Черно море - Литекс - 0:3
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море - Литекс 22.11 събота 13.15ч.
Нека не пренебрегваме основния фактор - съдията!!! Помним как един палячо например ни попречи на напердашим здравата ЦСКА преди няколко кръга, а и цяла есен срещу нас се свири безобразно и винаги ни режат. Изобщо не искам да коментирам класата на отборите, Литекс тази година е абсолютен средняк с треньор - пълно недоразумение, такива просто ги прегазваме, особено пък и във Варна....но пак повтарям - СЪДИЯТА!!! Иначе ми се върти и друга мисъл - Дришата откак избраха ББ ич не му е до футбол, ще си има доста проблеми от тук насетне и все тежки, не знам дали ще му е до отбора, че и съдиите да подковава....Въпреки това да си спомним какво направиха предния сезон тука, нали, с онази комична дузпа на смешника Пламен Николов 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Искам победа за Ч.море но гледайки ситуацията в Литекс мисля че ние ще ги реанимираме-х2
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Вярвам в Кольо СПАСОВ! За моя голяма радост,Кольо не е Кольо от преди няколко години.Тогава имахме Жоро и Кривия и...всички около тях.Сега е различно,много различно.Аз може и да съм лаик във футбола,но при игра с трима в защита,никога досега не съм гледал тройката да е с ЕДИН централен защитник и два бека! Традиционното е с ТРИМА централни защитници.Затова смятам,че наистина Кольо е РЕВОЛЮЦИОНЕР! И му се получават нещата.Пу,да не му е уроки! Сега имаме колектив,ТИМ! Като асоциация за отбор,никакви намеци,далеч съм от мисълта да четкам собствениците. Почти наваксахме и с физическата подготовка,още мъничко ни трябва и съвсем скоро наистина,ама наистина ще мачкаме! Безрезервно вярвам и в момчетата! И затова и вярвам в победата! Но!!! Има само едно НО!!! Съдията да не стане главно действащо лице! Ако това не се случи,смела прогноза 3:1! Ай',МОРЯЦИИИ!!! 

