ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Мнениеот ncbs » 24 юли 2009 15:45

stg333 написа: между другото що не си върнете името Тича се чудя ?

Много просто ,името ЧЕРНО МОРЕ е символ на обединението на два велики за времето си клуба!
Изображение = Изображение
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 24 юли 2009 15:46

Базата под Аспаруховия мост е доста стабилна с общежитие и тн. Беше завършена горе-долу по същото време, когато откриха тази на Левски. За съжаление не мога да намеря хубави снимки. Освен това има тренировъчни игрища, които се използват от отборите на Черно море на Спортпалас и до скоро един Стадион в с.Езерово, където си играха мачовете юношите. А ако добавим и игрищата в кв.Аспарухово, които са общински, но се ползват и от отбора, мисля че става вече прилично не само за българските стандарти.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 24 юли 2009 15:47

ncbs, благодаря за отговора просто не знаех, другото което е тъпичко е да играете в Бургас или София, друго си е 30 000 да ревнат в домакиснки мач или 50 000 нали, в това изоставате
Последна промяна от stg333 на 24 юли 2009 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 24 юли 2009 15:48

Благодаря на автора на темата за хубавите думи.Дано и ние продължаваме в същия дух,а като гледам как се развиват нещата съм оптимист за напред.А това,че има хора,кооито ни мразят,няма как,не може всеки да ни обича,а и силните е нормално да ги мразят.Все пак на някои хора не им се нрави,че им се разваля комфорта на върха ;) А ние моряците,можем да сме горди с отбора си и да продължаваме да го подкрепяме
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 24 юли 2009 15:52

bober написа:Базата под Аспаруховия мост е доста стабилна с общежитие и тн. Беше завършена горе-долу по същото време, когато откриха тази на Левски. За съжаление не мога да намеря хубави снимки. Освен това има тренировъчни игрища, които се използват от отборите на Черно море на Спортпалас и до скоро един Стадион в с.Езерово, където си играха мачовете юношите. А ако добавим и игрищата в кв.Аспарухово, които са общински, но се ползват и от отбора, мисля че става вече прилично не само за българските стандарти.

Така е ,но и спешно( до 3-4 години макс.) ни трябва стадион ,как им стигат парите за нови хотели и заведения из морската градина ,а за истински стадион ,който ще остане за поколенията на Варна не стигат,странна работа, 'ба си кризата!
Все пак няма да играем тук: http://storage3.album.bg/8bb/p1060518_800_x_ratio__baa9f_7472585.jpg
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 24 юли 2009 17:56

Струва ми се, че стадиона няма да бъде подновен скоро. Сег аизкараха разрешителните за огромнат аинвестиция "Алея Първа". Нали се сещате, че всички ресурси ще се насочат натам. Поне 2-3 г. няма да подновят строежа на стадиона. Това е мое мнение.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 юли 2009 18:15

Дали ще подновят стадиона или не,но съм почти 100% убеден,че ще бъде направен основен ремонт на Тича.От 2011 ще има изисквания за ел.осветления,табла и прочее,така,че със сигурност поне Тича ще бъде барнат :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 юли 2009 22:58

mursusaid написа:Благодаря на автора на темата за хубавите думи.Дано и ние продължаваме в същия дух,а като гледам как се развиват нещата съм оптимист за напред.А това,че има хора,кооито ни мразят,няма как,не може всеки да ни обича,а и силните е нормално да ги мразят.Все пак на някои хора не им се нрави,че им се разваля комфорта на върха ;) А ние моряците,можем да сме горди с отбора си и да продължаваме да го подкрепяме

Поздравления за автора на темата.Браво,Джони Уокър.Ти си страхотен.А към думите на Мърсисайд,няма какво да добавя,освен едно АЙДЕ МОРЯЦИ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 юли 2009 23:18

Радвам се, че темата ви е харесала! Просто исках да изкажа гордоста си,че съм БЪЛГАРИН ! Гордоста си, че въпреки всичко изприказвано за БГ футбола има и истински футболни отбори ! Черно море е отбор, който показва, че все още има надежда за нашия футбол !

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 24 юли 2009 23:49

Боже , колко добро изказване от страна на JohnnieWalker ! Стопли ми сърцето ! Дано има доста хора приличащи на него , хора обичащи играта ! Респект братле , просто ме изпълни !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Върни се в “Черно море”