КироВарна написа:Момчета минали са едва три кръга.Вярно е,че всички мачове вече са трудни,заради свитият фомат на първенството.....но гостувания на Берое и Ботев,а между тях домакинство на Лудогорец!Двете точици не са много,но можеше и тях да ги няма.Нали!Аз също съм максималист и то какъв!Също ми се искаше да имаме 9 точки от три мача,но трябва да сме и реалисти.Затова нека помислим как да помогнем на отбора???А според мен,това може да стане с подкрепа от трибуните.Ние това можем да дадем за доброто представяне на ЧЕРНО МОРЕ и ще го направим.Критични подвиквания по време на мача към футболисти и треньори на никого няма да помогнат.Напротив,ще им вържат краката.Доказали сме,че подкрепяме не само,когато играта върви.Отбора трябва да чувства нашата поддръжка постоянно!Особено в тежки и решителни моменти!Днес заедно с момчетата трябва да извоюваме първата победа за този сезон!Който няма такава нагласа,по добре да не идва на "ТИЧА"!А ние ще сме там и ще помагаме!
Извинявай Кире,ама днес от коя страна на Тича подкрепя отбора?Като ви говорих преди да започне първенството,че с този "гений" на треньорската професия сме "поставени" в зоната на изпадащите,не ми вярвахте.Преди години,Сашо го спаиха от изпадане с Морето,след нареден мач с Локо сф.Тогава си беше мишок,сега израсна и стана ПЛЪХ!Единственото което ме притеснява е да не би да е нзаначен заради изключителният опит който има с ТОТО Динев.Защото досега видях че имаме точно три тото мача.Ако не го изхвърлят още днес,значи е сложен в отбора заради точно тези схеми.