Черно море - Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Черно море - Локо Пд

Мнениеот Plovdiv_1926 » 20 авг 2014 21:53

костенурк написа:Единица го виждам мача.вагона който се издържа от нежни кебапчета не може да бие Марек кво да говорим за морето,които колкото да са зле смениха тренера и ще скочат много сериозно за да вземат първа победа :)

Тотаджийският отбор да мълчи, че пак пуснаха кафяво по гащите на Герена, докато ние поне взехме точка.
Колкото до мача, във Варна винаги се играе трудно, надявам се да имаме късмет и да се поздравим с точка, а защо не и три :roll: Жалко, че сменихте Сашко Тъпото точно преди мача с нас иначе щяхме да имаме доста по-големи шансове.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 авг 2014 00:07

ShooterMan написа:Проблеми с дясното крило? Няма такова нещо....
------------------------Китанов-------------------------
Сашко--------Станчев------Котев----------Венков
-----------Паланков--------Дани Г-------------------
Коконов---------------------------------Д.Атанасов
----------------------Расим-----------------------------
---------------------Божилов--------------------------

Това е отбора! Курьор изобщо да не е в групата, не знам как е Райков, а Миро най-добре да носи водата. Напред за четата на Кольо!

Живко на мястото на Станчев,че е по висок...и може да е по полезен при статичните положения.И двата отбора,ще разчитат много на тях!Игра с глава ще е нужна и в нашето и в тяхното наказателно поле.Райков на мястото на Д.Атанасов за мене също е вариант.Кольо използваше Дани като опорен халф,мисля че и сега пак там ще го сложи.След завръщането си от Пловдив Дани е много по агресивен и сърцат.Не напразно при Гонзо беше несменяем титуляр на този пост!Ако Мастиката реши да го прати на дясното крило,остава варианта Коконов-Божилов в средата.Това и наглият го правеше при отсъствието на Бакари.Ще видим в събота,какво ще реши Кольо???Отговорноста е изцяло негова!!!Аз му желая УСПЕХ и естествено ще съм на ТИЧА!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 авг 2014 10:24

Живко не става, лично мое мнение. Нито си вдигна нивото за толкоз години, нито изчисти грешките. Въпреки ,че мисля, че мача с Марек беше постановка, то грешката за гола беше абсолютно негова, такива, каквито прави много и във всеки мач.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 авг 2014 11:15

Живко имаше нелоши изяви преди да си вирне носа и да изпадне в немилост при Гонзо. Станчев като централен играе много по-добре, отколкото като бек (въпреки сравнително ниския си ръст). Като десен бек трябва да е твърда резерва на Сашко; с всичките му кусури Сашето поне се раздава във всеки мач и дърпа фланга напред.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 авг 2014 21:52

yavorescu написа:Живко имаше нелоши изяви преди да си вирне носа и да изпадне в немилост при Гонзо. Станчев като централен играе много по-добре, отколкото като бек (въпреки сравнително ниския си ръст). Като десен бек трябва да е твърда резерва на Сашко; с всичките му кусури Сашето поне се раздава във всеки мач и дърпа фланга напред.

Наистина Станчев играе много добре като централен/но нападател на другият отбор :mrgreen: /.В интерес на истината,не се прставя зле,но тези грешки,които на всчико отгоре са съпътствани и от липса на шанс му смачкват психиката.Живко титуляр на всяка цена,защото Локо пд играят с много центрирани и високи топки.Но и има още един вариант,а си мисля че и Кольо сякаш имаше подобни наредби.Нещо от рода на 5-3-2.Имаме изпълнителите,имаме и треньора,точно сега попадаме и на подходящ отбор.Защо мисля така?В центъра са високите Котев и Живко,а малкоо пред тях Станчев,който е доволно бърз за да покрива евентуално някой пробил по един от двата бека.На двата халф-бека имаме Сашко който кипи от енергия и не е проблем да покрива целият периметър,а Мишо определено е по-ефективен във фаза атака,отколкото в защита.Така,че в най-лошият случай,ще имаме поне 4 защитника+два от халфовете /Дани+Паланков,или Стенио/.При тази схема няма да си личи много несъстоятелноста на Бекир в защита,а в атака ще бъдем повече от опасни.Дано Кольо ги накара да играят така,както могат и нещата ще се получат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 авг 2014 23:38

Не съм фен на такава схема, защото много рядко съм я виждал да работи както трябва. Ключови са халф-бековете. Сашко има енергията, но не и дисциплината да играе по цялата ширина на терена. При Венков пък е обратното. Освен това тримата централни защитници трябва да се чувстват комфортно с топка в крака и да са доста подвижни. Докато първото важи до някаква степен за Котев, то бързината не е сред силните му качества. За Живко и Станчев няма смисъл да говорим. Без Коконов/Райков няма да имаме необходимата острота по фланговете, особено имайки предвид факта, че Сашко така и не се научи да центрира. Да използваме някое от крилата като халф-бек си е живо самоубийство, защото нямат почти никакви дефанзивни навици (освен може би Димо). И ще трябва да играем с двама еднотипни (като физика) нападатели в лицето на Божилов и Петков.