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
KIL написа:Вярвам в Кольо СПАСОВ! За моя голяма радост,Кольо не е Кольо от преди няколко години.Тогава имахме Жоро и Кривия и...всички около тях.Сега е различно,много различно.Аз може и да съм лаик във футбола,но при игра с трима в защита,никога досега не съм гледал тройката да е с ЕДИН централен защитник и два бека! Традиционното е с ТРИМА централни защитници.Затова смятам,че наистина Кольо е РЕВОЛЮЦИОНЕР! И му се получават нещата.Пу,да не му е уроки! Сега имаме колектив,ТИМ! Като асоциация за отбор,никакви намеци,далеч съм от мисълта да четкам собствениците. Почти наваксахме и с физическата подготовка,още мъничко ни трябва и съвсем скоро наистина,ама наистина ще мачкаме! Безрезервно вярвам и в момчетата! И затова и вярвам в победата! Но!!! Има само едно НО!!! Съдията да не стане главно действащо лице! Ако това не се случи,смела прогноза 3:1! Ай',МОРЯЦИИИ!!!
Тогава имахме Жоро и Кривия,но сега имаме други,също много добри изпълнители.И нека не робуваме на заблудата,че онзи отбор играеше красиво и ефективно,защото Кривия бил в него!Кривия като се върна от Турция,си стоеше в Пловдив и бягаше за здраве.Никой не го покани.Никола Спасов го доведе.Но това е минало незабравимо.Сега Кривия го няма,а отбора изглежда пак добре.Играем красиво.С тези футболисти,с които при разни мишки,прически и наглеци,бяхме на дъното на футболната трагедия!Затова всички трябва да сме плътно до ОТБОРА и ТРЕНЬОРА!Никакви подвиквания от трибуните към нашите.Стига вече сме търпели тия двама-трима комплексари,които в къщите си,перат и гладят на жените си кюлотите и не смеят да вземат думата.....а на стадиона,скрити в тълпата се правят на мъже!Всъщност да се правиш на мъж,не е лошо.Но истинските мъже подкрепят отбора си винаги!И в добро и в лошо!
Представяме Ви малко статистика преди двубоя от 16-ия кръг на А група, който ще се играе в събота в 13:15 на стадион „Тича” във Варна:
Позиции във временното класиране:
Черно море: 8 място, 21 точки и голова разлика (19-15)
Литекс: 7 място, 22 точки и голова разлика (24-21)
Последните 5 шампионатни мача на Черно море: 4 победи и 1 загуба:
14-и кръг: Марек-Черно море 1-3
13-и кръг: Черно море-Ботев 2-1
12-и кръг: Лудогорец-Черно море 2-0
11-и кръг: Черно море-Берое 4-0
10-и кръг: Хасково-Черно море 0-1
Головата разлика в 5-те мача: 10-4
Последните 5 шампионатни мача на Литекс: 1 победа и 4 загуби
14-и кръг: Литекс- Ботев 1-2
13-и кръг: Берое-Литекс 2-0
12-и кръг: Литекс-Локо Сф 4-2
11-и кръг: ЦСКА-Литекс 2-0
10-и кръг: Локо Пд-Литекс 2-0
Головата разлика в 5-те мача: 5-10
Последен мач между двата тима: 5 кръг (15.08.2014) : Литекс - Черно море 3-0 (Джордан 2, Гълъбов)
Най-резултатни за Черно море в първенството:Симеон Райков - 4, Коконов - 3, Стенио - 3
Най-резултатни за Литекс в първенството: Джордан - 6 и Асприля - 5
Схема на Черно море 3-4-3
Схема на Литекс: 4-1-4-1
Оставащи шампионатни мачове на Черно море:
16-и кръг: 22.11.2014, (13:15), Черно море-Литекс
17-и кръг: 29.11.2014, (14:00), Локо Пд-Черно море
18-и кръг: 06.12.2014, (12:30), Черно море-Левски
19-и кръг: 13.12.2014, (16:00), ЦСКА-Черно море
20-и кръг: Черно море-Славия
21-и кръг: Локомотив Сф-Черно море
22-и кръг: Черно море-Хасково
Оставащи шампионатни мачове на Литекс:
17-и кръг: 29.11.2014, (16:00), Левски-Литекс
18-и кръг: 07.12.2014, (16:00), Литекс-Славия
19-и кръг: 13.12.2014, (14:00), Хасково-Литекс
20-и кръг: Литекс-Лудогорец
21-и кръг: Марек-Литекс
22-и кръг: Литекс-Локомотив Пд
gong.bg
Позиции във временното класиране:
Черно море: 8 място, 21 точки и голова разлика (19-15)
Литекс: 7 място, 22 точки и голова разлика (24-21)
Последните 5 шампионатни мача на Черно море: 4 победи и 1 загуба:
14-и кръг: Марек-Черно море 1-3
13-и кръг: Черно море-Ботев 2-1
12-и кръг: Лудогорец-Черно море 2-0
11-и кръг: Черно море-Берое 4-0
10-и кръг: Хасково-Черно море 0-1
Головата разлика в 5-те мача: 10-4
Последните 5 шампионатни мача на Литекс: 1 победа и 4 загуби
14-и кръг: Литекс- Ботев 1-2
13-и кръг: Берое-Литекс 2-0
12-и кръг: Литекс-Локо Сф 4-2
11-и кръг: ЦСКА-Литекс 2-0
10-и кръг: Локо Пд-Литекс 2-0
Головата разлика в 5-те мача: 5-10
Последен мач между двата тима: 5 кръг (15.08.2014) : Литекс - Черно море 3-0 (Джордан 2, Гълъбов)
Най-резултатни за Черно море в първенството:Симеон Райков - 4, Коконов - 3, Стенио - 3
Най-резултатни за Литекс в първенството: Джордан - 6 и Асприля - 5
Схема на Черно море 3-4-3
Схема на Литекс: 4-1-4-1
Оставащи шампионатни мачове на Черно море:
17-и кръг: 29.11.2014, (14:00), Локо Пд-Черно море
18-и кръг: 06.12.2014, (12:30), Черно море-Левски
19-и кръг: 13.12.2014, (16:00), ЦСКА-Черно море
20-и кръг: Черно море-Славия
21-и кръг: Локомотив Сф-Черно море
22-и кръг: Черно море-Хасково
Оставащи шампионатни мачове на Литекс:
17-и кръг: 29.11.2014, (16:00), Левски-Литекс
18-и кръг: 07.12.2014, (16:00), Литекс-Славия
19-и кръг: 13.12.2014, (14:00), Хасково-Литекс
20-и кръг: Литекс-Лудогорец
21-и кръг: Марек-Литекс
22-и кръг: Литекс-Локомотив Пд
gong.bg
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
0:2,освен ако съдията не помогне на домакините,пак както срещу нас!
BRF написа:0:2,освен ако съдията не помогне на домакините,пак както срещу нас!
Как ни помогна съдията като не даде чиста дузпа за нас за игра със ръка на глупавото момче Кукоч.

Бием и влизаме в шестицата да ви тормозим и вземаме точки и не само на вас.

BRF написа:0:2,освен ако съдията не помогне на домакините,пак както срещу нас!
[offtopic]С тази прогноза няма да пусна тото

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
moreto vn написа:BRF написа:0:2,освен ако съдията не помогне на домакините,пак както срещу нас!
Как ни помогна съдията като не даде чиста дузпа за нас за игра със ръка на глупавото момче Кукоч.
Бием и влизаме в шестицата да ви тормозим и вземаме точки и не само на вас.![]()
Ами всеки си пише за съдии и се застрахова с тях и треньори и фенове и всякакви,та така и аз!
BRF написа:moreto vn написа:BRF написа:0:2,освен ако съдията не помогне на домакините,пак както срещу нас!
Бием и влизаме в шестицата да ви тормозим и вземаме точки и не само на вас.![]()
Ами всеки си пише за съдии и се застрахова с тях и треньори и фенове и всякакви,та така и аз!
Ами като не ви харесва съдията,сменете го!Вие нали така обичате!И даже не ви е срам!Най толерираният в историята на световния футбол отбор,да плаче!!!Това е долна розова наглост!!!