20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 19.02/12.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: 20 кръг - Черно море - ЦСКА - 18.02/13.00 ст. Тича

Мнениеот action66 » 14 дек 2016 22:48

sandi74 написа:Бийте цирка от Микренско-Ловешко-Етрополския вилает :mrgreen: :lol: Успех ви желая срещу тях и като цяло в първенството и купата.Иначе е ясно че скоро във Варна няма да играете официален мач,просто ТИМ не искат.Само незнам ако същите ТИМ-аджии решат че за Черно море е по-добре да играе във втората осмица :idea: :!: Помните сигурно как при предишния престой на Гонзо начело на Черно море изключително бързо му охладиха мераците му за всичко :? :oops: Дано този път не е така.Още веднъж успех ви желая.Весели Празници.Бъдете Здрави :!: :idea:

Ами друже те ТИМ си строят градския стадион.Като са им обещали пари за Тича,защо да се охарчват.Ако им дадат ще ремонтират.Ако не,влагат се пари в градския стадион и чакаме края на 2018г. , когато е обявен пуска.В това време "цъкаме" за здраве по околните градове и паланки.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 14 дек 2016 22:50

Altarf написа:Този мач ще е след зимната пауза. В ЦСКА очакваме сериозни нови имена. Очаква се отборът да е по-добър. ЦСКА има най-голям потенциал за развитие от всички клубове в България и през следващите години ще ставаме свидетели на постепенната му реализация.
Дори и в сегашното състояние на армейците Черно море нямат аргументи за разгромна победа. ЦСКА споделя с Левски най-добрата защита в първенството, а собствено има най-добрата защита при гостувания. Същевременно Черно море са отличен домакин и от 6 март нямат загуба, като изключим Лудогорец. Рано е за прогнози.

Веднъж през 2009 взехме под носа на "Литекс" бронзовите медали.Защо да не направим същото срещу същия отбор,макар и да е с ново име?!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: 20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 18.02/13.00 ст. Тича

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 дек 2016 22:56

ticha i vladislav написа:3:0 за Черно море.Тича ще е готова,почват я от понеделник,информация от днес от първа ръка.

Дано да си прав!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 14 дек 2016 22:58

Teo написа:Ремонтирахте ли тая кочина дето имате за стадион?
@ Ако не сте, няма играем там!

Дали ще ремонтираме или не клубния стадион е малък проблем.Ние така или иначе строим най-модерния за момента стадион в България-стадион Варна.Строи се здраво и всеки преминаващ по булеварда може да види вече какво ще бъде.Но вие с това селско ръководство от Балкана кога ще видите модерен стадион? Тъжно ми е за вас,че си забравихте отбора и упорито се самозаблуждавате , че сборния отбор на Литекс и Чавдар бил ЦСКА. Просто сте станали фенове на ловешкия отбор с новото име,който е решил да дойде в София.С президент,ръководство,играчи,а най-важното и с провинциален манталитет.Ганчев никога не направи голям отбор от ранга на Лудогорец.Не го направи в Ловеч,никога няма да го направи и в София.Запразнявайте,че от февруари в сблъсъците с Черно море и Локомотив ще има да подсмърчате много.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 14 дек 2016 23:02

Teo написа:
Mathias_Coureur написа:Тео - Ако имаше правила , ЦСКА-София(новото име на Литекс) трябваше да играе в Б група , а не в А , защото Литекс миналият сезон беше изхвърлен от А група и по правилник трябваше да играе в Б група, но го набутаха в А група с новото му име ЦСКА-София.Чак и ново първенство направиха заради вас. Така че точно вие не ни говорете за правила и не ми четете морал!
А стадион "Тича" ще бъде ремонтиран и готов за мача с ЦСКА-София през февруари , споко.

Иначе по темата:
Черно море - ЦСКА-София 3:0 ми е прогнозата!

Споко, тоя резултат ме избива на смях дето даде! :lol:
@ Ние дотогава ще имаме ебати селекцията, нема ви се верва на Тича какво ще се случва!
Не се надъхвайте, че Гонзо ви е треньор... на Армията отново беше на колене преди няколко месеца!

