Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
Добре дошли в А група Пирин.Дано се получи хубав мач и МОРЯЦИТЕ да победят.Със сигорност Пирин ще играят на 200% и ще са агресивни затова трябва да се пазим от контузии, но мисля че сме по опитният отбор 1:3
Мога да се обзаложа,че ще играем с титулярите от мача с Минск,без Чанович
Пирин са доказана марка,която липсваше на А група.Мача ще го играят на живот и смърт,не на 100%, направо като на война,и като добавим евент. 35,38 температура на въздуха,става чудо.
При всички положения няма да е хубаво да губим
Пирин са доказана марка,която липсваше на А група.Мача ще го играят на живот и смърт,не на 100%, направо като на война,и като добавим евент. 35,38 температура на въздуха,става чудо.
При всички положения няма да е хубаво да губим
-
- Контакти:
Просто не искам да чета глупости, затова подминах някои коментари призоваващи едва ли не да излезем с Б отбора в Благоеград. Не виждам като отнесем някоя загуба с какво ще помогне това за мача в Минск. Всички видяхме, че можем да изхвърлим Динамо, но нашата слабост е именно липсата на мачове. На сериозни мачове. Една ваканцийка за титулярите няма да е от полза изобщо. Ако говорим за ротации - да, това - да, КИТАНОВ на вратата, задължително Жиньо титуляр на мястото на Кулибали и Живко Петков на мястото на Бижев. Това са ротациите за мене. Излизаме със САМОЧУВСТВИЕ и за 3 точки, а победата ще вдъхне увереност на отбора и за Минск. Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Смятам, че ще има промени в стартовият състав. И няма да е само Китанов.
Интересна ми е групата за мача с Пирин.
greenpeak написа:Смятам, че ще има промени в стартовият състав. И няма да е само Китанов.
И аз така си мисля.Ще има поне 3-4 промени за мача,като си мисля че Мишо ще почива.Паланков и него го очаквам на пейката.Живко титуляр.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Глупостите за отписване на мача в Благоевград малко ме поразстроиха!Аз съм много чувствителен човек и не знам колко още ще изтърпя индивида,който досажда със вечното си недоволство и странните си предложения.Воден от вродената си деликатност,няма да го назовавам по име....само ще уточня,че е инженер в оставка!!!Лошо е че дистанцията до Македония е възможно най-голямата,а после момчетата ги чака дълъг път и до Минск,който за съжаление не е в Молдова!!!Защото Молдова е близо,на един инженерски член разстояние.....а Беларус е на пичка си майна!!!Пълното възстановяване ще е от основно значение,защото и така разликата с динамовците във физическо отношение е голяма!!!Но от друга страна,на нашите им трябват игрови минути за влизане в ритъм!!!Така че,този сгъстен график може и да е от полза!!!Не му завиждам на АДМИРАЛ СПАСОВ,защото трябва да решава сложни ребуси,но не се съмнявам,че ще намери решение!!!Има нашата подкрепа на 100%,без значение как ще завършат двата мача,които предстоят!!!Момчетата достатъчно са напрегнати на терена!!!Извън стадиона трябва да са спокойни и да чувстват,че ние сме винаги с тях!!!И в добро и в лошо!!!А ние сме сигурни,че те ще играят както винаги,до последен дъх!!!Защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!!
Както винаги,Киро е много прав...Жалко,че не можа да се накефи на обстановката и мача в Разград..Да се надяваме,че ще навакса с Цюрих..
))) Ама не ми е ясно що захапа сега инжелерчето...Голяма работа,пропуснал 2-3 урока по география,ама..то е докато решавал задачите по математика на други известни футболисти..И да,стават грешки,ок,съгласен,ама...в постоянните му постове и в други медии и форуми продължава да твърди,че сме играли с...молдовци...Мамка му,вече си мисля че не съм бил на правилния мач...
))))))))) ЕЙ,МАЛОУМНИК,ЩО НЕ ВЗЕМЕШ СЕ ГРЪМНЕШ ВЕЧЕ,КВО СЕ МЪЧИШ...
))) Вземи си намери някой по закътан клуб на пенсионера,отдай се на шах,не се сърди човече и домино...Въпреки че,ако го направиш,да си призная..ще ми липсват определено великите ти простотии тук
Ще ви призная нещо,драги съфорумници...В Разград се видях с Илиан..Поговорихме доста,гледахме даже мача заедно...Когато му подхвърлих за това чучело тук,сами ме изгледа свирепо и думите му бяха...Абе я не ме занимавай с глупости...
)))))))))))) Иначе...много го уважават него...
))))) Пълен хахо и смешник...и то от най големите... 

[/quote[quoteМнениеот bayern_munchen на 18 Юли 2015 15:46
Какво да каже, след като го направих за смях на стадиона, има и много свидетели, който не вярва, та след като дойде да ми стисне ръката, а аз му казах - ''махай се от тук, не искам да те виждам, не искам да те чувам'', седмици след като бе подписал с Левски, какво да ти каже? Това са показва, че е лицемерен, защото наскоро разговаряхме приятелски и си призна за грешката да отиде при ченгета, но не му се сърдя, характерът му е такъв. Е не съм ли ниво сега ми кажете?]
Не не си.Говориш и пишеш само и единствено глупости.В последно време малко си намали активността,но има какво да се желае още.Просто дразниш.Не ти е правилен подхода и доста често си противоречиш,а и занимаваш всички с миналото.То за това е минало.Ние не живеем там,а сега

С какъвто и отбор да излезе Кольо все ще е добре.Доказа,че умее да води отбора и за мен е най-успелия ни треньор.Сигурно допуска и грешки ( а кой е безгрешен )Най-много ми се иска да отстраним Динамо,останалото не е от значение( просто играем рядко такива мачове,а и ще запушим доста усти .Като добавим и реалните ни шансове ).Тук съм малко съгласен с мнението за почивка или избягване на контузии.Не виждам причина да отписваме мача. Нека треньора прецени.
Резултата го виждам като : 0 : 3
Успех МОРЯЦИ !!!!!
Ако мечтата на инж. е да признаем,че е ниво.....нека си каже!Ще проведем референдум и ще стане ясно,какъв е!!!Дано това го поуспокои!Не съм против него и нито го упреквам,нито го съветвам!!!Всеки има право на мнение и на глас(в референдума)!!!Но когато някой само мрънка,недоволства и критикува.....това не е градивен,а разрушителен подход!!! И според мен,не носи полза!!!А нали искаме да помагаме на отбора?Нали ние сме ЧЕРНО МОРЕ?Аз нямам спомен да съм гледал швейцарски отбор на живо,затова с удоволствие бих наваксал,пропуснатото срещу Динамо....с мач,срещу ФК Цюрих!!!
Н Не ти ли се прииска молдовци..по добре...КироВарна написа:Ако мечтата на инж. е да признаем,че е ниво.....нека си каже!Ще проведем референдум и ще стане ясно,какъв е!!!Дано това го поуспокои!Не съм против него и нито го упреквам,нито го съветвам!!!Всеки има право на мнение и на глас(в референдума)!!!Но когато някой само мрънка,недоволства и критикува.....това не е градивен,а разрушителен подход!!! И според мен,не носи полза!!!А нали искаме да помагаме на отбора?Нали ние сме ЧЕРНО МОРЕ?Аз нямам спомен да съм гледал швейцарски отбор на живо,затова с удоволствие бих наваксал,пропуснатото срещу Динамо....с мач,срещу ФК Цюрих!!!