Черно Море - Верея / 14.10.16 - 17.30 ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море - Верея / 14.10.16 - 17.30 ч.
Слаб мач на отбора. Бяхме подценили съперника, а дори и след като поведаха играхме колкото да бием с един гол разлика и накрая имаше напрежение. Защо беше заменен Жоро Илиев? Надяваме се не е контузия. В защита бяхме безобразни за мене, но имахме късмет, че съперника е посредствен. Важни бяха 3-те точки и ги взехме. Такива мачове трябва да се забравят бързо. Верея, Локо Го, Литекс София, Нефтохимик - нямат място в А група.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Слаб мач общо взето,продължаваме напред

HASTA DE LA VICTORIA
-
- Контакти:
От това да взимаме по 3 точки в слабите ни мачове какво по-добро
. Предната есен добрите ни мачове бяха равен, а ако играехме слабо губехме хахаха 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- thisisthelife
- Контакти:
Слаб мач, в който късметът ни покри. Усеща се, че дори и при "домакинските" ни мачове не се чувстваме като истински домакини. Колкото по-бързо се завърнем на Тича, толкова по-добре. Като цяло не показахме нищо особено. Имахме една наистина добра атака и от нея Кузма вкара за 2-1. През останалото време се чудех как някои наши играчи имаха трудности с овладяването на топката и повеждането. Това е първият мач, в който Секо успя да направи нещо положително. Важни 3 точки, но играта ни е под всякаква критика!
Truth is hate for those that hate the truth.
Добрите новини от мача (за мен): Силен Александър Цветков, проблясъци на Уго Секо. Лошата е за всички и е свързана с песента ни "Един е Жоро Илиев" (каква ирония на съдбата) и съмненията за пукнато ребро на Капитана
.
Споменът от моите три пукнати ребра е болезнен и въпреки това се усмихвам, когато се сетя
Бързо отминава, но трябва покой... Дано отсъствието на Жоро мобилизира останалите в мачовете за първенство и Купа. Дано червената лампичка пред ръководство да мига я(р)ко!!!

Споменът от моите три пукнати ребра е болезнен и въпреки това се усмихвам, когато се сетя

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Отново слаб мач и никаква игра!!!Били нервни!!!От какво?Играем със страх да не сгрешим!?...!?...!? А постоянно бъркаме!!!Не знам какво е това!!!Никаква скорост при разиграванията,а действията изглеждат припряни!!!Говорим,че контролираме мача,а треперим до последната секунда да не ни изравнят!!!Говорим,че владеем топката....а не знаем какво да правим с нея!!!Не искам да обиждам никой от отборите,но щом играем трудно срещу Монтана,Локо ГО и Верея.....накъде сме тръгнали?Срещу тези отбори всички играят трудно,защото им се затварят и до падането на първия гол,играта в сгъстена защита......е особена и специфична!!!Нашите трудности обаче не са като на другите!!!На нас никой не ни се затваря!!!Нас ни мачкат!!!Вчера в определени периоди,наистина владеехме положението,но мачът беше 50 на 50!!!Гостите си имаха шансове и можеха да изравнят!!!Имаше моменти в които трудно излизахме от своето поле!!!Какво става?Какви са причините?Ако си спомним тежките минути срещу Монтана,почти изгубения мач срещу Горна.....нещата изглеждат доста трагични!!!Хубаво е,че бихме!!!Но на всички ни се иска да продължим с победите,а това без игра няма как да стане!!!Знаем,че могат.....затова не разбираме защо не се получава!!!От 10 мача,аз добра игра видях само срещу Локо Пд и Берое!!!!Имаше проблясъци срещу Лудогорец и припознатите,но не мисля че е достатъчно!!!Никога не съм плюл нашите,не мисля и да критикувам....но съм леко отчаян от това което виждам!!!Иска ми се да играем по свободно,с повече желание и хъс!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Ей бием и пак недоволни, въпреки втората поредна победа. И в Стара загора тук наши фенове омаловажиха победата като казаха, че нищо не сме играли, Берое били слаби. Аз видях хубави неща срещу Верея. комбинацията при гола беше в стил Барселона, Уго Секо се изяви като Меси, а Кузма я завърши като Суарес или Неймар. Добра игра, имаше още няколко подобни комбинации, вижда се, че се работи по правилен начин, но трябват още сработване и тренировки, за да се завършват успешно. На пролет ще сме по-силни, убеден съм в това, дано натрупаме достатъчно точки в шестицата.
В Каварна не сме домакини, играем на неутрален терен, Тича си е Тича, каквото и да си говорим, за това се затрудняваме срещу такива отбори, победите в Каварна ги броя като победи като гост. Дано наистина пролетта ни върнат на Тича.
В Каварна не сме домакини, играем на неутрален терен, Тича си е Тича, каквото и да си говорим, за това се затрудняваме срещу такива отбори, победите в Каварна ги броя като победи като гост. Дано наистина пролетта ни върнат на Тича.
Слаб мач и отново антифутбол от нашите.
Няма какво да се добави за мача.
Щом с тази игра сме в шестицата в момента, смятайте какво е нивото на А-група като цяло
.
Няма какво да се добави за мача.
Щом с тази игра сме в шестицата в момента, смятайте какво е нивото на А-група като цяло

- Saint Etienne
- Контакти:
Слаби халфове-слаб отбор!С тези футболисти,толкова.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Направихме нелош мач ,в който важното е , че взехме трите точки. Вече имаме нелош точков актив. Най-важното е да се класираме в първата шестица. С този състав реалностите са 5-8 място.