Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот зеления » 05 май 2016 20:06

Onq написа:Ей няма такъв боклук като теб.Жоро бил издишал,а той най-добрият на терена след като не е играл сума време.Има играчи, на които им трябв време след контузия за да влязат в оптимална форма. Жоро е такъв.След счупеното му чене му трябваха няколко месеца,след разрязания крак също.Той сега е най-добрият в този "отбор",а след една нормална подготовка ще е две класи над другите(както винаги).Толкова тъпотии изписа за него в последно време,че само тва че си невидим анонимник те спасява.Някой да го банне този тъпак,до един момен е смешно как сам си противоречи,но след време писва много.Никой няма право да каже и една дума за Жоро Илиев,никой.Той не е Венков,Георгиев ,Паланков или Кривия.Един е Жоро Илиев и който дига глас срещу него не е моряк,а боклук.

Слушай, много си зле. Никога не съм искал да се карам с членове от моето семейство ( в случая Черно море ), но си на много, много погрешна позиция. Жоро е и мой любимец, но... остаря. Разбира се, че още 1-2 години ще бъде от полза за отбора, но... максимум толкова. За съжаление годините си казват своето! :cry: Не е нормално от тук нататък да се изгражда отбор около Жорката, но за мен винаги ще бъде: "Един е Жоро Илиев"!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 май 2016 20:16

ogrizko написа:Вижте, принципно има вариант да се премести Кулито на десния бек, а Траянов и Николов в центъра ...поне ще прави по-малко дузпи като играе на бека :roll:
вярно, че трябва подмладяване някакво ..да се направи една много добра сплав между опитни и можещи и млади изгряващи звезди ...от новия сезон очаквам много повече от Йосков, Беки, Мартин Костадинов и т.н.

За Кулибалито от Малито - да се качва на банановите дървета в родината си и да си изкарва прехраната като фермер ( дано не като канибал ). За Беки: "бон вояж". Отдавна е доказал, че няма качества за А група! Пречи и е излишен в отбора!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 май 2016 00:29

Боклука си ти и не само това, ами си и много просто парче. Всички ти го казаха, че издиша, за разлика от такива като тебе, прости, ние имаме малко акъл в главата и не искаме още един нулев сезон за Черно Море, когато тази неприятна истина лъсне идната есен. Легендарен играч, но всяко нещо с времето си и тука има природни закони. И ако малко вденеш, което за тебе разбира се е непосилно също поради природни закони, ще схванеш, че не искам да се излага и ВРЕМЕТО да го развенчава. Не в нашите, в чуждите очи. И глупостите, които си избълвал, че и сега бил най-добрия, че винаги бил 2 класи над останалите....Не бил Кривия, не бил Венков....Виж какво, ти ако си някаква дрога, то ние не сме. Специално с Венков, Паланков....АБЕ ПОКАЖИ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ към хората ДОНЕСЛИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ УСПЕХ на Черно Море бе, не те ли е срам да искаш да ги принизяваш? Но те имат много общо с Жоро и това е, че и те остаряха. Моите уважения и респект към кариерите на всички, най-вече Жоро Илиев разбира се, към всичко, което са дали на Черно Море....но от тук-насетне могат да са само опора на млади играчи и следващите лидери! Имаме нужда от нов гръбнак, от нови хора и най-вече от нов треньор, толкова, колкото ти от акъл и детоксикация
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 06 май 2016 08:50

