Новият футболист на "Лудогорец" (Рз) Александър Александров призна, че по Коледа не си е мислил, че ще напусне "Черно море"! Какво става там питайте
в "Черно море".
Нека привържениците на Черно море да бъдем спокойни
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Нека привържениците на Черно море да бъдем спокойни
Никой не е знаел. Може би само Жоро Илиев. Най - вероятно повечето неща ще ги научим утре на пресконференцията на Георги Иванов. Дори и с юношите ще продължим да се борим. Аз съм оптимист. Само Черно море. 

И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........
Информация на petel.bg от преди минути:
Наставникът на „Черно море“ Георги Иванов-Гонзо обяви, че положението в клуба не е толкова трагично, както го изкарват медиите и целите си остават най-високи. Гонзо говори пред медиите преди първата тренировка от зимната подготовка, която се провежда в момента.
Както е известно, тимът бе напуснат от най-добрия му футболист Георги Илиев. Тръгнаха си също и други двама лидери - Александър Александров и Симеон Райков, а Даниел Младенов, Емил Михайлов и Росен Колев напуснаха, недоволни от статута си на резерви.
„Положението не е толкова трагично, както го изкарват медиите. Целите не са променени и си остават същите, както моите, така и на ръководството - колкото се може по-предно класиране в топ 7. Благодаря на тези, които ни напуснаха, тъй като дадоха всичко от себе си за клуба. Те бяха добри футболисти и добри хора. Но това е клубна политика, собствениците решиха да намалят бюджета. Когато поднових договора си на 15 декември, нямах представа, че ще има подобно решение. То бе взето на 27 декември. В същия ден бях във Варна и ме запознаха с него“, каза още Гонзо.
Наставникът на „Черно море“ Георги Иванов-Гонзо обяви, че положението в клуба не е толкова трагично, както го изкарват медиите и целите си остават най-високи. Гонзо говори пред медиите преди първата тренировка от зимната подготовка, която се провежда в момента.
Както е известно, тимът бе напуснат от най-добрия му футболист Георги Илиев. Тръгнаха си също и други двама лидери - Александър Александров и Симеон Райков, а Даниел Младенов, Емил Михайлов и Росен Колев напуснаха, недоволни от статута си на резерви.
„Положението не е толкова трагично, както го изкарват медиите. Целите не са променени и си остават същите, както моите, така и на ръководството - колкото се може по-предно класиране в топ 7. Благодаря на тези, които ни напуснаха, тъй като дадоха всичко от себе си за клуба. Те бяха добри футболисти и добри хора. Но това е клубна политика, собствениците решиха да намалят бюджета. Когато поднових договора си на 15 декември, нямах представа, че ще има подобно решение. То бе взето на 27 декември. В същия ден бях във Варна и ме запознаха с него“, каза още Гонзо.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

rodman, много жалка и грозна история.
Гонзо са го информирали на 27 Декември
. Човека имаше очевадно други планове, а и го каза в интервютата си след мачовете с/у Локомотив и Ботев.
Гонзо са го информирали на 27 Декември

- Ron Jeremy
- Контакти:
- ralimavridov
- Контакти:
Ron Jeremy написа:Стига хейт и с юноши ще мачкаме
+100
Ron Jeremy написа:Стига хейт и с юноши ще мачкаме
Дори и да ни бият като тъпани

Важното е, че за сега (поне до лятото) отбора ще го има. А след това ще го мислим

Аз съм спокоен ! Ще гледаме още юноши в отбора, какво по-хубаво от това ?! Благодаря за хубавите моменти на напусналите отбора, желая им успех (май само на Шерифа пожелавам по-малък късмет срещу нас
)
Успех на малките Моряци ! Ние ще сме с тях на стадиона

Успех на малките Моряци ! Ние ще сме с тях на стадиона

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Те медиите доста глупости изписаха. Реших да се регистрирам за да напиша, че въпреки промените в състава оставам фен и ми се струва, че доста хора доста подценяват способностите на младежите и на Гонзо. Моряците няма да се дадат лесно, сори.
Ще ти отговоря на въпроcа приятелю morqk88, ама първо ти ми отговори тук
: chernomore/viewtopic.php?f=8&t=169999&st=0&sk=t&sd=a&start=90