Черно море е във втората шестица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: Черно море е във втората шестица

Мнениеот Лимонадения Джо » 10 мар 2015 10:45

Имате добра школа и таланливи момчета, а спорите кой да е титуляр-Стенио, Марчин или подобни герои. Имате чудесен шанс поне да проверите качествата на младите момчета. Ако стават- прекрасно, догодина ще имате силен отбор, ако не покажат качества- новите Стенио, Марчин, Клок и т.н. с надежди за първата шестица.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 10 мар 2015 11:56

Черно Море ще играе във втората шестица, а мега колоса Левски още трепери дали няма да играе при нас. Що сте такива мега-напомпани, изобщо не мога да ви схвана ?!!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 10 мар 2015 12:04

Ние много добре знаем какво представляваме в момента, но щом за теб сме мега колос-ок. За нас няма значение дали сме 5,6,7 или 8. Искаме отбора да има друго лице, а не като това в Разград. Имам чувството, че главите ви са пълни с морска вода и все с Левски се занимавате.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 10 мар 2015 12:06, променено общо 1 път.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 10 мар 2015 12:13

Благодаря за пожеланията и на теб всичко хубаво и крепко здраве.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 10 мар 2015 12:36

DanielGeorgiev написа:
anihilator написа:
ninjata написа:Китанов не е ли контузен?

Тоя сезон едва ли ще го видим .

Пали свещи да го видим, че при наличието на Чанович .... предпочитам Николов със сигурност, не знам защо Кольо не го пуска. А не можем ли да вземем вратар със свободен трансфер сега. Не че нещо, ама можем да вземем някоя от резервите на бг отборите в момента - примерно Боян Пейков или Чворович под наем поне.

Чворович до колкото знам е контузен и по всяка вероятност пропуска мачовете до края на сезона. Чудя се ,защо не се пробвахме за Милан Борян, Лудогорец го освободиха зимата , сега рита в някакав сръбски отбор От малкото мачове който съм му гледал изглеждаше не лош вратар , разбира се финансовите му изисквания може би са били по- високи от на Чанович ,но пък като класа нямат място за сравнение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 мар 2015 12:37

Да идва вече 19 и да видим с кой ще се паднем за Купата, пожелавам си Литекс :) или Черно море. САМО ЛОКОМОТИВ...

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 10 мар 2015 13:30

Всъщност, успех на Черно море, отборът ви ми е по-симпатичен от този на спартак вн, пак по идеологически причини. Ciao ragazzi!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 мар 2015 15:20

На Черно море мястото му е във втората шестица и вчера го доказа
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 мар 2015 16:17

stefani написа:На Черно море мястото му е във втората шестица и вчера го доказа

Зная че си злобар и го пишеш за да ядосаш някого,но аз ще напиша следното.Отбор,който в два мача губи от пряк конкурент за определено място,няма право да бъде там/в случая в първата шестица/.Щом са ни победили,значи те трябва да играят там.В този конкретен случай,Локо си свършиха работата без странични фактори,което им прави чест.Същото не може да се каже за други отбори.Аз лично не се срамувам,че моят отбор ще играе с изпадащите,защото тръгна много лошо,но до края си игра честно и колкото може.Нито една стъпка или залитане в погрешна/разбирай нечестна/посока нямаше.Дори и да изпаднем от А група/нещо което в момента поне няма как да стане/,при положение че сме играли честно и почтено,няма как да ме ядоса.Така че драги,не ревете на чужд гроб,не знаете от коя страна му е главата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 10 мар 2015 17:09

stefani написа:На Черно море мястото му е във втората шестица и вчера го доказа

На Черно море мястото му е във първата шестица,не виждам с какво отборите преди нас ни превъзхождат.Вчера както паднахме,так и можеше да бием.
Но тази втора шестица може да има и хубава за нас страна.Спокойно след първия домакински мач за Купата ,могат да затворят Тича за дълго чакания ремонт и без притеснение да играем извън Варна.Дали ще сме 6-ти като миналата година или 7-ми или 8-ми не е толкова важно.Важното е на Тича да имаме хубав терен за да играем нападателно и красиво,за да няма после с какво да се оправдават че са загубили калпавите софийски отборчета.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”