Мнениеот Готвача » 10 фев 2015 00:33
Бижев определено няма качества за таран,но не му и трябват.Неговата сила е в играта на линията на засадата,бързината която притежава и хладнокръвието с което бележи.На мен лично ми напомня за един уникален голмайстор с точно такива характеристики.Наричаха го роденият в засада.Сещате ли се за кого говоря?Пипо Индзаги имам в предвид.Погледайте малко негови голове и головете на Вилян Бижев и си направете лека игра с "открийте десетте разлики".Няма да ги намерите-обещавам ви го.Нямам си идея дали момчето е гледало Пипо,но ако чете във форума му препоръчвам да си намери головете,да ги гледа внимателно и да си прибави някои от Пиповите номера в арсенала .Но голямото БРАВО го заслужава бате ви Кольо.Къде го видя,колко го гледа и как разбра къде точно да го използва са все въпроси на които отговора е един-старата лисица преди да го вземе си го беше поставил в схемата и беше убеден че ще върши работа.Самият Бижев е не по малко учуден какво се случва с него.Искам да му кажа само едно-добре дошъл на мястото,където ако си лоялен Виляне,те чака сериозно израстване и възраждане на кариерата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"