Черно море търси своя нов Адмирал....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Черно море търси своя нов Адмирал....

Мнениеот ticha i vladislav » 10 юни 2016 16:17

ЕМИЛ написа:
ogrizko написа:Гонзо ще е ...повече ми се искаше тандема, за който вече казах ...ама какво да се прави! Какво очаквате от Гонзо отново начело на Черно море? :roll:

Титла очаквам .

Титла,Купа и Суперкупа за Черно море,другото нека остане за Левски или за селския хибрид.
Последна промяна от ticha i vladislav на 11 юни 2016 10:05, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 юни 2016 18:17

Гонзо натрупа опит във Левски.Няма да повтори същите грешки както там.А и във момента Черно Море е доста по добре финансово от софииският гранд.Аз лично очаквах отдавна тои да доиде отново във Варна.Но си мислех че ще доидат комплект със Стоев.Нямаше да е лошо никак това.Може и да го приемат резервирано феновете но това е един много добър ход.Малко търпение и ще се види че не беше редно да го плюят някакви сини недоразумения из публиката....

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 10 юни 2016 19:34

Вълчан написа:.А и във момента Черно Море е доста по добре финансово от софииският гранд.

:o :o

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 юни 2016 19:57

Ами те поне могат да си позволят да купят играчи.Левски ще вземе един пенсионер румънец....евентуално Иса ще доиде без пари...може би още 1 ще доиде и то свободен....ще приберат 1-2 преотстъпени и толкова.Аиде няма нужда за големите пари които щели да потекат като се махне Батков.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 юни 2016 21:54

ShooterMan написа:МОЛЯ??? Безумна смяна? Безумно беше това, че не изгониха Спасов през цялата тази година в която се държеше като дрогиран на тъча и разпертушини отбора ни!!! Още по-безумно беше, че преподписаха с него. Да припомням ли как налагаше измисляци като Бижев, като Кулибали, като Бурабия - особено Бурабия, когото с право плюех цяла година и чак сега играчи от отбора повдигат покривалото къв боклук е бил, освен и куц кон??? Кой го търпя, кой го налага? Баба ми от Каспичан ли? Кольо беше неадекватен цяла една година. Успех на Гонзо! Със сигурност няма да остави никого от съблекалнята да прави каквото си иска, такъв като Бурабия би го изгонил с шутове. Именно дисциплината и селекцията, която си направи 2013 донесаха онази супер силна есен и ако не му бяха разбили отбора щеше да спечели медал! Нима забравихте как пометахме цялата първа 6-ца, че имахме 3 победи тук и 3 равни навън срещу съперници от топ 4 в 6 изиграни мача? Играехме и добър футбол, не ритахме нагоре като селяни и общо взето чобани и измислени футболисти нямаше в отбора. Много ще ми е интересна сега съдбата на Кольовите протежета....щото мнооооого добре знаем къв смешен футболист е Андонов и какъв смешник е Васев, както и Кулибали. Нека видим дали някой друг треньор ще търпи тези паляци :idea:

Предлагам ти да четеш,това което пишеш,преди да го предложиш на нас!!!"Гонзо би изгонил Бурабия с шутове"!!!Припомням ти,че именно Гонзо взе Бурабия в Левски!!!Виждам и доста други неточности,но времето ми е недостатъчно да ти обяснявам по подробно!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 юни 2016 23:17

Извинявай, ама си бележиш автоголове! Взе го, видя го и го курдиса на пейката! За сметка на Цоневци, Краевци и разби пишлигари. Щото там го няма Кольо да го тика титуляр. Така бързо седна на пейката в Подуене, че чак трески му се забиха в задника. Същата участ щеше да сполети бежанчето и тук, но ако треньор не е мижитурката Спасов. Нарочно си тика своите некъдърници титуляри, за да не признава, че селекцията му е провал. Не пада на гърба си, нищо, че отбора пада и то неведнъж. Егоист и наглец. Но нека не се изнервяме повече, няма го, Гонзо е треньора, аз каквото си пожелах - стана. Щастлив съм от развоя и особено доволен от начина по който го изритаха (като нямаше морала да си замине сам на ти сега шут). Убеден съм, че отбора тръгва нагоре и идват добрите моменти.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 13 юни 2016 00:17

ShooterMan написа:Убеден съм, че отбора тръгва нагоре и идват добрите моменти.

