13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: 13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Мнениеот КироВарна » 31 окт 2016 09:41

Балкански Орел написа:Жалко.
Наистина ми е тъжно, че един от любимите ми футболисти от детсвтото "Елин Топузаков" в момента е тренер на Левски и искам да си тръгне възможно най-скоро.Същата работа беше и с Г.Петков, който се изяви като голям Славист.
Жалко и за Гонзо.Кой би си помислил по време на кървавия гол, че в момента ще се опитва да спира Левски по пътя към титалата.Парата, прай борбата.

Все пак докато ни води Топузаков се надявам поне да си облече един хубав костюм докато стои край тъч линията.

Ах,колко жално....и жалко мнение!!!Къса ми се сърцето!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 окт 2016 09:49

Колкото и да не ми се иска,този мач според мен е единица.Ще излязат надъхани до край,ще се хвърлят като за последно и няма да ни изтърват този път.А и очаквам поредното побутване от съдиите.С нас ги побутнаха,с Ботев отново/визирам двата непоказани червени картона за удар без топка/.Нашето предимство го виждам единствено че можем да играем освободено,защото и да паднем,пак ще сме трети.Но ако Левски стъпят още веднъж накриво,ще започнат революциите.Само Черно море!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

bm16

Мнениеот bm16 » 31 окт 2016 10:19

Предполагам че мачът ще завърши с победа за Левски . За купата Левски се надяваше че ще може да победи и без съдийска помощ , но сега ще се подсигурят и в това отношение .

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 31 окт 2016 10:19

Готвача написа:Колкото и да не ми се иска,този мач според мен е единица.Ще излязат надъхани до край,ще се хвърлят като за последно и няма да ни изтърват този път.А и очаквам поредното побутване от съдиите.С нас ги побутнаха,с Ботев отново/визирам двата непоказани червени картона за удар без топка/.Нашето предимство го виждам единствено че можем да играем освободено,защото и да паднем,пак ще сме трети.Но ако Левски стъпят още веднъж накриво,ще започнат революциите.Само Черно море!

Като стана въпрос за съдийски побутвания,вие забелязвате ли колко изчисти играта си Сашко Бека?Докато беше в ЧЕРНО МОРЕ,всеки мач картон,а през два мача-червен!!!Сега си е същия безумник.....но картоните ги няма!!!После нека някой да ми говори,че не ги бутали!!!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 31 окт 2016 10:22

Готвача написа:Колкото и да не ми се иска,този мач според мен е единица.Ще излязат надъхани до край,ще се хвърлят като за последно и няма да ни изтърват този път.А и очаквам поредното побутване от съдиите.С нас ги побутнаха,с Ботев отново/визирам двата непоказани червени картона за удар без топка/.Нашето предимство го виждам единствено че можем да играем освободено,защото и да паднем,пак ще сме трети.Но ако Левски стъпят още веднъж накриво,ще започнат революциите.Само Черно море!

Ами... нека почнат революциите тогава. Точно ако се хвърлят на юруш ще страдат. Защитата ни не е особено стабилна и допускаме немалко положения, но напред сме доста ефективни напоследък. Мачовете за купата и за първенството са различни и ние по- важния го взехме. Всичко отгоре ще бъде бонус. Колкото до шансовете за титла- техните са същите както и нашите- т.е. никакви. Гонзо ще се барне костюмар, а онзи отсреща пак със шушляка и хронометъра- съдба физкултурническа. Да има зрелища и да няма контузии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2016 10:41

Vladislav написа:Гонзо ще се барне костюмар, а онзи отсреща пак със шушляка и хронометъра- съдба физкултурническа. Да има зрелища и да няма контузии.

me Likey.

Колкото до шансовете за титла- техните са същите както и нашите- т.е. никакви

me double Likey this. :)
Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го направи. Преди две седмици щях да кажа без замисляне 3-4-0. Днес, не.
Последна промяна от metodito на 31 окт 2016 10:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 окт 2016 10:42

Победа за Левски с 2-1 !
Изображение

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 31 окт 2016 11:20

КироВарна написа:

Като стана въпрос за съдийски побутвания,вие забелязвате ли колко изчисти играта си Сашко Бека?Докато беше в ЧЕРНО МОРЕ,всеки мач картон,а през два мача-червен!!!Сега си е същия безумник.....но картоните ги няма!!!После нека някой да ми говори,че не ги бутали!!!

Страххххотна логика! Колега, ти или си Шерлок Холмс, или си Тео!?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 окт 2016 11:29

АКо ги бием по-скоро ще побързат да си назначат треньор и ще стане ясно, че няма да е бъде с физкултурници. Защото техния бос - бай Спас само отбеляза дълга им от 20 млн. и като нищо може да се натиска да спести пари и трябва да му се напомни....Понякога има и желани революции. Съдийското бутане се основава не само на името, основава се и на мангизи :lol: . Далеч не съм убеден, че Левски имат куфарите от времето на Танас, така, че рамо ще има, като на 1/8 финала....но Бурабия с или без него на терена все едно, той така или иначе си е статист и дърво :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 31 окт 2016 11:30

Brain Wars-нека "по-умният" тренер победи.... :)

Върни се в “Черно море”