Стрелец, няколко леееки забележчици от мен, приятелю. Господин ти Паланков беше един от най-слабите в този мач - почти всеки негов пас беше грешен, разминаваха го като малка гара и въобще като цяло слаб, неориентиран, разпилян, разсеян, т.е. какъвто си е по принцип. Крайно време е да разтрогне по взаимно съгласие, защото вече е дал достатъчно за отбора (както стана с Шерифа примерно)

Твоя и на няколко наши фена любимец, Гонзо продължава упорито и тъпо да залага на куци коне като Цветков, споменатия дървар Паланков, недоразумението Цеко ли е, Секо ли е, словашкия анонимник Кузма. Траян и Малик също все още са в отбора, което е недопустимо и показва капацитета и потенциала на г-н Инджинеро. Има два варианта, обясняващи за очевидно провалената селекция. И при двата любимеца ти Гонзо си е сам виновен. Единия е, че някой му е "правил" селекцията, което би доказало какъв голям "мъжкар" е. Другия е, че сам си я е правил, а пък тя си е почти тотален провал. Почти в средата на сезона ще правим нов отбор, егати...майтапа.
След всяка загуба или ялов хикс, да ни обяснява, че имало още много мачове и време, просто не е сериозно и професионално, а показва безсилие и немощ. Те другите отбори си печелят точки и ще ни правят разлика, е как ще ги стигаш?! Помни ми думите, че ако не се получи някакъв тотален срив при Дунав, нямаме никакъв шанс, а и място в първата шестица, поне от показаното досега. Там, в тази първа шестица са сигурни Лудогорец, Левски, ЦСКА-София, почти сигурни Берое (колкото и да са слаби и те, в момента), Дунав и остава едно място за Ботев, Локо Пд и ние, да кажем. Ако продължаваме с тези "футболисти" и този "треньор" - няма шестица. Съжалявам, че съм толкова краен и груб, може би, но ми омръзна да гледам толкова безпомощен, безидеен и безхарактерен любимия си отбор. Омръзна ми вече в около шестдесетата минута на нашите мачове да спирам телевизора (умрял от скука естествено) и да си лягам или да си тръгвам от стадиона тотално отегчен. Опитай се да ме разбереш.