Черно море прави голямо шоу с Купата в неделя на „Тича“

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Черно море прави голямо шоу с Купата в неделя на „Тича“

Мнениеот КироВарна » 19 юни 2015 13:51

komandini написа:като сте приели че сте владислав що викате Тича? гагаузи

Чети внимателно,олигофрен кирлив....няма да повтарям!ЧЕРНО МОРЕ е наследник на два големи отбора!!!Обединени са през 1945 година,от новата комунистическа власт под името ТИЧА-ВЛАДИСЛАВ-45 !За теб специално пояснявам,че ТИЧА и ВЛАДИСЛАВ са отборите,които ЧЕРНО МОРЕ наследява,а 45 е годината,в която се случва това,измислено от комунистите обединение!!!Същите тези комунисти,които съсипаха една свободна и просперираща БЪЛГАРИЯ !!!Същите,които създадоха по московски модел ЦСКА,като отбор на Червената армия.....и Динамо Сф,по подобие на Динамо Москва-отбора на съветската милиция!!!За копирания от СССР двуполюсен,армейско-милиционерски модел в спорта и футбола няма да ти разказвам!!!Историята е известна,нека да ти я разкаже някой по голям и по умен от теб!!!Много лесно ще намериш,такъв човек!Аз ще ти отговоря на въпроса,защо викаме ТИЧА!?Защото си уважаваме историята и сме си кръстили стадиона на единият наш славен предшественик-ТИЧА,а залата на другия наш славен предшественик ВЛАДИСЛАВ !!!Така,че като играят футболистите ни,на стадиона можем да викаме ТИЧА,а когато играят баскетболистите ни,в залата можем да викаме ВЛАДИСЛАВ!!!Ясно ли ти е сега?На мен специално въобще не ми дреме,дали им е ясно на тъпите завистливи копелета,или не!!! Просто ми е кеф,да ти кажа ,че тази година освен Купата на БЪЛГАРИЯ по футбол,ЧЕРНО МОРЕ спечели и Купата на БЪЛГАРИЯ по баскетбол!!!Затова ще празнуваме в неделя и ще се кефим!!!На другите,дето питат защо не сме отпразнували на другия ден,ще напомня.....ЧЕРНО МОРЕ за разлика от техните измислени отборчета,играе в ЛЕ!!!Затова ваканцията на нашите славни момчета е много кратка!!!Нормално беше,да си починат от силните емоции по време на нощния купон!!!Там те се умориха доста!!!Мачът с Левски,не ги измъчи много!!!Макар,че играха 10 срещу 14.....цяла БЪЛГАРИЯ видя,че са ГОЛЕМИ МЪЖЕ и можеха да изиграят още един мач!!!И пак да вземат Купата!!!Та затова,веднага след нощното празнуване,им беше дадена почивка!!!А празникът беше насрочен,за известната вече дата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Последна промяна от КироВарна на 19 юни 2015 14:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 19 юни 2015 13:59

"Черно море" е създаден след обединяването на "Тича" и "Владислав". Основната причина е комунистическият преврат 1944 г. Иначе и досега щяха да съществуват и двата отбора.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 19 юни 2015 16:13

КироВарна написа:

Чети внимателно,олигофрен кирлив....няма да повтарям!ЧЕРНО МОРЕ е наследник на два големи отбора!!!Обединени са през 1945 година,от новата комунистическа власт под името ТИЧА-ВЛАДИСЛАВ-45 !За теб специално пояснявам,че ТИЧА и ВЛАДИСЛАВ са отборите,които ЧЕРНО МОРЕ наследява,а 45 е годината,в която се случва това,измислено от комунистите обединение!!!Същите тези комунисти,които съсипаха една свободна и просперираща БЪЛГАРИЯ !!!Същите,които създадоха по московски модел ЦСКА,като отбор на Червената армия.....и Динамо Сф,по подобие на Динамо Москва-отбора на съветската милиция!!!За копирания от СССР двуполюсен,армейско-милиционерски модел в спорта и футбола няма да ти разказвам!!!Историята е известна,нека да ти я разкаже някой по голям и по умен от теб!!!Много лесно ще намериш,такъв човек!Аз ще ти отговоря на въпроса,защо викаме ТИЧА!?Защото си уважаваме историята и сме си кръстили стадиона на единият наш славен предшественик-ТИЧА,а залата на другия наш славен предшественик ВЛАДИСЛАВ !!!Така,че като играят футболистите ни,на стадиона можем да викаме ТИЧА,а когато играят баскетболистите ни,в залата можем да викаме ВЛАДИСЛАВ!!!Ясно ли ти е сега?На мен специално въобще не ми дреме,дали им е ясно на тъпите завистливи копелета,или не!!! Просто ми е кеф,да ти кажа ,че тази година освен Купата на БЪЛГАРИЯ по футбол,ЧЕРНО МОРЕ спечели и Купата на БЪЛГАРИЯ по баскетбол!!!Затова ще празнуваме в неделя и ще се кефим!!!На другите,дето питат защо не сме отпразнували на другия ден,ще напомня.....ЧЕРНО МОРЕ за разлика от техните измислени отборчета,играе в ЛЕ!!!Затова ваканцията на нашите славни момчета е много кратка!!!Нормално беше,да си починат от силните емоции по време на нощния купон!!!Там те се умориха доста!!!Мачът с Левски,не ги измъчи много!!!Макар,че играха 10 срещу 14.....цяла БЪЛГАРИЯ видя,че са ГОЛЕМИ МЪЖЕ и можеха да изиграят още един мач!!!И пак да вземат Купата!!!Та затова,веднага след нощното празнуване,им беше дадена почивка!!!А празникът беше насрочен,за известната вече дата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Брат какво им обясняваш на такива тъпаци и мен ме дразнят ама няма смисъл да им наливаш знания ,който се интересува от БГ футбол може да си отвори една книжка и да попрочете историята ,иначе въпреки съперничеството на терена двата варненски отбора са подържали добри отношения и дори Тича са се подсилили с един или двама играча на Владислав за турнира за сребърната купа през 1925г.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 юни 2015 17:38

