komandini написа:като сте приели че сте владислав що викате Тича? гагаузи
Чети внимателно,олигофрен кирлив....няма да повтарям!ЧЕРНО МОРЕ е наследник на два големи отбора!!!Обединени са през 1945 година,от новата комунистическа власт под името ТИЧА-ВЛАДИСЛАВ-45 !За теб специално пояснявам,че ТИЧА и ВЛАДИСЛАВ са отборите,които ЧЕРНО МОРЕ наследява,а 45 е годината,в която се случва това,измислено от комунистите обединение!!!Същите тези комунисти,които съсипаха една свободна и просперираща БЪЛГАРИЯ !!!Същите,които създадоха по московски модел ЦСКА,като отбор на Червената армия.....и Динамо Сф,по подобие на Динамо Москва-отбора на съветската милиция!!!За копирания от СССР двуполюсен,армейско-милиционерски модел в спорта и футбола няма да ти разказвам!!!Историята е известна,нека да ти я разкаже някой по голям и по умен от теб!!!Много лесно ще намериш,такъв човек!Аз ще ти отговоря на въпроса,защо викаме ТИЧА!?Защото си уважаваме историята и сме си кръстили стадиона на единият наш славен предшественик-ТИЧА,а залата на другия наш славен предшественик ВЛАДИСЛАВ !!!Така,че като играят футболистите ни,на стадиона можем да викаме ТИЧА,а когато играят баскетболистите ни,в залата можем да викаме ВЛАДИСЛАВ!!!Ясно ли ти е сега?На мен специално въобще не ми дреме,дали им е ясно на тъпите завистливи копелета,или не!!! Просто ми е кеф,да ти кажа ,че тази година освен Купата на БЪЛГАРИЯ по футбол,ЧЕРНО МОРЕ спечели и Купата на БЪЛГАРИЯ по баскетбол!!!Затова ще празнуваме в неделя и ще се кефим!!!На другите,дето питат защо не сме отпразнували на другия ден,ще напомня.....ЧЕРНО МОРЕ за разлика от техните измислени отборчета,играе в ЛЕ!!!Затова ваканцията на нашите славни момчета е много кратка!!!Нормално беше,да си починат от силните емоции по време на нощния купон!!!Там те се умориха доста!!!Мачът с Левски,не ги измъчи много!!!Макар,че играха 10 срещу 14.....цяла БЪЛГАРИЯ видя,че са ГОЛЕМИ МЪЖЕ и можеха да изиграят още един мач!!!И пак да вземат Купата!!!Та затова,веднага след нощното празнуване,им беше дадена почивка!!!А празникът беше насрочен,за известната вече дата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!