Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/

Мнениеот Eastern » 17 юли 2015 16:20

Добре дошли в А група Пирин.Дано се получи хубав мач и МОРЯЦИТЕ да победят.Със сигорност Пирин ще играят на 200% и ще са агресивни затова трябва да се пазим от контузии, но мисля че сме по опитният отбор 1:3

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 17 юли 2015 16:29

Мога да се обзаложа,че ще играем с титулярите от мача с Минск,без Чанович
Пирин са доказана марка,която липсваше на А група.Мача ще го играят на живот и смърт,не на 100%, направо като на война,и като добавим евент. 35,38 температура на въздуха,става чудо.
При всички положения няма да е хубаво да губим

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 юли 2015 18:32

Просто не искам да чета глупости, затова подминах някои коментари призоваващи едва ли не да излезем с Б отбора в Благоеград. Не виждам като отнесем някоя загуба с какво ще помогне това за мача в Минск. Всички видяхме, че можем да изхвърлим Динамо, но нашата слабост е именно липсата на мачове. На сериозни мачове. Една ваканцийка за титулярите няма да е от полза изобщо. Ако говорим за ротации - да, това - да, КИТАНОВ на вратата, задължително Жиньо титуляр на мястото на Кулибали и Живко Петков на мястото на Бижев. Това са ротациите за мене. Излизаме със САМОЧУВСТВИЕ и за 3 точки, а победата ще вдъхне увереност на отбора и за Минск. Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 юли 2015 20:30

Смятам, че ще има промени в стартовият състав. И няма да е само Китанов.
Интересна ми е групата за мача с Пирин.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 юли 2015 21:37

greenpeak написа:Смятам, че ще има промени в стартовият състав. И няма да е само Китанов.
Интересна ми е групата за мача с Пирин.

И аз така си мисля.Ще има поне 3-4 промени за мача,като си мисля че Мишо ще почива.Паланков и него го очаквам на пейката.Живко титуляр.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 юли 2015 13:01

Глупостите за отписване на мача в Благоевград малко ме поразстроиха!Аз съм много чувствителен човек и не знам колко още ще изтърпя индивида,който досажда със вечното си недоволство и странните си предложения.Воден от вродената си деликатност,няма да го назовавам по име....само ще уточня,че е инженер в оставка!!!Лошо е че дистанцията до Македония е възможно най-голямата,а после момчетата ги чака дълъг път и до Минск,който за съжаление не е в Молдова!!!Защото Молдова е близо,на един инженерски член разстояние.....а Беларус е на пичка си майна!!!Пълното възстановяване ще е от основно значение,защото и така разликата с динамовците във физическо отношение е голяма!!!Но от друга страна,на нашите им трябват игрови минути за влизане в ритъм!!!Така че,този сгъстен график може и да е от полза!!!Не му завиждам на АДМИРАЛ СПАСОВ,защото трябва да решава сложни ребуси,но не се съмнявам,че ще намери решение!!!Има нашата подкрепа на 100%,без значение как ще завършат двата мача,които предстоят!!!Момчетата достатъчно са напрегнати на терена!!!Извън стадиона трябва да са спокойни и да чувстват,че ние сме винаги с тях!!!И в добро и в лошо!!!А ние сме сигурни,че те ще играят както винаги,до последен дъх!!!Защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 18 юли 2015 14:46

