят къде са и отиват за да се сбият и "създадат атмосфера", 500 обичаме играта и се знаем по име, около 300 са случайно попаднали и днес са там, утре ги няма. "Шабленския", Патрик и Родриго заедно са най-добрата халфова линия в БГ в момента. Митрович е по-добър от Дюлгеров.
При Вики Попов има спад от мач на мач и доста грешки. Гъркът не е толкова класен, колкото очаквах. Фахд може би става, но все още енигма. Ндонгала е непостоянен и по-скоро става за резерва. Мартин Минчев е 18г. изключителен талант и не е честно да се натоварва с очакването на тази възраст да е ключов играч, който решава всеки мач. Макар да съм фен на Кольо Спасов и винаги ще го посрещна с аплодисменти на Тича, смятам че Илиан е по-модерния, талантлив и прогресиращ треньор. Най-много мразя себе си, защото отсега знам че Панайотов ще е титуляр срещу Берое а аз тъпанарина пак ще съм на Тича.
- blue avalanche
- Контакти:
helemong написа:ShooterMan написа:
Когато премина при нас, пожела да му счупят двата крака и да умре.Да не говорим, че беше "мърша", "предател", "подуенска подлога" и т.н. И това са най-цензурните епитети. [/quote
Не знам дали го е казал, но ако е така е бил прав.
Ако на "Шабленския" му бяха счупили двата крака или беше умрял след вашите прокоби, кой щеше да е "най-добрата халфова линия в БГ"?

А къде беше "най-добрата халфова линия" в мача на Герена?

На Герена не игра тази халфова линия. Там основна фигура беше Васко, който цял мач подаваше на играчите в синьо.
Васко досега изигра за нас един единствен добър мач срещу Локо Пд, а двете верни отигравания за които се сещам са гол на тирето и вкарана дузпа срещу Левски за купата. Иначе тича момчето. Навежда главата след поредния грешен пас и хуква на обратно. Истински Форест Гъмп.
Васко досега изигра за нас един единствен добър мач срещу Локо Пд, а двете верни отигравания за които се сещам са гол на тирето и вкарана дузпа срещу Левски за купата. Иначе тича момчето. Навежда главата след поредния грешен пас и хуква на обратно. Истински Форест Гъмп.
Е, ама вий се осрахте, както казва Къци Лафазанов в скеча за културата и... бахура.
Щом играе в 11 от 11 мача, значи Васил Панайотов с нещо е полезен на отбора и треньора. Скандираме ли името на Илиян Илиев? Това значи ли, че одобряваме решенията му? Ако да, нямте право да коментирате Панайотов или който и да е футболист на Черно море!
Щом играе в 11 от 11 мача, значи Васил Панайотов с нещо е полезен на отбора и треньора. Скандираме ли името на Илиян Илиев? Това значи ли, че одобряваме решенията му? Ако да, нямте право да коментирате Панайотов или който и да е футболист на Черно море!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

rodman написа:Е, ама вий се осрахте, както казва Къци Лафазанов в скеча за културата и... бахура.
Абсолютно точно и адекватно мнение.Щом Илиан е преценил че Васкоо му върши работата за която е на терена,значи всичко е ОК.Даже и Балъков го извика в националния/което на този етап не е кой знае какво,но е избран измежду десткии други/,което показва че и други виждат в него това,което ние не виждаме.След показаното вчера от Берое в срета на терена,съм на мнение че трябва Димов и Панайотов да започнат титуляри,защото мача отива на битка.Но съм на мнение че ТРЯБВА задължително нов централен защитник от класата на Генев.Иначе с Димов отзад губим скорост,печелим височина и борбеност,а го губим и за халфовата линия,което е също толкова лошо.Димов трябва да е в средата на терена ,а останалите да ги нарежда спрямо противника,което означава че групата за мача трябва да започва с неговото име.На мнение съм,че няма по добър български халф от Димов в момента в нашето първенство.Панайотов също се реди поне в тройката.Само Черно море!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Всеки отбор има такъв като Васко. Пасовете му са пълна трагедия, но по отношение на единоборства и отнети топки няма играч в нашия отбор който да го превъзхожда. Ние халф като Бускетс няма как да си позволим. На Васко работата е да неутрализира противника, той е последния виновник когато получаваме голове от статични положения. Димов е по- тромав, но за сметка на това е по- мощен и подава по- точно. Патрик е най- техничен от тримата, най има поглед, но и най- често излиза от позиция и изостава. Кои двама да играят решава Илиан. И на мен не ми харесва как Ндонгала тича като глух петел по тъча, не ми харесва начина на игра на централните ни защитници, не ми харесва че Мартин пропуска такива чисти положения, но това е положението. Конкретно в този мач, без нищо да играем ако си бяхме вкарали всичко през първото полувреме второто можеше и на ходом да го изкараме.