Черно море - Локо Пд /14.00ч. - 20.03.16г./ ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Черно море - Локо Пд /14.00ч. - 20.03.16г./ ст. Тича

Мнениеот КироВарна » 17 мар 2016 09:13

Мачът с Локомотив Пд наближава и след неубедителните изяви на нашите,през последните шест месеца.....е естествено да сме доста притеснени!!!Всеки реагира на негативните емоции по различен начин!!!Един упреква треньора,друг футболистите,а трети ръководството!!!Най вероятно всички са прави!!!Защото за да се стигне до такова трагично състояние,всички СМЕ виновни!!!Наблягам на думата "СМЕ",защото мисля,че и ние феновете имаме своята отговорност!!!Аз съм на стадиона,защото обичам ЧЕРНО МОРЕ!!!Ръководители,треньори и футболисти се сменят.....но привържениците винаги остават!!!Ще подкрепям,както винаги отбора,с надеждата да се вдигнат,да изиграят най после един добър мач и да сложат край на негативната серия!!!Ако на ТИЧА се възцари отрицателна атмосфера,с подвиквания към нашите,мисля че ще е вредно и ще им върже още повече краката!!!Затова аз ще подкрепям нашите с надеждата,да не са забравили,че МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 17 мар 2016 10:56

Извинявай за страничния въпрос,но защо слагаш след всяко изречение три удивителни? Не ти работи точката ли?

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 17 мар 2016 19:20

То се е видяло, че ние футбол не практикуваме. Доиграваме сезона и това е. Тъжното е, че Спасов вместо да налага Йосков, Костадинов, или някой друг юноша, ще връща формата на Кулибали, или Петков. Трагикомично. Нито има мотивация, нито умения, нито желание за нещо повече от Х, придружено със селски футбол от наша страна на картофената ни нива Тича.
Truth is hate for those that hate the truth.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 мар 2016 20:40

Таско Тасков ще свири „Черно море“ – „Локо“ (Пловдив)!
....и после защо имало скандали и отборите напускали терена.Този колко пъти трябва да го наказват и после пак да го връщат.Още една гавра с Черно море футболисти и фенове няма да могат да понесат.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 17 мар 2016 23:51

guglata написа:Извинявай за страничния въпрос,но защо слагаш след всяко изречение три удивителни? Не ти работи точката ли?

Заострям вниманието!!! :mrgreen: А точката си ми работи.Просто ми се струва малко безлична,понякога.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 мар 2016 00:05

Sole написа:Таско Тасков ще свири „Черно море“ – „Локо“ (Пловдив)!
....и после защо имало скандали и отборите напускали терена.Този колко пъти трябва да го наказват и после пак да го връщат.Още една гавра с Черно море футболисти и фенове няма да могат да понесат.

Дългата Мара,с леко поведение е протеже на Атанас Узунов и верен негов канален близач!!!Написах "канален"защото е неприлично да напиша "анален"!!!Но това е безспорен факт!!!Спомнете си,колко пъти ни е порязвал.....и също така отбележете,че много често именно той свири мачовете ни с Локо Пд!!!Гарантирам ви,че пак ще берем ядове с него!!!Безочието на господата от БФС е постоянна величина и няма надежда за промяна!!!Този и още двама-трима са за изхвърляне от футбола за винаги!!!Не ми е ясно само,каква е целта на тези поръчки против нас!?Ние сме абонирани за "Златната среда"и сме безопасна игла!!!На никого не пречим!!!Мисля,че ръководството е добре да помисли,по съдийския проблем,който става наистина нетърпим....и да се вземат мерки преди да е станала някоя беля!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 мар 2016 16:10

КироВарна написа:
Sole написа:Таско Тасков ще свири „Черно море“ – „Локо“ (Пловдив)!

Дългата Мара,с леко поведение е протеже на Атанас Узунов и верен негов канален близач!!!Написах "канален"защото е неприлично да напиша "анален"!!!Но това е безспорен факт!!!Спомнете си,колко пъти ни е порязвал.....и също така отбележете,че много често именно той свири мачовете ни с Локо Пд!!!Гарантирам ви,че пак ще берем ядове с него!!!Безочието на господата от БФС е постоянна величина и няма надежда за промяна!!!Този и още двама-трима са за изхвърляне от футбола за винаги!!!Не ми е ясно само,каква е целта на тези поръчки против нас!?Ние сме абонирани за "Златната среда"и сме безопасна игла!!!На никого не пречим!!!Мисля,че ръководството е добре да помисли,по съдийския проблем,който става наистина нетърпим....и да се вземат мерки преди да е станала някоя беля!!!

За това неслучайно Таско е свирил най много на пловдивските отбори.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 мар 2016 17:37

Нямаме треньор, нямаме отбор. Играем на картофена нива и то играем ръгби и селски боцове. Кво значение има кой е съдията? Всеки нормален човек ще бойкотира цирка, докато не се вземат нужните мерки за драстична промяна :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 19 мар 2016 12:00

Не е добре това,че някой от вас предварително се застраховат със съдията-че бил поръчков и т.н.Искренно се надявам Илиян за пореден път да докаже некадърността на така наречения адмирал.Прогноза-0-2.
Варна мрази софия

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 мар 2016 14:21

Тролеите Пацо Николов и Борко Стойчев отново гледат мача отблизо и отново заради тях ви вкарват.Как може да ги вземете тези двамата при положение че и за отбори от Б група не стават.Гола вода сте ама няма как да е по друг начин при положение че на терена вашите фигуранти дори не симулират игра.Дано не отпаднете :idea: :!:

Върни се в “Черно море”