9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09.19 неделя 20.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: 9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09 неделя 20.15

Мнениеот Кролик » 03 сеп 2019 15:50

TristaNNN написа:Брей, интересни коментари има в темата. Обаче има тука един пич, който редовно преди мачовете с нас подхваща темата за съдиите. Лошо няма, такъв си му е манталитетът, но като го чете човек, ще си помисли, че мегастрашния отбор на Черно море може а бъде победен само с помощ от Кабака. Хубаво, нека да се посмеем от сърце, но все пак да видим последните резултати на мегастрашните:

Черно море - Дунав 1:1
Арда - Черно море 0:0
Черно море - Лудогорец 1:2
Ботев Враца - Черно море 1:1
Черно море - Славия 0:0

Преди да пердашите щуротии, моля да ги прегледате. Даже ги удебелявам, за да не забравяте какво е нивото на любимия ви отбор.

Много, ама много мразя оправдания със съдиите. А като чуя "с тънки фалове ни вкара в нашата половина" и ми призлява.
Имаме футболните качества да направим красив мач в София. Късата ни скамейка не позволява да бележим при липсата на Иса. Надявам се момчетата да ираят със сърце и с повече късмет да ви бием. Ако не стане, няма да умираме ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2019 16:21

Кролик написа:
TristaNNN написа:Брей, интересни коментари има в темата. Обаче има тука един пич, който редовно преди мачовете с нас подхваща темата за съдиите. Лошо няма, такъв си му е манталитетът, но като го чете човек, ще си помисли, че мегастрашния отбор на Черно море може а бъде победен само с помощ от Кабака. Хубаво, нека да се посмеем от сърце, но все пак да видим последните резултати на мегастрашните:

Преди да пердашите щуротии, моля да ги прегледате. Даже ги удебелявам, за да не забравяте какво е нивото на любимия ви отбор.

Много, ама много мразя оправдания със съдиите. А като чуя "с тънки фалове ни вкара в нашата половина" и ми призлява.
Имаме футболните качества да направим красив мач в София. Късата ни скамейка не позволява да бележим при липсата на Иса. Надявам се момчетата да ираят със сърце и с повече късмет да ви бием. Ако не стане, няма да умираме ...

Разбира се, имате интересни футболисти. Вече друг въпрос е как ще подходи Илиев към срещата, какво е замислил като система и игрови план. Но по-важното беше друго - нека да не замесваме реферите и да не се застраховаме предварително с тях при положение, че в последните си пет срещи нямате победа, при програма, която ви изправи основно срещу по-непретенциозни отбори.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 сеп 2019 16:35

TristaNNN написа:
Кролик написа:

Разбира се, имате интересни футболисти. Вече друг въпрос е как ще подходи Илиев към срещата, какво е замислил като система и игрови план. Но по-важното беше друго - нека да не замесваме реферите и да не се застраховаме предварително с тях при положение, че в последните си пет срещи нямате победа, при програма, която ви изправи основно срещу по-непретенциозни отбори.

Съгласен !
Нарочно ти отговарям по темата за съдиите. Мисля че е крайно време да не я обсъждане, особено преди мач.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 сеп 2019 16:39

Има 3 варианта...
1. Излизаме като нас*ани, като в ерата на Кольо Спасов и особено последвалите го Прическата и Генов - една дузпичка отпушва срещата, получаваме и ЧК и ни премазват
2. Изиграваме супер мача, смазваме ги, Кабаков вкарва 1-2 гола в нашата врата като предния път - от засади и нарушения в атака и добутва мача до равен
3. Като в случая с 2, но Кабаков се издънва. Или пък пропускат и 2-те им дадени дузпи след 90та мин! Да, имаше такъв случай, 0:0, 93 мин. дузпа - пропуск, 95 мин. - втора дузпа и пак пропуск, кво да напрай човека със свирката повече....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 03 сеп 2019 17:06

Вариант 4 - пълним ви кошницата защото толкова си можете. После рев, сополи, клетви, световната конспирация и бфс-то разбира се, и т.н. Провинцията покълнала в душата е неизлечима. Дерзайте.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 03 сеп 2019 18:24

Като се присетя за резултатите ни в Сф,срещу Левскито,през последните близо 60 г,ми се струва че домакините имат лееееееко предимство.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 03 сеп 2019 20:13

Xamy написа:
Радо написа:
ShooterMan написа:И откога ченге стана обида? Нима не сте били отбор на милицията и тайните служби и играчите ви не са имали полицейски чинове? Ето, ние сме били във ВМС, с кгордост носим МОРЯЦИ. Вие сте си били в ДС и сте си ченгета, това е миналото ви, даже президентите ви са все доносници и агенти, нима не е вярно?

Комунизмът е виновен. За да излезеш зад граница - агент на ДС. За да заемеш виисок пост - член на БКП.

Приумица на някой без мозък от предишния режим.

Комунизмът уж свърши, но все още сте свързани със структурата.

Струва ми се, че ще има малко голове, въпреки че и двата отбора играят слабо в защита. Нещо като един гол, здраво пазене на резултат и множество пропуски.

Може да съм неутрален. И да съм от " Левски " не виждам да има нещо лошо.

Ако се раздели " Черно море " на " Спортист " ( Варна ) " Тича " " Владислав " и " Победа " бие лично на кого бихте симпатизирали?

И вас ви е объркал комунизма.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 03 сеп 2019 21:34

"Левски" не е София, това му е основната стойност. Само от Варна ако се съберат сините пак ще са по-голяма агитка от тази на ЧМ. Не броим семкарите ви, които може би са най-тегавите хейтъри селяндури в първенството. :mrgreen:

А кои са ченгатата, че тя държавата се управлява още от ченгетата от ДС и техните производни мутри като тези от ТИМ и останалите мутро-олигарси на отборите от ефбет лига.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 03 сеп 2019 22:13

И сините, и оранжево-червените са особено забавни, когато започнат да се изживяват като арийци. Преди всичко онези, които са от т. нар. малки населени места, но не липсват и натурализирани столичани.

Та... как беше? Мачовете на сезона били с вас. Така е. Потвърждавам тържествено! За вас мачовете на сезона са с... кого? Наистина ли синьо-червено-оранжевите не усещат колко самоунизително е да твърдят превъзходство чрез нещо, за което нямат принос?

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 03 сеп 2019 22:30

Moрски комплекси тресат малодушните тимаджийски фенчета от великия Левски :lol:
Кофти ли е Варна да е синя ?
Дерзайте, каквото и да се случи в мача, вие винаги ще си останете в миманса и ще се задоволявате с провалите на другите, защото нямате никакви постижения.
Финала за Купата поръчков ли беше ? Тогава седмици преди това се говореше как всичко било уредено, само и само да добутат Левски до купата, обаче после бързо забравихте какво говорихте преди мача, нали бе ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Черно море”