Onq написа:Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници. Не знам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.
...Тогава четирите звезди върху сегашната емблема на "Черно море" означават!?...![]()
Четири титли.Но какво общо има с темата?Човека говори за вкарване на детелина и червено..
1. Общото с темата и с написаното от теб, е че четирите титли са спечелени общо от "Тича" и "Владислав". С думи прости: В сегашната емблема на клуба са вкарани елементи, свързани с двата клуба.
2. Във футболната история и статистика е прието, когато два или повече отбори се обединяват, сливат, реорганизират и т.н. новосъздаденият клуб да приеме спортните активи (и пасиви) само на единия от тях. Да, ама не...![]()
- Вие се считате за основани през 1913 година, когато е основан "Тича" (макар и като туристическо дружество).
- Претендирате да сте първи шампион на България по футбол, а това е "Владислав".![]()
- Обединявате титлите, спечелени общо от двата отбора ("Тича" - 1 и "Владислав" - 3)...![]()
- Остава само да кандидатствате за вписване в книгата за рекорди на Гинес като единственият клуб в света, който едновременно е бил шампион и вицешампион на своята страна (през 1938 година "Тича" е шампион, а "Владислав" - вицешампион)....![]()
![]()
По принцип не вземам отношение в тези "исторически" спорове,но малко ми писна да ви чета говеждо-жълтуро-славистките глупости.Всичко коеето си писла е ЛЪЖА.Тича не е основано като туристически дружество.Звездите бяха сложени от сегашните собственици зашото са фаталисти и не искаха цифрата 13.Никой не го ебе за титлите на Владислав и Тича като сбор.Ние шампиони не сме ставали.Това са успехите на предшевствениците ни.Жалките опорни точки на един плебей,тъпо преписани и повтаряни от всякакви псевдоисторици ги запази за себе си.
Имаме титли!Те да не се правят на тарикати и да ми наследяват титли на ЦДНА Динамо ЦФКА Средец Левски-Спартак а ние не.http://topsport.ibox.bg/news/id_1911094674