Eastern написа:
КироВарна написа:

Брат какво им обясняваш на такива тъпаци и мен ме дразнят ама няма смисъл да им наливаш знания ,който се интересува от БГ футбол може да си отвори една книжка и да попрочете историята ,иначе въпреки съперничеството на терена двата варненски отбора са подържали добри отношения и дори Тича са се подсилили с един или двама играча на Владислав за турнира за сребърната купа през 1925г.

В онези времена,нещата са изглеждали много далеч,от днешната жалка действителност!Футболистите са били спортсмени и рицари,затова е било нормално и да поддържат добри отношения!Аз се надявам да се върнат добрите стари нрави....и поне на трибуните всеки да сяда,където му е кеф,без да се тепат непременно,феновете от различни отбори!А знания на тъпунгерите,знам че е безсмислено да се наливат!!!Просто ми е кеф,да им напомням,че най-после дойде Видов ден....и мазната синьо-червена диктатура може и да свърши!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 19 юни 2015 17:42

кофти работа - няма как да съм в неделя на Тича ... ей, да създавате празнична атмосфера и заради мене!!! :)
иначе - аз дадох всичко от себе си когато трябваше и както някой преди това писа - и аз празнувах на Лазур! :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 19 юни 2015 17:46

Eastern написа:Брат какво им обясняваш на такива тъпаци и мен ме дразнят ама няма смисъл да им наливаш знания ,който се интересува от БГ футбол може да си отвори една книжка и да попрочете историята ,иначе въпреки съперничеството на терена двата варненски отбора са подържали добри отношения и дори Тича са се подсилили с един или двама играча на Владислав за турнира за сребърната купа през 1925г.

... и са играели мачлета в морската. който не вярва - да ми види аватара :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 юни 2015 10:52

Олигофренията много, много здраво е пуснала котва в българската завистлива душица.Към днешна дата има един файтон лайнари , които буквално всекидневно плюят и отричат историята на днешния клуб ''Черно море''
Това са предимно софийски лайнари от типа на Любомир Серафимов, слависти и левскари.Вижте страницата ни в Уикипедия,всеки божи ден наказания от Господ Rebelhertous, с дива, селска,нехигиенична злоба трие историята ни.
Но това показва какво са били .Аз не обичам думата ''наследник'',по-правилно е да се използва правоприемник.
Ето някои други ''култови'' обединения през 1945г, за които днес никъде не се пише, защото е неудобно.
ПСК''Левски''45-вследствие обединението на СК ''150''( с оригинално име...''Владислав'' :) :) :) )и ''Левски'', чете се Пощенски спортен клуб ''Левски'', съществува до 1949 , когато е....ЗАКРИТ.
''Шипка-Ботев'45'' вследствие обединението на ''Шипка'' и ''Ботев'' , сливането става на 27.12.1944г, понеже отборът се казва ''Шипка-Ботев'', а не ''Ботев-Шипка'' :) почти никъде не се споменава този щрих от историята на многократно закривания отбор от Пловдив.През 1948 ''Шипка-Ботев'45'' преминава към физкултурния колектив на Пловдивския гарнизон и става ПЪРВИЯТ АРМЕЙСКИ КЛУБ В България(даже преди ЦСКА) :) :) :)
Та такива ми ти работи драги ми смехурко :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 юни 2015 17:38

Абе....ОЛИГОФРЕН, тука няма "като"! За нас Тича и Владислав са едно! Ако не знаеш историята прочети я. Прочети как се създаден Владислав! Владислав е създаден чрез отделяне на част от СК Тича, Владислав не се е пръкнал от нищото. Освен това - зелено-белия цвят е именно цветът на Владислав! Ние сме запазили най-доброто от двата велики отбора, които ОБАЧЕ изначално са един отбор! И тоя отбор впрочем е Спортист Вн, създаден 4 години преди официалната дата. Тича и Владислав не са обединени съвсем насила, защото според някои живи участници от тези времена двата клуба са били изключително бедни и в огромен финансов недоимък (ако може да се вярва на книгата Футболна Варна). Това впрочем, ако прочетете историите на отбори от Европа ОТ ЕДИН ГРАД са напълно нромални неща. Дори във Вселената закона е такъв, малките частички се сливат, сливат, става планета...газовия облак се свива - става Слънце. Такава е историята на клубове като Интер, Милан, Рома, Лацио, Реал М....Черно Море не е изключение от СВЕТОВНАТА тенденция!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 21 юни 2015 10:22

Хайде всички които имат възможност днес на Тича ,да се порадваме още веднъж с купата и да надъхаме още повече нашите МОРЯЦИ ЮНАЦИ за предстоящия сезон.КУПАТА Е НАША!

Върни се в “Черно море”