W84me написа:Iceberg написа:W84me написа:Знам, че варненци са ревльовци и жени, но все пак толкова жлъч не бях виждал скоро...
Ти пък, си бил голям Знайко?

Айде, сега простотии и провокации! Къде видя злъч?! Нормално е феновете на двата отбора, да не се понасят особено. За никой не е тайна, че не се обичаме никак. То щото, софиянци пък големи мъже, айде моля. И.. много Ви е удобно, да вземате малоумщините на един-двама от тук, каквито всъщност ги има навсякъде де, да ги представяте за общо мнение на черноморските фенове и да обиждате всички наред! Егати лиготиите! Тръгнал да обобщава, кой какъв бил, а себе си не вижда..
Има още месец до мача, не се знае и Вие накъде ще отцепите. Ако подобрите още играта - ок, ама ако я зацапате, м?! Един мач е, нищо не се знае. Играем ли, както досега се представяме, лошо. Ще ни биете, най-вероятно. Но пък, покажем ли нещо повече... никак няма да ви е лесно, да знаеш. И вместо да се чудиш, как да провокираш и се заяждаш, по-добре кажи как ги виждаш ти нещата?
Не можехте ли да почнете с аргументирани мнения? Още автора на темата е подкарал съдии, комунисти, БФС, нагласен жребий и т.н. По какъв друг начин да отговоря на подобни мнения?
Иначе очаквам труден мач за Левски и още по-труден такъв за Черно море. Простата статистика показва, че в София не можете да вземете ръка, а освен това Левски е със 6 или 7 поредни победи над Вас.
Спокойно, автора на темата съм аз, но прехвърлих вече излезлите мнения от друга тема, та затова неговия пост се явява първи. Не мисля дори, че простотиите на някой си, заслужават дори да се коментират, т.к. не отговарят на мнението на всички! Отговаряйки му и влизайки му в тона, моментално те превръща в същия.. "неуправляем случай", та затова..

А иначе си прав - имате предимство за този мач всякакво, откъдето и да го погледнеш! Ние пък се надяваме, най-накрая да покажем нещо повече, като игра, тактика, дисциплина и себераздаване в тази битка и колкото и да е трудно, да победим. Един мач е, имаме си своите шансове, колкото и да са малки на пръв поглед сега. След месец пък, току виж са по-големи!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------