6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Ще ми се да бием, но след видяното (въпреки лошия ъгъл) срещу русенци съм песимист. Опасенията ми са свързани основно със защитата. При всичките ми уважения към Мишо Венков е време да се помисли за негова алтернатива. Дясното им крило го направи крив в повечето случаи. Сукуп, като изключа мача срещу Локото също не вдъхва доверие. Роналдо е статичен, неуверен и има изключително лошо пласиране, което си пролича при дузпата. Траянов също не е цвете... Предполагам Николов ще е готов за Лудогорец, което е някакво, макар и малко успокоение. Никога не ми е бил любимец, но сега виждам, че е с класа над другите. Изобщо слаба и тромава защита, точно по вкуса на бързаци като Кафу, Вандерсон и Мисиджан. В средата сме горе-долу добре и там ми е надеждата. Напред е време да се пробва Бакари на върха, а вместо Кузма да играе Коконов, Дани или Малик (като външен халф). Прогнозата ми е Х2.
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Здравейте моряци!
Лесно е да се каже,че има такива мачове, но на нас феновете не е! Коментирах с един от активните такива, две неща:
1) Ако "Дунав" ни поведе, ще спечелят мача...Трети път не ни се случи, да обръщаме резултата! А и това първенство...поведат ли, не допускат гол!? Не че бяха класа над нас, а ние бяхме тромави и неадекватни, самозабрави ли се на лидерската позиция!? Приземиха ни за урок!
2) Помня в годините,че "Дунав" ни е черна котка и трудно играем с тях! Това се потвърди!
За мача с "Лудогорец" очаквам дори и да не загубим: равен или скромна победа за нас? Лудите" ще имат време да наваксват, ако загубят още някоя точка при сегашна по - важна цел, а именно третото място в тяхната група! А и време за преподготовка! Успех моряци!
Лесно е да се каже,че има такива мачове, но на нас феновете не е! Коментирах с един от активните такива, две неща:
1) Ако "Дунав" ни поведе, ще спечелят мача...Трети път не ни се случи, да обръщаме резултата! А и това първенство...поведат ли, не допускат гол!? Не че бяха класа над нас, а ние бяхме тромави и неадекватни, самозабрави ли се на лидерската позиция!? Приземиха ни за урок!
2) Помня в годините,че "Дунав" ни е черна котка и трудно играем с тях! Това се потвърди!
За мача с "Лудогорец" очаквам дори и да не загубим: равен или скромна победа за нас? Лудите" ще имат време да наваксват, ако загубят още някоя точка при сегашна по - важна цел, а именно третото място в тяхната група! А и време за преподготовка! Успех моряци!
Преди пет дни прогнозирах в локомотивския форум , че Локо няма да загуби мача с лудогорец. За този мач прогнозата ми е същата . С този мач свършват трудните гостувания на Лудогорец в редовния сезон. Не знам дали случайно се наредиха трите им най-тежки гостувания да са едно след друго , но след мача с Черно море на делиорманци ще им предстоят приятни вояжи на гостоприемни или нискокласни домакини , още повече , че Литекс вече не домакинства в Ловеч , а на най-гостоприемния за Лудогорец стадион.
Captain Stottlemeyer написа:Сега е моментът (независимо от резултата) феновете на "Черно море" да потвърдят, че харесват отбора на "Лудогорец", както направиха това преди няколко дни в една друга тема, посветена на "каузата"...
Това феновете на двата големи софийски отбора няма да се научите да четете. Едно е да мразиш някой, както беше озаглавена другата тема, съвсем друго е да приемаш неговия успех за нормален. Нешо повече, нормално е да искаш и твоя отбор да постига успехи. Знам че ви е трудно да го проумеете и написахте тон глупости, които всъщност ние феновете от Варна мислим за вашите отбори. Дано порастнете някой ден !
Мача е много повече 2, отколкото 1Х. Гонзо да ги мотивира както намери за добре. Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- anihilator
- Контакти:
grasiani написа:Не мога да разбера защо омаловажавате победата на Дунав ,случайна била, глупости,с колко трябваше да бият за да не е случайна.Все пак традиционно Морето са абонати на Дунав в исторически план.Успех срещу Лудогорец!
Нищо не омаловажавам напротив поздравления за Дунав , гледах мача и коментирам!Продължавам да твърдя , че имахме поне 3 пъти повече положения от тях но за сметка на това бяхме трагични в защита , вратаря също и защо по дяволите го пусна Гонзо тоя вратар така и не разбрах?Директно да си хваща пътя егати некадърника .Това му беше първи мач откакто е дошъл сигурен съм , че ще и последен.Относно Дунав задължително догодина на мача във Варна билет за техните фенове 20 кинта и да ги пуснат най рано след 30 мин.Такава тъпотия сътвориха на мача и такова гнусно отношение към нашите фенове не е имало никога дори Спартак не са правили такива мизерии!Откакто ходя на стадиона гостуващата агитка е влизала срещу сумата която плащаме и ние , Левски и ЦСКА са идвали по 1000 човека и пак сме ги пускали някога дори беше безплато е безплатно влизаха и те.Та повод за размисъл имат в Дунав.
Пожелавам успех на морето! 

Лудогорец са абонат на Черно море. Ако не им свири Никито или оня синчето на шефа на комисията са го отнесли. 

Последна промяна от Iceberg на 30 авг 2016 11:20, променено общо 1 път.
Причина: т.9
alexdb написа:Лудогорец са абонат на Черно море. Ако не им свири Никито или оня синчето на шефа на комисията са го отнесли.
Лудогорец и Черно море са добри приятели . 1х2
Последна промяна от Iceberg на 30 авг 2016 11:22, променено общо 1 път.
Варна, ако искате да вземете нещо от тоя мач, не пускайте роден съдия да припари до стадиона!
Т.е.има само един начин: поръчайте си рефер отвън.
Най-добре от Чехия...
Т.е.има само един начин: поръчайте си рефер отвън.
Най-добре от Чехия...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
- Черният козел
- Контакти:
miro_rz написа:alexdb написа:Лудогорец са абонат на Черно море. Ако не им свири Никито или оня синчето на шефа на комисията са го отнесли.
Лудогорец и Черно море са добри приятели . 1х2
Те са приятели но важно е кой е приятел със съдиите

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.