Най-вече при използването на друга схема е необходимо отбора да е научен чисто тактически да играе по този начин и всеки играч да знае задълженията си. Имаше едно интервю с Роберто Мартинес, в което обясняваше колко усилия и време му е коствало, за да се реши да смени формацията на Уигън. А това все пак е можещ треньор и тактически грамотни футболисти.

И не на последно място, повече нападатели не означава непременно по-офанзивен отбор. Още една причина да не харесвам тази формация, защото много често се изражда в ултрадефанзивно италианско катеначо (тя си е изобретена от италианци, все пак).

За последен път експериментирахме със схемата при Генов -- сигурно си спомняте жалките му опити за 4-4-2 (диамант). Не съм оптимист, че ще има положителен ефект сега, не и без сериозна (разбирай предсезонна) подготовка.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 22 авг 2014 15:43

1:0 и доста спукани топки. Разнообразната офанзивна игра не им е дошла на гости при двата отбора. Със смяна на треньора и нуждата от победа, трябва Морето да спечели. И да не допусне гол от статично положение.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 авг 2014 21:02

yavorescu написа:Не съм фен на такава схема, защото много рядко съм я виждал да работи както трябва. Ключови са халф-бековете. Сашко има енергията, но не и дисциплината да играе по цялата ширина на терена. При Венков пък е обратното. Освен това тримата централни защитници трябва да се чувстват комфортно с топка в крака и да са доста подвижни. Докато първото важи до някаква степен за Котев, то бързината не е сред силните му качества. За Живко и Станчев няма смисъл да говорим. Без Коконов/Райков няма да имаме необходимата острота по фланговете, особено имайки предвид факта, че Сашко така и не се научи да центрира. Да използваме някое от крилата като халф-бек си е живо самоубийство, защото нямат почти никакви дефанзивни навици (освен може би Димо). И ще трябва да играем с двама еднотипни (като физика) нападатели в лицето на Божилов и Петков.

Най-вече при използването на друга схема е необходимо отбора да е научен чисто тактически да играе по този начин и всеки играч да знае задълженията си. Имаше едно интервю с Роберто Мартинес, в което обясняваше колко усилия и време му е коствало, за да се реши да смени формацията на Уигън. А това все пак е можещ треньор и тактически грамотни футболисти.

И не на последно място, повече нападатели не означава непременно по-офанзивен отбор. Още една причина да не харесвам тази формация, защото много често се изражда в ултрадефанзивно италианско катеначо (тя си е изобретена от италианци, все пак).

За последен път експериментирахме със схемата при Генов -- сигурно си спомняте жалките му опити за 4-4-2 (диамант). Не съм оптимист, че ще има положителен ефект сега, не и без сериозна (разбирай предсезонна) подготовка.

Говориш за италианска система,но бате ти Кольо показа че я разбира тая пуста игра в защита.С риск да се повторя,с измислени защитници като Танко-бивш нападател,преквалифициран на опрен халф,а след това на ЦЗ,Мишо Лазаров-опорен полузащитник,преквалифициран в десен бек,Радо Бачев-най постоянно правещият дузпи бек който съм виждал и Сашо Александров-момче в началото на кариерата си,успял да се докаже при нас и то точно при Мастиката.Кой от тези според теб беше по добър от Котев примерно?След идването на Периш-перфектният халф-бек,нещата се промениха,но не драстично.Сега да ми кажеш,кой успя да покаже нещо от качествата си показани при Кольо/когато нашата беше най добрата защита в А група с тази на Левски,но там е друга работа/.Никой с изключение на Сашо,но той си продължи да играе при нас дълго време.Аз си мисля че отново ще изгради добра защита,защото това с което разполагаме сега,далеч надминава като качество оня материал с който Кольо работеше тогава.Говоря само и единствено за защитата.С Дани и един от Паланков-Стенио,+Китанов на вратата,ставаме отново непробиваеми.Проблема ще си остане нападението,но и там има варианти си мисля.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 авг 2014 16:32

Локото са ми по симпатични , ама в еврото пуснах за Кольо Мастиката и компания ;) и се надявам да бият 8-)

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 23 авг 2014 19:26

kokic1986 написа: в еврото пуснах за Кольо Мастиката и компания

Разбираш го това животно футбола, спор няма.

Върни се в “Черно море”