как игра отбора без Алекс

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: как игра отбора без Алекс

Мнениеот зеления » 09 авг 2009 20:21

Е кво стана бе тарикати? Кривия туй, Кривия онуй, ама без него май ще ядем винаги големия масур.
И въпреки всичко УСПЕХ МОРЯЦИ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 авг 2009 20:25

Дано второто пуловреме ги обърнем..
Не мога да повярвам че гледам Черно море..просто защитата е много зле а Кулибали убиец..
Дано Данчо Юруков е добре че не ми се мисли.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 авг 2009 21:23

Отборът без Алекс е като муха без глава :evil:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 авг 2009 22:12

Sole написа:Отборът без Алекс е като муха без глава :evil:

Така е - никаква, абсолютно никаква идея в нападение и изобщо.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 авг 2009 22:58

И с него и без него- все тая..........
Той бави пък играта,командори....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 авг 2009 00:04

MORSKI написа:И с него и без него- все тая..........

Не е така, Морски. Нали все някой трябва да организира играта на терена. Всеки силен отбор си има лидер, който движи нещата на зеления килим. Просто нашия човек се казва А. Александров - Кривия.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 10 авг 2009 00:09

Така е в това няма съмнение.
Просто някои хора са обидени от отношението му, че не беше с отбора(не знам да е бил в Бургас на мачовете),и другото което е липса на информация за "контузията" му.Ако е симулирал наистина жалко,но все пак не вярвам.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2009 00:14

зеления написа:
MORSKI написа:И с него и без него- все тая..........

Не е така, Морски. Нали все някой трябва да организира играта на терена. Всеки силен отбор си има лидер, който движи нещата на зеления килим. Просто нашия човек се казва А. Александров - Кривия.

Така е,но той си позволява прекалено много- всичко си има граници....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 авг 2009 23:05

Зеления ме критикува,че говоря неща против Кривия.Нито съм го обиждал,нито нещо лошо съм казал за качествата му-Кривия е и мой идол.Но ролята му се преекспонира.По-лошо,неговото абсолютно фаворизиране води дотам,че той понякога се самозабравя.Карал се с Жоро Илиев,с Милен Петков,с Танко Дяков,с Мастиката....има ли някой с който да не се е скарал?Не може все той да е правия,другите да са лошите.Редица мачове Кривия нищо не играе,а по медиите се пишат направо подготвени статии за виртуозната му игра.В интерес на истината пролетта единствения виртуозен мач на Кривия беше със Славия,пролетта Юрука беше фурията и човека с най-голям принос за медалите.Кривия това,Кривия онова....добре ли играхме с Искра-Стал?Срещу ПСВ имахме повече положения,отколкото с Искра,а в Молдова Жоро Илиев е бил най-добрия.Лидер е.Като е лидер защо не беше в Бургас с ПСВ,защо не беше на пейакта до Кольо да надъхва играчите?Все пак е капитан,нали,не е Бай х*й?Уважавам го много,един от моите вечни идоли ще бъде Сашо Александров,винаги ще го аплодирам и ще скандирам името му,но....не избие ли абсурдната си подуенска треска от главата,не престане ли с това абсолютно глупаво перчене пред другите играчи(сякаш са малоумни и не го уважават,или не го зачитат) е добре да постои малко на пейката,че дори и извън групата не е зле.Ние ценим клубната лоялност,а Кривия не е показал такава към Черно Море.Онова отборче все му било на сърцето,хубаво бе,разбрахме,няма нужда да го повтаря и потретва,сякаш не е на ясно,че не можем да ги понасяме буквално и,че най-малкото дразни с тъпите си коментари по техен адрес.Пред Кривия е дилемата - иска или не иска да бъде част от колектива.Всички сме наясно,че ако останалите му обърнат гръб това ще е края на кариерата му.Нека и той да е наясно и да го проумее.В Черно Море е неговия хляб,тук феновете го обичат,тук може да бъде номер 1.Нека да не забравя,че един играч,колкото и да е добър,какъвто и гений да е без своите съотборници е нищо.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 авг 2009 11:53

зеления написа:
more написа:Никой няма нищо против Алекс като приключи с футбола тогава край на този отбор така ли излиза?Трябва да се научат да играят без него.Добър футболист е спор няма и лидер.Отбора ни ако зависи от един футболист мисля,че нищо добро не ни чака.

Глупости. Разбира се, че няма никой по-голям от отбора. Просто не си ме разбрал правилно. Идеята ми е, че трябва максимално да се възползваме от шанса, че такъв класен футболист е в отбора ни и да вземем максимума от него - да се научат по-младите на сърцата и технична игра, да подобрим облика си, да се страхуват ( нищо, че не си признават ) другите отбори и ред други неща. Не искам да се впускам в подробности, но с две думи Кривия е страшно необходим на Черно море! Поне тази година!

П.С. В момента чета второто изказване на "more". Казах ти приятел, че съм гледал много велики футболисти на Морето. Хора с брилянтна техника, огромна скорост на отиграване, невероятно чувство за пласиране, с големи моряшки сърца и т.н., но се иска още едно мъъъничко нещо което прави много добрите футболисти в перфектни. Това е способността да си ЛИДЕР. Точно такава способност притежава Кривия!

Пич прав си, но..
Лично аз го харесвам изключително много като футболист. Но, прави са тези, които казват, че играта ни става доста по-бавна и предвидима. И най-важното - ако ще и златната обувка да ми дойде на Тича, щом не се вписва в колектива - чао. Силата ни е и се надявам да остане в добрия колектив. Не може някой да подвиква непрекъснато, да подмята към треньора, да реди състава, да иска определени смени.. това е абсурд. Явно човека като характер има ръбове. А да се стига до подобни разправии в съблекалнята е нелепо. Така че, айде повече не го наричайте поне лидер! Той се държи като шефче, а не като лидер! Трябва ясно да му се покаже мястото в отбора и това, че е дошъл тука да играе и да се раздава на Тича, а не да иска! Да не говорим, че във всяко интервю реве Левски, та Левски! Какалов и той същата работа - мечтая да играя за ЦСКА, али бали. Ами какво дириш тука ве, бай ***?? Жоро и Станислав заслужават капитанската лента, а не гастарбайтерите.

Върни се в “Черно море”