Бижев - новата голова машина на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Бижев - новата голова машина на Черно Море

Мнениеот action66 » 06 фев 2015 20:24

luxorus написа:Бижев ще разгърне потенциал във втората шестица,гарантирам.Не е заяждане към колегите от "морето",но техният щурм е доста закъснял.

Не бързай с изказванията. Докато Литекс и Локомотив София не са взели три точки,докато вие не сте взели 4 точки,докато Левски не е взел две убедителни победи,докато Ботев не са взели 6 точки,всичко е възможно.Да изчакаме до края на март....

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 фев 2015 20:25

pomiqr221 написа:
drughi написа:Май да...есента е бил в Славия - 10 мача - 1 гол. Роден в Калифорния, САЩ. До 2014 година е играл по малко в чужди отбори. На 22 години е, има бъдеще.

Хората в чужбина са прецинили, че няма бъдеще :-D

Със сигурност ще бъде по-добър нападател от Мирослав Манолов.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 06 фев 2015 20:27

Момчето е много добро!Гледал съм го само в двете двустранни игри на основният състав на ЧЕРНО МОРЕ срещу дубъла U-21.Много ми хареса.Научен и мислещ футболист.Вкарва,но не е само консуматор.Има добър поглед и пас,което е много важно за централен нападател.Единственото,което му липсва,за да е типичен "таран" е физика.Но е съвсем млад и има време да се налее малко.Кольо Спасов със сигурност вече работи в тази насока.Той самият като футболист на ЧЕРНО МОРЕ беше уникален голаджия и знае какво му трябва на младият талант.А че Бижев е талант,аз нямам съмнения!Не знам какво са гледали в Славия,но се надявам ВАРНА и ЧЕРНО МОРЕ да му донесат много хубави моменти.Не само с мацките по плажовете,а и на терена!Рано е да го величаем и да го назначаваме за звезда,но мисля,че го чака добро бъдеще!И е радостно да се виждат млади български момчета,които се развиват и вървят напред.....вместо избутани от всякъде гурбетчии,хванали последния влак за България!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 фев 2015 20:32

drughi написа:
black sea написа:Колеги, честно да си кажем три победи и почти сигурно сме в първата шестица. От тези три мача имаме едно дерби в Надежда, така че колкото и да не ви се вярва, не е чак толкова трудно. За купата сме на полуфинал, освен ако не стане някаква сензация срещу Локо ГО. Моите уважения към тях, обаче е огромна разликата между А и Б група, колкото и да е слаба А.
Бижев засега е много добър, личи си, че е научен футболист. Позиционира се добре, овладява топката перфектно, има добър завършващ удар, но бъдещето ще покаже до къде ще стигне. Още е много рано за крайни оценки.

На кой на мястото мислиш, че имате шанс да влезете в първата 6-тица, защото за мен тя е ясна:

ЦСКА , Лудогорец, Локомотив Сф, Литекс, Берое, Левски...

Локомотив София или Берое.Възможни са и други варианти,но най-достъпно е изместването на един от въпросните два отбора.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 07 фев 2015 08:19

Тоз на по-предната ФИФА беше в Ливърпул, уа. Винаги го продавах щото реших, че не е патриот някак си. Не знам даже дали говори български добре.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 07 фев 2015 10:20

Бижев никъде не е играл толкова, колкото ще играе в Черно море. Така че ще има възможност да разкрие потенциала си. Той самият добре осъзнава, че това е най-добрата възможност, която е получил досега, и съм сигурен, че ще се възползва максимално от нея. Контролите не са точно мерило, но въпреки това момчето загатна, че може да се превърне в сензация и в шампионата. В първата или втората шестица, пожелавам му успех :!: Колкото до състава на двете шестици - има 3 мача, които ще покажат кой-къде. Половината втора шестица в момента има шанс за първата.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 фев 2015 19:11

В Ливърпул не ме впечатли въобще

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 фев 2015 08:59

action66 написа:
luxorus написа:Бижев ще разгърне потенциал във втората шестица,гарантирам.Не е заяждане към колегите от "морето",но техният щурм е доста закъснял.

Не бързай с изказванията. Докато Литекс и Локомотив София не са взели три точки,докато вие не сте взели 4 точки,докато Левски не е взел две убедителни победи,докато Ботев не са взели 6 точки,всичко е възможно.Да изчакаме до края на март....

Имаме нужда от 3 точки от 3 мача.Това са сметките.Приемаме двата Локомотива в Стара Загора.Аз лично предпочитам ЧМ пред софийското Локо в първите 6.Какво ще стане,ще видим.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 фев 2015 00:33

Бижев определено няма качества за таран,но не му и трябват.Неговата сила е в играта на линията на засадата,бързината която притежава и хладнокръвието с което бележи.На мен лично ми напомня за един уникален голмайстор с точно такива характеристики.Наричаха го роденият в засада.Сещате ли се за кого говоря?Пипо Индзаги имам в предвид.Погледайте малко негови голове и головете на Вилян Бижев и си направете лека игра с "открийте десетте разлики".Няма да ги намерите-обещавам ви го.Нямам си идея дали момчето е гледало Пипо,но ако чете във форума му препоръчвам да си намери головете,да ги гледа внимателно и да си прибави някои от Пиповите номера в арсенала .Но голямото БРАВО го заслужава бате ви Кольо.Къде го видя,колко го гледа и как разбра къде точно да го използва са все въпроси на които отговора е един-старата лисица преди да го вземе си го беше поставил в схемата и беше убеден че ще върши работа.Самият Бижев е не по малко учуден какво се случва с него.Искам да му кажа само едно-добре дошъл на мястото,където ако си лоялен Виляне,те чака сериозно израстване и възраждане на кариерата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 10 фев 2015 19:28

Стига сте го хвалили Бижев,че да не го урочасате :) . Дано бележи така и в първенството.

Върни се в “Черно море”