Черно море лапва Димитър Телкийски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно море лапва Димитър Телкийски

Мнениеот garfild8 » 05 юли 2009 01:49

Вие сте най-великите :mrgreen:[/quote]
да така е.Но какво искаш да покажеш с твоята ирония?[/quote]
Ами мислите си,че живеем във времената преди 30 години и всичко ви е разрешено!Мислите си ,че сте велики,а не виждате колко сте жалки.Какво значи велики според теб???Имате велика публика или...[/quote]

ИМАМЕ ВСИЧКО КОЕТО ВИЕ НЯМАТЕ!!! ВЕЛИКИ СМЕ ДА! ПРОБЛЕМ???[/quote]
може да сте велики,но това е било в миналото.може да сте велики,но прославяте отбори като ОФИ,Люцерн,Аалст,Олимпия(два пъти) и ударните ви резултати в последните два сезона с тимове от Финландия,Беларус и Словакия.Не ви се подигравам,яд ме е като българин за тези ваши изцепки,омразния ви ЦСКА не се е дънил като вас в ЕКТ,но иначе сте много велики.Видяхте един отбор,който реално ви застрашава позициите и почнахте голяма част от вас,селяни,не знам какви и т.н.Може да нямаме всичко което сте имали вие,но ние никога не сме били като вас,подпирани от рефери,БФФ,БФС,Солаков,Борис Велчев и т.н.След ШЛ,сте толкова жалки като отбор,че Щастието ви беше безумно слаб ЦСКА в последните пет кръга и успяхте някак да стигнете до титлата.
supportforever написа:Имаме всичко,което вие нямате и НИКОГА няма да имате...Имаме история(26 титли,26 купи),170 мача в евротурнирите,играли сме с големи отбори и сме ги побеждавали,станахме първият и единствен бг участник в шампионската лига...Но това са само цифри и статистики...Това,което ни прави толкова велики е феноменалната публика и истинската любов на по-голямата и по-интелигентна част от България....Защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ....ЛЕВСКИ СОФИЯ
supportforever написа:Имаме всичко,което вие нямате и НИКОГА няма да имате...Имаме история(26 титли,26 купи),170 мача в евротурнирите,играли сме с големи отбори и сме ги побеждавали,станахме първият и единствен бг участник в шампионската лига...Но това са само цифри и статистики...Това,което ни прави толкова велики е феноменалната публика и истинската любов на по-голямата и по-интелигентна част от България....Защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ....ЛЕВСКИ СОФИЯ
Това което написах се отнася и за тебе.А колко срам донесохте на България,не включвам Антверпен,мач който УЕФА,включи в категорията изуминетлни.На ваш гръб и на гърба на България.Много сте ми велики,ИЗВИНЯВАЙ,АМА НЕ НА МЕН ТИЯ.
Само Черно море.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юли 2009 01:50

Моряк, не се занимавай с тия от Подуене. На приказки са по-велики и от Барселона, и от Реал М., и от Манчестър Юн., абе няма по велики от тях... Докато не се сблъскат с Бате Борисов и Тампере, а и Жилина не са на мнението, че са се подиграли с някой велик клуб. Тодор Живков им издържаше отборчето по социалистическо време, после нарко-мафията пое щафетата. Публика от дилъри на дрога, някакъв там директор се води, Боримиров му викат, едно време като дойде в София прескачаше трамвайните релси, да не го хване ток. На такива им викат, че са интелигентни. А що се отнася до Телкийски, ако го вземете според мен много ще сбъркате. И тоя е от тия "великите", тия дето се гордеят, че са паднали от Барса "само" с 5:0, ама било гордост да играят с тях, а аз и без да съм гледал мача, като видя резултата ми става ясно кой е играл в този и много други мачове от "историята". 8-)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юли 2009 01:56