Както винаги,Киро е много прав...Жалко,че не можа да се накефи на обстановката и мача в Разград..Да се надяваме,че ще навакса с Цюрих..:)))) Ама не ми е ясно що захапа сега инжелерчето...Голяма работа,пропуснал 2-3 урока по география,ама..то е докато решавал задачите по математика на други известни футболисти..И да,стават грешки,ок,съгласен,ама...в постоянните му постове и в други медии и форуми продължава да твърди,че сме играли с...молдовци...Мамка му,вече си мисля че не съм бил на правилния мач...:)))))))))) ЕЙ,МАЛОУМНИК,ЩО НЕ ВЗЕМЕШ СЕ ГРЪМНЕШ ВЕЧЕ,КВО СЕ МЪЧИШ...:)))) Вземи си намери някой по закътан клуб на пенсионера,отдай се на шах,не се сърди човече и домино...Въпреки че,ако го направиш,да си призная..ще ми липсват определено великите ти простотии тук :mrgreen: Ще ви призная нещо,драги съфорумници...В Разград се видях с Илиан..Поговорихме доста,гледахме даже мача заедно...Когато му подхвърлих за това чучело тук,сами ме изгледа свирепо и думите му бяха...Абе я не ме занимавай с глупости...:))))))))))))) Иначе...много го уважават него...:)))))) Пълен хахо и смешник...и то от най големите... :mrgreen:

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 18 юли 2015 19:02

[quoteМнениеот bayern_munchen на 18 Юли 2015 15:46

Какво да каже, след като го направих за смях на стадиона, има и много свидетели, който не вярва, та след като дойде да ми стисне ръката, а аз му казах - ''махай се от тук, не искам да те виждам, не искам да те чувам'', седмици след като бе подписал с Левски, какво да ти каже? Това са показва, че е лицемерен, защото наскоро разговаряхме приятелски и си призна за грешката да отиде при ченгета, но не му се сърдя, характерът му е такъв. Е не съм ли ниво сега ми кажете?]
[/quote

Не не си.Говориш и пишеш само и единствено глупости.В последно време малко си намали активността,но има какво да се желае още.Просто дразниш.Не ти е правилен подхода и доста често си противоречиш,а и занимаваш всички с миналото.То за това е минало.Ние не живеем там,а сега :mrgreen: :mrgreen:
С какъвто и отбор да излезе Кольо все ще е добре.Доказа,че умее да води отбора и за мен е най-успелия ни треньор.Сигурно допуска и грешки ( а кой е безгрешен )Най-много ми се иска да отстраним Динамо,останалото не е от значение( просто играем рядко такива мачове,а и ще запушим доста усти .Като добавим и реалните ни шансове ).Тук съм малко съгласен с мнението за почивка или избягване на контузии.Не виждам причина да отписваме мача. Нека треньора прецени.
Резултата го виждам като : 0 : 3
Успех МОРЯЦИ !!!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 юли 2015 19:26

Ако мечтата на инж. е да признаем,че е ниво.....нека си каже!Ще проведем референдум и ще стане ясно,какъв е!!!Дано това го поуспокои!Не съм против него и нито го упреквам,нито го съветвам!!!Всеки има право на мнение и на глас(в референдума)!!!Но когато някой само мрънка,недоволства и критикува.....това не е градивен,а разрушителен подход!!! И според мен,не носи полза!!!А нали искаме да помагаме на отбора?Нали ние сме ЧЕРНО МОРЕ?Аз нямам спомен да съм гледал швейцарски отбор на живо,затова с удоволствие бих наваксал,пропуснатото срещу Динамо....с мач,срещу ФК Цюрих!!!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 18 юли 2015 19:32

КироВарна написа:Ако мечтата на инж. е да признаем,че е ниво.....нека си каже!Ще проведем референдум и ще стане ясно,какъв е!!!Дано това го поуспокои!Не съм против него и нито го упреквам,нито го съветвам!!!Всеки има право на мнение и на глас(в референдума)!!!Но когато някой само мрънка,недоволства и критикува.....това не е градивен,а разрушителен подход!!! И според мен,не носи полза!!!А нали искаме да помагаме на отбора?Нали ние сме ЧЕРНО МОРЕ?Аз нямам спомен да съм гледал швейцарски отбор на живо,затова с удоволствие бих наваксал,пропуснатото срещу Динамо....с мач,срещу ФК Цюрих!!!
Н Не ти ли се прииска молдовци..по добре...:)))))))))))))

Върни се в “Черно море”