Искра-Стал - Черно Море [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Искра-Стал - Черно Море [официална тема]

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2009 12:30

2:0 или 2:1 за моряците.....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 22 юли 2009 13:44

А бе и аз сложих пари на Ботев-Спартак вн за двойка,ама не се получи.А между другото,освен оправданията с терена,малкото време за подготовка,малкото почивка и влизането в ЕКТ само с една контрола,има още един факт,на който малко хора са обърнали внимание.А именно-ЧЕРНО МОРЕ ИГРАХА С НОВА СХЕМА!!!Сега за мача в Молдова,нещата са променени и моряците отново ще играят с познатото 4-5-1.Схемата която мачкаше противниците в средата на терена и ни докара бронзовите медали на Тича.На всичкото отгоре по стечение на обстоятелствата,ще играем с абсолютно непроменен състав от пролетния полусезон.Затова един съвет-Ако ще слагате пари,слагайте за хикс или двойка.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 22 юли 2009 15:03

Абсолютно халфовата линия е наи силното ни звено и именно там трябва да ги откажем.Мисля си и че това е правилната схема за в момента предвид факта че имаме само 1 типичен централен нападател и разбира се силните играчи които имаме на там.

branibel
Контакти:

Мнениеот branibel » 22 юли 2009 15:34

Разбира се мача си е чиста 2-ка и би било изненада Моряците да не бият.Колкото до Henry neka slovi 1000-2000 ili ako iska 10 000лв, ще се радвам да ги загуби, защото прекалява с грубостите и нападките, ама какво да се очаква от някой, който се стреми само да се заяжда и това му прави удоволствие.

ПП: Понеже забравих за Какалов да кажа, еми според мен може би не е във форма незнам не ми хареса как играе първия мач макар и като резерва имаше някой калпави отигравания.Надявам се занапред да е все по добър и да вкарва много голове.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 юли 2009 17:51

http://www.novsport.com/news46902_1.html

на мен ми хареса това интервю на Какалов...ясно е че е излязъл контузен първия мач,понеже след писаниците,които бяха преди мача,че го искали литекс и левски,представяте си колко щяха да му повярват хората,ако беше казал,че е контузен и не може да играе, каква помия щеше да се изсипе отгоре му тогава.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 юли 2009 18:20

От халфовата линия обаче спокойно можем да задраскаме Наката,който е контузен и надали ще играе.Според мен започваме с Кривия,Данчо,Жорката,Милен Петков и Дани Димов.Само Дани може да смени Наката,трябват ръстови и яки играчи,а той е точно такъв,с добър отскок и техника.Имам колебания за формата на Жоро Илиев,в Бургас показа,че месеците без футбол са се отразили и мисля,че е по-прагматично да се започне с Дани Георгиев,но Кольо си знае по-добре.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 22 юли 2009 18:49

Според мен ще заложи на Кулибали отдясно и в средата ще се върне позната ни титулярна двойка защитници Дяков и Александров, отляво ще е Бачев, а при евентуалния мач след това с ПСВ мисля, че така трябва да изглежда защитата ни като отляво вместо Бачев може да играе Адемар Жуниор, за този мач с молдовците няма картотека,със сигурност ще излезем с 5 халфа това е ясно, мисля че Борносузов ще е готов за мача, а Милен Петков ще замени отсъстващия поради здравословни причини Здравко Лазаров, в атака е ясно Миро Манолов дано пак ги развинти и да им вкара гол

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 22 юли 2009 19:23

Online ще го дават ли някаде мача ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 юли 2009 19:57

много странна смяна на съдиите само ден преди мача :idea:
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 юли 2009 20:34

МАЧА ИСКРА-СТАЛ-ЧЕРНО МОРЕ Е ЗАЛЕГНАЛ В ПРОГРАМАТА НА САЙТА livetv.ru. :

http://livetv.ru/eventinfo/26267/

Верояно има и други сайтове които ще излъчват мача.

Върни се в “Черно море”