Не ви трябват бивши "величия". Отборът ви не е никак лош, граден с години, сега е момента да проличи класата му в ЕКТ. И моето мнение е, че с Литекс имате най-голям шанс за групите в ЛЕ, дано да се получи. 8-)
Последна промяна от viroglav на 05 юли 2009 02:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 юли 2009 01:59

viroglav написа:Моряк, не се занимавай с тия от Подуене. На приказки са по-велики и от Барселона, и от Реал М., и от Манчестър Юн., абе няма по велики от тях... Докато не се сблъскат с Бате Борисов и Тампере, а и Жилина не са на мнението, че са се подиграли с някой велик клуб. Тодор Живков им издържаше отборчето по социалистическо време, после нарко-мафията пое щафетата. Публика от дилъри на дрога, някакъв там директор се води, Боримиров му викат, едно време като дойде в София прескачаше трамвайните релси, да не го хване ток. На такива им викат, че са интелигентни. А що се отнася до Телкийски, ако го вземете според мен много ще сбъркате. И тоя е от тия "великите", тия дето се гордеят, че са паднали от Барса "само" с 5:0, ама било гордост да играят с тях, а аз и без да съм гледал мача, като видя резултата ми става ясно кой е играл в този и много други мачове от "историята". 8-)

Много си прав.И аз имказвам същото,но по друг начин.Толкова са велики,по-велики и от Реал Мд,Ливърпул,Милан,Ман,Юн. и Барселона взети заедно.Ай вървете някъде,да не казвам къде,сещате се,уж сте умни хора.
Само Черно море.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юли 2009 02:06

garfild8 , на посинелите най-характерната им черта е безочието, а това да викат на черното бяло им е станало ежедневие, защото нямат футболни аргументи, за да спорят. Избиват го на политика, на простотия и на какво ли не, само не и да погледнат истината в очите. ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 юли 2009 02:19

Ох, ох, ох..колко мъка има на този свят БОЖЕЕЕ! Теб май от малък са те захранвали с червената идея и нейните "художествени измислици"?[/quote]/quote]
Бях на осем години,когато баща ми,лека му пръст,ме заведе на мач на Черно море и ме захрани със зелено-бялата идея и вече 30 години я подкрепям,а ти твоите идеи си ги набутай,някъде където искаш.Няма значение с какви идеи са те захранвали сини,червени или розови.Ако ти е слаб,багажа в главата,аз ти пиша тия постове,като МОРЯК,а не като чорбар,разбра ли ме,диване такова?
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 юли 2009 02:22

viroglav написа:garfild8 , на посинелите най-характерната им черта е безочието, а това да викат на черното бяло им е станало ежедневие, защото нямат футболни аргументи, за да спорят. Избиват го на политика, на простотия и на какво ли не, само не и да погледнат истината в очите. ;)
viroglav написа:Не ви трябват бивши "величия". Отборът ви не е никак лош, граден с години, сега е момента да проличи класата му в ЕКТ. И моето мнение е, че с Литекс имате най-голям шанс за групите в ЛЕ, дано да се получи. 8-)

Мерси,приятелю,знам че има разбрани момчета като теб.Благодаря ти за добрите думи.
Само Черно море.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юли 2009 02:27

garfild8, просто се старая да съм обективен. ;)

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 05 юли 2009 02:35

vivedan написа:
Bully_Blue написа:Просто тези ******и варненчета биха един път чорбата и скочиха в небесата.Я по-спокойно,не трябва дори да ви минава през ума да се сравнявате с най-великите,вие сте провинциално отборче,което ще трае докъто ТИМ го има.Пък за публика да не говорим,пълните стадиона само,когато дойдат грандовете,има едно изречение,което се отнася точно за вас : ''Днес отново дойдохте,за да видите Левски София''. ;)

Ами вие Зайо-Байо,кога пълните стадиона???Или можем само да говорим по адрес на простите провинциалисти?А лично ти ,колко мача на твойто отборче си гледал тази година,без тези по телевизията?

Лично аз съм гледал всички домакински мачове и съм пропуснал само 2 гостувания през 2-рия полусезон,така че не можеш да ме затапиш. ;) Само ако имаш спомен на мача във Варна,имаше 12 хиляди човека,от които 5 хиляди бяхме левскарите,3-4 хиляди дойдоха за да видят Левски София на живо,а останалия пълнеж отидохте да подкрепите Тича,но отново,защото срещу вашето отборче е изправен най-добрия отбор в първенството. :twisted:
БЪЛГАРИЯ Е ВЯРАТА НИ,ЛЕВСКИ-СВОБОДАТА!
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 юли 2009 03:00

Много се отклонихте от темата !

Стига сте си мерили онези работи, защото всички сме еднакви като излезем навънка - излагаме се !

Върни се в “Черно море”