Левски – Черно море – 06.04 (неделя) от 19:30 по ТВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- olympic teteven
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Левски – Черно море – 06.04 (неделя) от 19:30 по ТВ
Аз не мога да разбера какъв е тоя рев, прасетата почнаха да квичат на умряло.
Всеки които познава нашият отбор знае, че загуба на Герена би било напълно в реда на нещата и това няма нищо общо с Гонзо. Просто статистиката е безпощадна към нас, когато става дума за гостуванията ни там. Освен това на Герена има един много силен фактор наречен - СЪДИЯ. Там по принцип мачовете почват с червен картон за нас и дузпа за говедата. Вярно че напоследък при Георги Иванов играем много прилично и като гости, но Левски са категоричният фаворит в този мач и не виждам нищо странно в това, така че малко по спокойно.
Аз не се съмнявам, че нашият отбор ще играе за победа, като и на равен бих бил доволен, но възможности и желания са 2 различни работи. Черно море отдавна е доказал, че не влиза в никакви уговорки с когото и да било и ако паднем ще си е само заради нашите възможности.
А това че прасенцата ги тресе голям страх, че вечният враг ще ги измести от 3тото място си е техен проблем. До къде се стигнахме Левски и ЦСКА да се борят за 3то място
голям кеф
Всеки които познава нашият отбор знае, че загуба на Герена би било напълно в реда на нещата и това няма нищо общо с Гонзо. Просто статистиката е безпощадна към нас, когато става дума за гостуванията ни там. Освен това на Герена има един много силен фактор наречен - СЪДИЯ. Там по принцип мачовете почват с червен картон за нас и дузпа за говедата. Вярно че напоследък при Георги Иванов играем много прилично и като гости, но Левски са категоричният фаворит в този мач и не виждам нищо странно в това, така че малко по спокойно.
Аз не се съмнявам, че нашият отбор ще играе за победа, като и на равен бих бил доволен, но възможности и желания са 2 различни работи. Черно море отдавна е доказал, че не влиза в никакви уговорки с когото и да било и ако паднем ще си е само заради нашите възможности.
А това че прасенцата ги тресе голям страх, че вечният враг ще ги измести от 3тото място си е техен проблем. До къде се стигнахме Левски и ЦСКА да се борят за 3то място

- Черният козел
- Контакти:
1-0,ако Брю Баримор е титуляр,ако не е 2-0
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
0:1 за моряците!
Очаквам за този мач Левски да потърси помощ от приятел и да извика топ нападателя на сините съдията Ники Йорданов !
Дори и говнио с ограничения си мозък разбира каква мечешка услуга ще направи на венците ако им даде мача,Черно море при истински футбол няма как да загуби точно от този състав на юбилярите.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
-
- Контакти:
Само да попитам.. не е по темата,но като се замисля баш по темата си е..Нашият отбор заяви ли стадион за евентуално участие в Европа.Никаде не съм прочел такава новина,а срокът беше до 31 март.Следователно май собствениците ни предварително ни казват да не се класираме за евротурнирите..колкото и малък да е шанса да станем 4ти и лудогорец да земат купата.Защото ако бием Левски на ГЕЙарена..сякаш не са ни много лоши тези мижави шансове.
И аз съм на мнение,че Морето срещу този състав на Левски с децата просто няма как да загуби,освен ако допълнителните 5 играча не наклонят везните в посока синьо.С два уредени мача и ги направихте звезди тези дечица.Но срещу железните бойци от Варна,влизащи за всяка топка като за последно,не мисля да имат някакъв шанс.
п.п.Какви заявени стадиони?????Луди пари за кеф на публиката?Да,да.
п.п.Какви заявени стадиони?????Луди пари за кеф на публиката?Да,да.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Ясно е ,че не сме за Европа..не няма ли да станем за още по-голям смях ако случайно станем 4ти и нямаме каде да играем,за лицензи не говоря дори :D.
Интересно, но преди всеки мач на Черно море се говори, че сме го продали, уредили или че сме много слаби. След края му обаче песента е друга...Естествено играта ни не е перфектна, но момчетата се стараят и не пускат аванта на никого. Засега сме много приятно изненадани. Прогноза - 0:0.