ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ

Мнениеот Sole » 05 авг 2009 13:10

Не може Кривия и Дяков да са контузени,ако не играят причината е другаде! Днес четох интервю с Колю в което заявява,че в отбора няма контузени и всички са на линия за утрешния мач!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 05 авг 2009 13:12

Кривия е най добрия играч в цялото първенство.инъче малко мистериозна контузия ,дали няма да го видим в четвъртак пак в синьо?

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 авг 2009 13:14

durex написа:thebully Ако се налага и паметник ще му вдигнете,защото от както кривия играе при вас от тогава почнахте да се натискате за Уефа,така че ако кажеш че не ви е най-дбория играч просто незнам....

Естествено, че не е най-добрия ни футболист, класирахме се за Уефа миналата година, защото наказаха ЦСКА 5-то място и без Кривия сме постигали, а тази година станамхе трети, защото освен Кривия взехме Жоро Илиев, Юруков, Борносузов, Кулибали, Танко Дяков, Милен Петков и Пиргов, Кривия не е Кака или Меси, той просто е част от един добър отбор, ясно е че е качествен футболист, но с нищо не е по-добър от 7-8 играчи от нашия отбор
Последна промяна от ludiq1913 на 05 авг 2009 13:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 авг 2009 13:19

buffon написа:Кривия е най добрия играч в цялото първенство.инъче малко мистериозна контузия ,дали няма да го видим в четвъртак пак в синьо?

Как може да твърдите, че Кривия е най-добрия футболист в българското първенство. Това са едни пълни глупости. Имам много по-добри футболисти от него в България. Много Ви заблуждават въздухарските му отдигравания, с които забавя темпото на Черно море. Като е толкова добър защо не игра в Галатасарай, Фенербахче или Бешикташ. Хайде помислете малко. Той е просто един техничен футболист и толкова.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 авг 2009 13:20

Не говори глупости Кривия е наи важният ни футболист.Вярно и без него имаме шансове защото играем по друг начин по бързо и по разнообразно,надявам се да ги изненадаме и да ги ударим.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 авг 2009 13:24

durex написа:thebully Ако се налага и паметник ще му вдигнете,защото от както кривия играе при вас от тогава почнахте да се натискате за Уефа,така че ако кажеш че не ви е най-дбория играч просто незнам....

колега нямам никакво намерение да се заяждам с когото и да било в тоя форум ама не може повярвай ми чак толкова да се величае даден футболист пък било то и Кривия да добър е и то много добър но само толкова с него и без него Черно Море пак ще го има Аз пак ще съм на стадиона и пак ще подкрепям любимия си отбор просто разберете ме правилно не разбирам а и не ми харесва играта на Черно Море да се върти около един футболист -това за мен е тотално сбъркана тактика кой както иска така да го разбира не натрапвам на никой това мое мнение просто изразявам позиция :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 авг 2009 13:24

Истината ще излезе наяве.Не може Алекс изведнъж да се контузи с вчерашна дата,преди тръгването на автобуса за Бургас днес.Дори и да има някаква контузия не може да не отиде с отбора в Бургас :?

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 авг 2009 13:26

Sole написа:Истината ще излезе наяве.Не може Алекс изведнъж да се контузи с вчерашна дата,преди тръгването на автобуса за Бургас днес.Дори и да има някаква контузия не може да не отиде с отбора в Бургас :?

Може по други причини да оцъства.Никой нищо не казва защо няма да играят с Дяков :roll:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 авг 2009 13:26

И аз мисля, че може и да не е заради контузия

Потребителски аватар
Maurice Greene
Контакти:

Мнениеот Maurice Greene » 05 авг 2009 13:32

Кольо е много хитър треньор. След първия мач каза че ще заложи на някоя друга изненадка за втория и ето че го прави. Значи на човека предеолно му е ясно, че с тактиката от първия мач, няма да се получат нещата и ето че ще заложи на други изпълнители с друга тактика. Имайте му малко повече доверие на Кольо, той знае какво прави. А като се има предвид, а че идва и много важния мач с Черноморец, мислите ли че нашия капитан ще може да изиграе 2 мача за 4 дена. Аз мисля че не, а като се вземе в предвид, че Алекс ще ни бъде много по-полезен за мача в Неделя, нещата май май се нареждат

Върни се в “Черно море”