Този е невменяем! Догодина по това време, като сме завършили отново на 6 място искам да ти видя шизофреничният коментар!
Последна промяна от dans1913 на 18 май 2017 22:22, променено общо 1 път.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 юни 2016 09:44

ShooterMan написа:Извинявай, ама си бележиш автоголове! Взе го, видя го и го курдиса на пейката! За сметка на Цоневци, Краевци и разби пишлигари. Щото там го няма Кольо да го тика титуляр. Така бързо седна на пейката в Подуене, че чак трески му се забиха в задника. Същата участ щеше да сполети бежанчето и тук, но ако треньор не е мижитурката Спасов. Нарочно си тика своите некъдърници титуляри, за да не признава, че селекцията му е провал. Не пада на гърба си, нищо, че отбора пада и то неведнъж. Егоист и наглец. Но нека не се изнервяме повече, няма го, Гонзо е треньора, аз каквото си пожелах - стана. Щастлив съм от развоя и особено доволен от начина по който го изритаха (като нямаше морала да си замине сам на ти сега шут). Убеден съм, че отбора тръгва нагоре и идват добрите моменти.

Аз автоголове не бележа,защото винаги си подкрепям отбора!!!Относно пейката на Бурабия,също нещо не си разбрал!!!Скъсаха си дирниците да го вземат от нас,а после....както си му е редът при тях го затриха!!!Ако се напънеш малко,надявам се ще си спомниш,че и с твоя любимец Кривия се случи същото!!!При нас на върха,при тях на пейката!!!С всички последствия и трески в задника!!!

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 13 юни 2016 12:57

Kак може да защитавате К.Спасов ? Какъв треньор е този ?Спечелил купата -а как е я спечели ? Играхме със смешни отбори до финала и там с два късметлийски гола спечелихме.Когато го махнахме първият път ,къде беше треньор- в Спартак .Какво е направил за отбора-че махна юношите ли.Че изтърва съблекалнята и чужденците ,се избиха по между си и си заминаха заради това .Че се радваше и каза ,че е постижение 6 място ли-в най-слабото в историята първенство от 9 отбора .Хайде да видим като е голям треньор сега кой ще го вземе на работа .
Стойчо Стоев същата работа ,много ви харесва ? Бил треньор на Лудогорец,че то там и аз ще ги направя шампиони.В Левски пада а той се смее,ебати малумника .
Според мен Гонзо ,какъвто и да е ,поне е мъжкар и винаги иска победата .Заради него ще дойдат и футболисти които при Коленцето никога.Единственно той може да накара Марин и Ерджан да отпуснат малко повече пари за отбора.На нас ни трябва точно футболен човек,който разбира и се бори.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 13 юни 2016 13:03

зеления написа:Какви глупости говорите? Била безумна смяната на Спасов?!! Безумие е, че не беше махнат още миналата година. По щастливо стечение на обстоятелствата Кольо се превърна в най-успешния ни треньор в най-новата ни история и аз му благодаря за това, но... С анти футбола, който играехме цял сезон, безумните рокади на футболист, балонните топки - не мерси! Такава пародия на футбол аз не искам да играе моя отбор. Ако дойде Гонзо поне топката най-сетне ще слезе на земята, дисциплината в съблекалнята ще се завърне и ред други такива дребни нещица, които правят играта ритни топка в съвременен футбол.
За Стоев мнението ми не е от най-позитивните, говоря за треньора, а не за играча Стоев. Най-добър вариант според мен е английския, където треньорът е и мениджър, и вся и всьо, т.е. Бог за дадения отбор.

+1

Върни се в “Черно море”