Пак се започва с груби думи,а това не носи нищо никому!!!Искам да обърна внимание на ползващите,нецензурни изрази,че любимият ни отбор е в доста тежко състояние!!!И далеч не е само това,което се вижда на повърхността!!!Далеч не са само слабите резултати проблемът ни!!!Любимецът на доста хора от нашата публика Гонзо,е мътил главите на няколко от нашите футболисти!!!Някои са лъгани с големи говежди обещания и са дали принципно съгласие да играят от новия сезон за Левски!!!Както вече съм казвал,нямам навик да пиша и да говоря глупости и празни приказки!!!Каквото говоря,съм го научил от много отговорен човек!!!Не ми спомена много имена,но даде да се разбере,че не става въпрос само за един!!!Единственото име,което каза беше.....когато го запитах "Кои?",ми отговори"Разни там Бакарита"!!!Също с тези подмолни разговори,се свързва и тежката загуба в София!!!Пиша ви всичко това,за да сте готови и за още сътресения в отбора!!!Мисля,че не е време за дребни заяждания и изясняване на отношения!!!Ние трябва да сме обединени и да помагаме на клуба!!!Защото ние сме ЧЕРНО МОРЕ,а не разни там Бакарита!!!А на очакващите триумфално завръщане на Гонзо в ЧЕРНО МОРЕ,искам да задам следния въпрос"Кога той е работил и мислил със сърце и душа за НАШИЯТ ОТБОР?"Винаги акъла му е бил в обора....и винаги така ще бъде!!!Никой,а най малко аз,не може да каже какво ни очаква в бъдеще!!!Но да мислим с главите си...и да внимаваме какво си пожелаваме!!!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: JIятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот action66 » 06 май 2016 10:01

wesko123w написа:за мен е грешка освобождаването на Маркович.

Подкрепям. Трябваше да го изчакат да се възстанови и да му дадат шанс.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 май 2016 10:04

August Burns Red написа:Ти огризката много рано пускаш теите за черно море берое ся туак селекцията ви лятната ко бързаш А? след 31 май пускай колкото искаш !!

Мача с Берое друже не ни интерисува. Той е протоколен. Празнувайте си. Ние мислим за плаж,бизнес,купони и разбира се за селекцията на любимия отбор. Това са актуалните теми за варненци към момента.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 06 май 2016 14:33

action66 написа:
August Burns Red написа:Ти огризката много рано пускаш теите за черно море берое ся туак селекцията ви лятната ко бързаш А? след 31 май пускай колкото искаш !!

Мача с Берое друже не ни интерисува. Той е протоколен. Празнувайте си. Ние мислим за плаж,бизнес,купони и разбира се за селекцията на любимия отбор. Това са актуалните теми за варненци към момента.

Мен ме интересува всеки мач на ЧЕРНО МОРЕ и тръгвам към ТИЧА !!!Като пишеш,че мача не ни интересува,от чие име още говориш?Надявам се не от мое!!!Всеки отговаря за себе си и ако ти си решил,че пак няма да подкрепяш отбора си и да се интересуваш какво се случва с него.....прави декларации от свое име!!!Виждам,че подобни глупости си написал и при беройци!!!Не ти е за пръв път!!!Ако искаш да покажеш липса на интерес,към ЧЕРНО МОРЕ говори в първо лице,единствено число!!!

Onq

Мнениеот Onq » 06 май 2016 17:48

Продължавайте да си стоите у вас и да обяснявате как Жоро не ставал вече.За всички е по-добре така ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 май 2016 21:34

Onq написа:Продължавайте да си стоите у вас и да обяснявате как Жоро не ставал вече.За всички е по-добре така ;)

Има играчи със статут на легенди,които не трябва да се пипат по никакъв начин.Без знач1ение от форма,поведение на терена или години.Такъв играч е и Жоро Илиев.Според мен Жоро трябва да получи доживотен договор.Той сам да реши кога да си спре кариерата.Даже от следващия сезон спокойно може да бъде назначен като играещ треньор.Не мога да разбера как хора имащи претенциите да разбират футбола,могат да плещят глупости по негов адрес.Няма значение че е вкарал два гола.Има значение само и единствено цялостното му влияние върху играта.Така че шапкии долу за КАПИТАНА!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 май 2016 22:53

Готвача написа:
Onq написа:Продължавайте да си стоите у вас и да обяснявате как Жоро не ставал вече.За всички е по-добре така ;)

Има играчи със статут на легенди,които не трябва да се пипат по никакъв начин.Без знач1ение от форма,поведение на терена или години.Такъв играч е и Жоро Илиев.Според мен Жоро трябва да получи доживотен договор.Той сам да реши кога да си спре кариерата.Даже от следващия сезон спокойно може да бъде назначен като играещ треньор.Не мога да разбера как хора имащи претенциите да разбират футбола,могат да плещят глупости по негов адрес.Няма значение че е вкарал два гола.Има значение само и единствено цялостното му влияние върху играта.Така че шапкии долу за КАПИТАНА!

+ 1 000 000

Върни се в “Черно море”