да така е.Но какво искаш да покажеш с твоята ирония?[/quote]
Ами мислите си,че живеем във времената преди 30 години и всичко ви е разрешено!Мислите си ,че сте велики,а не виждате колко сте жалки.Какво значи велики според теб???Имате велика публика или...[/quote]
ИМАМЕ ВСИЧКО КОЕТО ВИЕ НЯМАТЕ!!! ВЕЛИКИ СМЕ ДА! ПРОБЛЕМ???[/quote]
може да сте велики,но това е било в миналото.може да сте велики,но прославяте отбори като ОФИ,Люцерн,Аалст,Олимпия(два пъти) и ударните ви резултати в последните два сезона с тимове от Финландия,Беларус и Словакия.Не ви се подигравам,яд ме е като българин за тези ваши изцепки,омразния ви ЦСКА не се е дънил като вас в ЕКТ,но иначе сте много велики.Видяхте един отбор,който реално ви застрашава позициите и почнахте голяма част от вас,селяни,не знам какви и т.н.Може да нямаме всичко което сте имали вие,но ние никога не сме били като вас,подпирани от рефери,БФФ,БФС,Солаков,Борис Велчев и т.н.След ШЛ,сте толкова жалки като отбор,че Щастието ви беше безумно слаб ЦСКА в последните пет кръга и успяхте някак да стигнете до титлата.
supportforever написа:Имаме всичко,което вие нямате и НИКОГА няма да имате...Имаме история(26 титли,26 купи),170 мача в евротурнирите,играли сме с големи отбори и сме ги побеждавали,станахме първият и единствен бг участник в шампионската лига...Но това са само цифри и статистики...Това,което ни прави толкова велики е феноменалната публика и истинската любов на по-голямата и по-интелигентна част от България....Защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ....ЛЕВСКИ СОФИЯ
Това което написах се отнася и за тебе.А колко срам донесохте на България,не включвам Антверпен,мач който УЕФА,включи в категорията изуминетлни.На ваш гръб и на гърба на България.Много сте ми велики,ИЗВИНЯВАЙ,АМА НЕ НА МЕН ТИЯ.supportforever написа:Имаме всичко,което вие нямате и НИКОГА няма да имате...Имаме история(26 титли,26 купи),170 мача в евротурнирите,играли сме с големи отбори и сме ги побеждавали,станахме първият и единствен бг участник в шампионската лига...Но това са само цифри и статистики...Това,което ни прави толкова велики е феноменалната публика и истинската любов на по-голямата и по-интелигентна част от България....Защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ....ЛЕВСКИ СОФИЯ