Черно Море-Монтана

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Черно Море-Монтана

Мнениеот Iceberg » 20 авг 2015 15:49

А тези тука, защо за Петък съобщават?! Явно е грешка :?:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/spas ... ava-341595
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 авг 2015 17:31

Iceberg написа:А тези тука, защо за Петък съобщават?! Явно е грешка :?:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/spas ... ava-341595

Грешка е!!!

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 21 авг 2015 10:54

1 - 1

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 21 авг 2015 14:18

Труден мач, надявам се на победа без значение с какъв резултат.

ekspert

Мнениеот ekspert » 22 авг 2015 01:43

Утре смятам да посетя мача и главно заради целта си да разговарям с Наско Илиев след мача. Искам да му взема телефона и евентуално през лятото да се опитам да го върна при нас, но ако се включи и софийски отбор, може да го забравим.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 авг 2015 12:41

И аз смятам да посетя мача....просто защото винаги съм на ТИЧА и подкрепям отбора!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 авг 2015 13:15

ekspert написа:Утре смятам да посетя мача и главно заради целта си да разговарям с Наско Илиев след мача. Искам да му взема телефона и евентуално през лятото да се опитам да го върна при нас, но ако се включи и софийски отбор, може да го забравим.

И какво ще прави Наско без телефон,след като му го вземеш?Ти не разбра ли,че никой не те бръсне за слива?Ако някой иска да го върне/примерно Кольо,или ръководството/ще го направят и без твоята героична намеса.Спри да се занимаваш с глупости и се наслаждавай на всеки един останал ти миг от живота с любимият клуб.Просто се радвай на успехите и тъгувай от провалите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ekspert

Мнениеот ekspert » 22 авг 2015 13:21

Аз да не съм някой лентяй, аз търся и работя!Пари никога не съм искал въпреки че имам много заслуги. Заради Тодор Великов си тръгна Наско Илиев само това ще ви кажа.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 авг 2015 13:35

ekspert написа:Аз да не съм някой лентяй, аз търся и работя!Пари никога не съм искал въпреки че имам много заслуги. Заради Тодор Великов си тръгна Наско Илиев само това ще ви кажа.

Че кога съм те нарекъл лентяй?Ти хвърляш неописуемо количество енергия във форума и още толкова да се опитваш да "прокарваш" някакви твои си виждания за играчи и треньори.А относно парите които "никога не си искал",ако ти си Мишо,ще ти припомня случай на който съм бил свидетел,как искаше 300 лева заплатка,която щял си бил да възвърнеш десетократно,водейки таланти без пари в ЧМ.Нямам нищо против получаването на пари за свършена работа и ако си полезен,получавай колкото си заслужил.Но да казваш че не си искал...ами това е меко казано лъжа.Кажи сега за Орлин какво ти е мнението.Аз ще напиша моето-Универсален боец/поредният в отбора/можещ да играе на много позиции еднакво добре.Мъжкар и биткаджия-нещо като Паланков,но малко по остър.Ще бъде много полезен на отбора,а единственото си притеснение съм го написал по горе.Определено е много добър избор!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 авг 2015 18:19

Ба си малшанса.Изтървах бройката на чистите положения.Как пък нито едно не влезе?Сякаш няма играч който да не играе на ниво,само Бурабия малко е под високото си ниво от предишните мачове.Очаквам Бижев да влезе в игра на полувремето.

Върни се в “Черно море”