И кой ще ви плати селекцията? Понеже със свободни агенти не става голям отбор. Гриша Ганчев е дребна риба. Поне сравнен с нашите собственици и Кирил Домусчиев....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 дек 2016 23:12

action66 написа:
Teo написа:
Mathias_Coureur написа:Тео - Ако имаше правила , ЦСКА-София(новото име на Литекс) трябваше да играе в Б група , а не в А , защото Литекс миналият сезон беше изхвърлен от А група и по правилник трябваше да играе в Б група, но го набутаха в А група с новото му име ЦСКА-София.Чак и ново първенство направиха заради вас. Така че точно вие не ни говорете за правила и не ми четете морал!
А стадион "Тича" ще бъде ремонтиран и готов за мача с ЦСКА-София през февруари , споко.

Иначе по темата:
Черно море - ЦСКА-София 3:0 ми е прогнозата!

Споко, тоя резултат ме избива на смях дето даде! :lol:
@ Ние дотогава ще имаме ебати селекцията, нема ви се верва на Тича какво ще се случва!
Не се надъхвайте, че Гонзо ви е треньор... на Армията отново беше на колене преди няколко месеца!

И кой ще ви плати селекцията? Понеже със свободни агенти не става голям отбор. Гриша Ганчев е дребна риба. Поне сравнен с нашите собственици и Кирил Домусчиев....

Вашите са много едри,за това играете в Каварна :lol:Не е важно колко са големи ,а дали им пука за отбора :idea: Според мене не им дреме,просто си перат некви пари :!: Много наежихте гребените след ремито днеска,с Домуслиите,но не сте нищо особено 8-) ...З:0-три седмици да играеме с вас не може да ни вкарате три гола :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 14 дек 2016 23:41

Имаме обещание , че Тича ще е готов за пролетта както от ръководство така и от спортния министър /макар и в оставка/.На практика ремонта вече тече издадени са всички документи , има подписан договор , закупено е осветлението и пилоните.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 14 дек 2016 23:51

icko65 написа:Пребиваме ментето с 3-0 на Новия Тича!Пожелавам си го а и на всички моряци за Новата година.Успех!

Мачът е на 18.02., темата се пуска два месеца :roll: по-рано...Отсега сте се пренавили за този мач.
Може и да биете с 3:0, може и да паднете с толкова. На база на какво давате прогнози, след като предстоят зимни трансфери, подготовка и т.н. Кой в каква форма ще е, с какви попълнения ще се подсили/или кой ще напусне/, кой измежду водещите играчи ще получи трайна контузия /неминуемо се случва в предсезонните контроли/ един Господ знае.
П.с. Ако "Тича" е готов за нормален футбол ще е добре. Но предвид не съвсем благоприятните атмосферни условия в които трябва да се работи, много ме съмнява, че ще се случат нещата. ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 дек 2016 00:03

Red thunderstorm написа:
icko65 написа:Пребиваме ментето с 3-0 на Новия Тича!Пожелавам си го а и на всички моряци за Новата година.Успех!

Мачът е на 18.02., темата се пуска два месеца :roll: по-рано...Отсега сте се пренавили за този мач.
Може и да биете с 3:0, може и да паднете с толкова. На база на какво давате прогнози, след като предстоят зимни трансфери, подготовка и т.н. Кой в каква форма ще е, с какви попълнения ще се подсили/или кой ще напусне/, кой измежду водещите играчи ще получи трайна контузия /неминуемо се случва в предсезонните контроли/ един Господ знае.
П.с. Ако "Тича" е готов за нормален футбол ще е добре. Но предвид не съвсем благоприятните атмосферни условия в които трябва да се работи, много ме съмнява, че ще се случат нещата. ;)

Абсолютно прав си! Прекалено рано я пуснахме и освен почесване на езиците, мерене на едни други работи, дърлене и изхвърляне.. друго не правим! Затова ми се струва резонно, просто да спрем на този етап и да продължим седмица или поне десетина дни преди мача, когато ще има за какво конкретно да коментираме и прогнозираме. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 дек 2016 00:17

Red thunderstorm написа:Мачът е на 18.02., темата се пуска два месеца :roll: по-рано...Отсега сте се пренавили за този мач.

какво значение има кога е мача ...това ни е следващия мач за първенство, затова съм пуснал темата! ако беше с Монтана, щях да пусна тема за тях... даже повече щях да се радвам, щото не би трябвало темата да е с това име, ама да не ме блокират пак и викам айде.... да речем, че сте подобие някакво на оня отбор и така :roll: но такъв мач не би трябвало да има срещу вас точно, не и по правилата... или поне не с това име, така че се радвайте на темата викам аз ...а въпреки многото време Гонзо каза, че ще сме много по-силни догодина, освен туй най-сетне се връщаме на Тича ...така че газим!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”