Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа

Мнениеот ogrizko » 13 мар 2015 16:30

нещо нямахме мотивация за 8:0 :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 13 мар 2015 17:46

Какво 8-0,какви 5лв.Бягайте на опашка да го цункате на съдията :x :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 мар 2015 18:21

TNT написа:Какво 8-0,какви 5лв.Бягайте на опашка да го цункате на съдията :x :lol:

Тоя е по тъп и от Санди!А имах такова добро мнение за Берое и за Стара Загора!За мача не ми се говори!Много слабо играхме!!!Причините са обясними и мисля,че е нормално!На мач с тия жалкари,дето се продават на синята мафия,на мен не ми се гледаше!Естествено е,че на нашите не им се играеше!Дано да нямаме повече такива мачове!Искам да гледам мача и на запис по телевизията!Толкова неадекватно съдийство,не бях виждал!И то в мач без значение.Защото нас резултата не ни интересуваше,а Хасково и да си скъсат продажните задници,пак няма да се спасят!!!Макар,че най вероятно някому са нужни такива донори!!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 13 мар 2015 21:35

Свиквайте, почти всеки мач във втората шестица ще е такъв безмислен. По-добре да играят юношите, за тях ще има мотивация, Черно Море трябва да играе с всички сили за Купата.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 мар 2015 21:50

Всяко зло за добро - т.е. сега е момента да почнат поне ремонта на Тича :idea:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 13 мар 2015 23:23

Sole написа:Всяко зло за добро - т.е. сега е момента да почнат поне ремонта на Тича :idea:

да бе, и аз днес от скука си представях къде ще са пилоните за осветлението и таблото (на него не му намерих мястото :mrgreen: ) ... после се разбудих ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 мар 2015 01:29

Никакъв ремонт не може да почне преди да се изиграе 1/2 финала за Купата. Абсолютно. Иначе - селски мач, никаква мотивация срещу тези тотаджии и подлоги. Ужасното е, че имаме още цели 2 мача с топ-измекярите на А група, продажниците. Хубавото е, че от догодина няма да са в нея, само това е хубавото. Няма да коментирам игра, играчи и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 мар 2015 01:35

Clarion написа:
Sole написа:Всяко зло за добро - т.е. сега е момента да почнат поне ремонта на Тича :idea:

да бе, и аз днес от скука си представях къде ще са пилоните за осветлението и таблото (на него не му намерих мястото :mrgreen: ) ... после се разбудих ... :-)

Таблото трябва да е на стената на залата!Там трибуна няма и едва ли ще построят.Ще се вижда най добре!Това сега си го помислих,инцидентно....не че съм мислил задълбочено като теб!Аз по време на мача гледах гаджета!Хубави жени във ВАРНА дал Господ!Дано и успех за Купата да ни даде!

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 14 мар 2015 11:26

КироВарна написа:
FLANKER написа:
action66 написа:
FLANKER написа:Протоколен мач .Мач за обиграване на юноши и хора ,които по-рядко влизат.3:0/3:1
П.П.Още веднъж: Успех за купата! ;)

И на вас успех! Бихте ни заслужено в един равностоен и за ужас на мнозина ЧЕСТЕН мач. Само защо публиката ви така бе настървена към отбора ни?! Нима забравиха,кой ви остави наскоро в Агрупа?! Сборихме се,бихте.Добре.Това е спорта.Но защо обиди????? Честно останах учуден.А и мача бе коректен!!!!!На този терен това не е малко.

Благодаря колега! Много здрава битка стана.
Нямам си на представа ,защо публиката е била настървена така(не присъствах на двубоя).От мен лоша дума няма да чуеш.

Такъв въпрос към FLANKER не бива да се отправя!Той винаги е коректен,към всички!Дай Боже повече такива фенове в родния футбол!А тези дето викаха бяха в доста ограничен състав!Не знам защо старите локомотивци не ходят вече на мач.Този отбор някога имаше много добра школа,чиято рожба е и НИКОЛА СПАСОВ!На този стадион играеха велики футболисти начело с АТАНАС МИХАЙЛОВ,вечна му памет!А сега е нарушен един основен закон на професионалния футбол.Според него за да са нормални нещата,зрителите на стадиона трябва да са повече от футболистите!

Десетимата им "ултраси" са поредните тъпкачи на плебейските травестити, затова беше цялото крякане. Иначе Локо Сф винаги са били симпатичен отбор, дано се представят добре в първата шестица.
Черно море е Варна

ЧЕРНО МОРЕ 1913
Контакти:

Мнениеот ЧЕРНО МОРЕ 1913 » 14 мар 2015 11:28

Първо феновете трябва да сме на висота, а чак тогава да искаме нещо от отбора ;) с по 400 човека на мач няма кво да искаме ...
ВАРНА Е ЗЕЛЕНА !!! ЧЕРНО МОРЕ 1913

Върни се в “Черно море”