Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.
С тия нормален футбол не може да се играе. 2 неща са ясни - излизат с 14 човека по традиция. И изобщо няма какво да говорим за футбол - Пеевски, кинти, мафия. Илизаме на война. Ще ни трябва и късмет. Съжалявам, че не мога да гледам мачовете тази пролет дори и през интернет, но ще им нацепим задника, сигурен съм. Надявам се после да намеря репортаж от мача в интернет - целия ако сме победили.....ако ли не - на кого му пука? Никой не иска да гледа измислени мафиотски победи в името на Делян Пеевски.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- violetovgeneral
- Контакти:
ShooterMan написа:С тия нормален футбол не може да се играе. 2 неща са ясни - излизат с 14 човека по традиция. И изобщо няма какво да говорим за футбол - Пеевски, кинти, мафия. Илизаме на война. Ще ни трябва и късмет. Съжалявам, че не мога да гледам мачовете тази пролет дори и през интернет, но ще им нацепим задника, сигурен съм. Надявам се после да намеря репортаж от мача в интернет - целия ако сме победили.....ако ли не - на кого му пука? Никой не иска да гледа измислени мафиотски победи в името на Делян Пеевски.
Аз пък за първи път съм оптимист и ОБАЧЕ,ако Кольо не се ...,може и да бием.
Повериха Черно море-Левски на Станислав Тодоров
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/pove ... rov-366282
Дербито на 22-ия кръг между Черно море и Левски на стадион „Тича“ във Варна бе връчено за ръководене на Станислав Тодоров. Това стана ясно от нарядите, които Съдийската комисия към Българския футболен съюз публикува днес.
Помощници на Тодоров край морето ще бъдат Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов, докато четвърти рефер ще бъде Пламен Хинков.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/pove ... rov-366282
Дербито на 22-ия кръг между Черно море и Левски на стадион „Тича“ във Варна бе връчено за ръководене на Станислав Тодоров. Това стана ясно от нарядите, които Съдийската комисия към Българския футболен съюз публикува днес.
Помощници на Тодоров край морето ще бъдат Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов, докато четвърти рефер ще бъде Пламен Хинков.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Продажба на билети чак в деня на мача от 09:00.
Sole написа:Продажба на билети чак в деня на мача от 09:00.
Толкова ли малка посещаемост се очаква?!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Бием с 2:0, като и двата гола са от дузпи

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Ако някой преди години беше казал, че на двамата Сашовци предстои да гастролират на Тича в геренски униформи, щях да го обявя за луд... Много жалко ще бъде да ги наблюдавам, особено големия Сашо.
Левски излязоха с прекалено въздушна халфова линия срещу Лудогорец в лицето на Костадинов-Бурабия-Бедоя. Не знам дали е заради контузията на Де Нойер или предварителен план на треньора им, но определено липсваше баланс. Ключът за съботния сблъсък е как ние ще подходим -- дали Кольо ще бъде прекалено предпазлив (да не кажа страхлив) или ще излезем от първата минута за победа. При отсъствието на Клок и Стенио, нямаме много опции за халфовата линия:
Дани -- Паланков -- Жоро (дефанзивен вариант)
Паланков -- Вълчанов -- Жоро (балансиран вариант)
Паланков -- Жоро -- Маркович (офанзивен вариант)
Надявам се Кольо да се спре на вариант №2 или №3. Другата въпросителна е кой ще партнира на Николов -- Стойчев или Кулибали. Възможно е да остави Паланков като ЦЗ, а като опорен халф да прати Дани за сметка на Еуженио на десния бек. Ще видим. Дано победим с добра игра.
Левски излязоха с прекалено въздушна халфова линия срещу Лудогорец в лицето на Костадинов-Бурабия-Бедоя. Не знам дали е заради контузията на Де Нойер или предварителен план на треньора им, но определено липсваше баланс. Ключът за съботния сблъсък е как ние ще подходим -- дали Кольо ще бъде прекалено предпазлив (да не кажа страхлив) или ще излезем от първата минута за победа. При отсъствието на Клок и Стенио, нямаме много опции за халфовата линия:
Дани -- Паланков -- Жоро (дефанзивен вариант)
Паланков -- Вълчанов -- Жоро (балансиран вариант)
Паланков -- Жоро -- Маркович (офанзивен вариант)
Надявам се Кольо да се спре на вариант №2 или №3. Другата въпросителна е кой ще партнира на Николов -- Стойчев или Кулибали. Възможно е да остави Паланков като ЦЗ, а като опорен халф да прати Дани за сметка на Еуженио на десния бек. Ще видим. Дано победим с добра игра.
Най малко проблеми би следвало да имаме в халфовата линия.Там сме огън.Без значение кой играе там,опциите ни са страшно много,дори и с двама "изгорени" на предварителния изпит.
Имаме си бекове,което автоматично освобождава и опцията с Дани за халф.Крилата също ще бъдат на линия и четирите.Очаквам супер офанзивна игра на Морето.Бакари,по крилата Курьор и Романов/Райков/ в средата Жоро и Маркович и зад тах Тодор/Дани/.С такъв състав да ги грабнем от първата минута и докато сме с 11 играча да решим мача.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Най малко проблеми би следвало да имаме в халфовата линия.Там сме огън.Без значение кой играе там,опциите ни са страшно много,дори и с двама "изгорени" на предварителния изпит.Имаме си бекове,което автоматично освобождава и опцията с Дани за халф.Крилата също ще бъдат на линия и четирите.Очаквам супер офанзивна игра на Морето.Бакари,по крилата Курьор и Романов/Райков/ в средата Жоро и Маркович и зад тах Тодор/Дани/.С такъв състав да ги грабнем от първата минута и докато сме с 11 играча да решим мача.
![]()
![]()
Много точна е думата "изгорени",защото такива са методите на служебните от много,много години!!!Без значение,кой е начело на този тумор на българския футбол!!!Не можем да им се сърдим,защото това е клубна политика!!!Избрали са да бъдат жалки и смешни.....и са го постигнали!!!Фукат се с нечестно спечелени титли и купи,без дори да се замислят,колко недостойно е това.....и колко е далеч,от истинския спорт!!!Мен това обаче,ме интересува много малко!!!Както вече споменах,те сами са си избрали да бъдат такива!!!Въпросът е,къде е държавата и в частност отговорните структури в спорта?Кога ще се сетят,че това е един от факторите,водещи до огромния отлив на публика от стадионите?И защо в тази страна,всичко става с огромно закъснение.....ако въобще стане!!!Не си затормозвам съзнанието с новини извън спорта,че ми е писнало от долни лъжи и евтини комбинации!!!Но новината,че е разкрит картел,на големите вериги бензиностанции,не ми убягна.....и направо ме втрещи!!!Тези наши мили управници,след седем месечно разследване стигнали до нещо,което е известно и на заклетите велосипедисти!!!Та да се върна на точната дума "изгорени",с която моят приятел Готвача отново ме впечатли!!!Няма ли най после,някой и в българския футбол да проведе едно разследване.....и да открие очевидните неща!!!Говорят ми за "Висша лига"!? И тя ли ще е такава?С фаворизирани отбори,с политически протекции и със служебни кандидат Шампиони!!!Едни и същи долни съдийски мазмантии обслужват отборите на властта и провалят идеята за спорт и феър плей!!!Едни и същи олигофрени,под прикритието че са журналисти,замазват стореното от гореспоменатите мазмантиии.....В следствие на подобни действия,хората спряха да се интересуват от българския футбол.....и той логично загива!!!Или отговорните органи,да се стреснат и да въведат ред и принципност....или нищо добро не ни чака!!!Това не е прогноза,не е откритие!!!Това е констатация!!!Не се заблуждавам и знам,че разсъжденията,за оправяне на родния спортен морал,са си направо наивна мечта!!!Но докато си пия сутрешното кафе,никой не може да ми попречи да си помечтая!!!Както никой няма да ми попречи утре по обяд да съм на ТИЧА и да подкрепям ЧЕРНО МОРЕ !!!
Последна промяна от КироВарна на 26 фев 2016 11:28, променено общо 1 път.
абсолютно съгласен с последните постове...едно само ще кажа-Еуженио утре задължително десен бек..
На стадиона съм,с подкрепление от Норвегия и други приятели..тръпна в очакване,надявам се на добра игра...и победа,разбира се...НАПРЕД,МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИ...