Пожелавам успех на Черно море, останаха един от малкото отбори които скачат на "грандовете" па макар и с футбол с повечко агресия, борба, накъсвания..изобщо един крив футбол - и в добрия, и в лошия смисъл !!!
Напоследък и на ЦСКА и на Левски им е ужасно трудно във Варна, опарихме се и ние , така че Черно море, излизат като фаворит в мача !. Стига да си играят тяхната си игра !
Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Черно море - ЦСКА
ами нова порция цирк ,нещо като мачлето цска-Берое ,абе общо взето ала-бала
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
1:1
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:ами нова порция цирк ,нещо като мачлето цска-Берое ,абе общо взето ала-бала
Зарежи Бг футбола, гледай софтбол

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Определено не сме фаворити в мача. Влизаме с понижен тонус, след загубата от Славия. В допълнение Китанов няма да е на вратата.
Очаквам много опълчение и малко атаки от Черно Море и искрено се надявам традицията ЦСКА да не печели на Тича да бъде удължена
Успех Моряци !!!
Очаквам много опълчение и малко атаки от Черно Море и искрено се надявам традицията ЦСКА да не печели на Тича да бъде удължена

Успех Моряци !!!
Падаме, колкото и да ми е неприятно да го кажа!
Просто нямаме психика и класа.
ЦСКА са в подем, ние в някаква дупка.
Китанов ще липсва много.
Надявам се и аз като някои колеги да можем да изиграем опълчението на Шипка, но.......каква полза имаме от това?!?
Нали все пак сме футболни фенове и искаме да гледаме футбол, незаивисимо дали падаме или печелим.
6-7-8-9- място няма никаква разлика, нали?
А ние в момента нямаме сили за нещо повече от това!
Иска ми се да можех да дойда на стадиона и да повикам за момчетата!!!
Нека по-добрият победи!
Само "Черно Море"!!!
Просто нямаме психика и класа.
ЦСКА са в подем, ние в някаква дупка.
Китанов ще липсва много.
Надявам се и аз като някои колеги да можем да изиграем опълчението на Шипка, но.......каква полза имаме от това?!?
Нали все пак сме футболни фенове и искаме да гледаме футбол, незаивисимо дали падаме или печелим.
6-7-8-9- място няма никаква разлика, нали?
А ние в момента нямаме сили за нещо повече от това!
Иска ми се да можех да дойда на стадиона и да повикам за момчетата!!!

Нека по-добрият победи!
Само "Черно Море"!!!
Адски труден мач за ЦСКА,очаквам модерен американски антифутбол предложен от „стратега“ доц.гонзьо-такава е и тенденцията напоследък, на отборите играещи срещу нас-грубости ,накъсване на играта, бавене,с невиждащи всичко това съдии,но сега очаквам това да е апогея ,с паднал през нощта проливен дъжд над иначе „прекрасния“ терен на ст.„Тича“
.В предвид на всичко това равния резултат ще бъде успех за нас 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Адски труден мач за ЦСКА,очаквам модерен американски антифутбол предложен от „стратега“ доц.гонзьо-такава е и тенденцията напоследък, на отборите играещи срещу нас-грубости ,накъсване на играта, бавене,с невиждащи всичко това съдии,но сега очаквам това да е апогея ,с паднал през нощта проливен дъжд над иначе „прекрасния“ терен на ст.„Тича“.В предвид на всичко това равния резултат ще бъде успех за нас
От Разград имаха подобни очаквания преди мача им на "Тича", не познаха. Разликата сега е, че имаме доста контузени на важни постове, но е част от играта. Нека видим кой е по-добър в неделя.
А ти си говори за терени, съдии и метеорология. Страхът не ти личи, нито ни пречиш.

Сега очаквам да обясниш как нищо не разбрам и колко си уверен, че ще ни биете, въпреки че всички фактори ще са срещу вас.

Последна промяна от Varnauser на 01 ное 2013 15:13, променено общо 1 път.
Red joker написа:Адски труден мач за ЦСКА,очаквам модерен американски антифутбол предложен от „стратега“ доц.гонзьо-такава е и тенденцията напоследък, на отборите играещи срещу нас-грубости ,накъсване на играта, бавене,с невиждащи всичко това съдии,но сега очаквам това да е апогея ,с паднал през нощта проливен дъжд над иначе „прекрасния“ терен на ст.„Тича“.В предвид на всичко това равния резултат ще бъде успех за нас
Терена е ужасен това е ясно на всички !!! Това с ръгбито го забрави, вече не е част от нашия репертоар.
Много са дразнещи повечето разбирковци, като дойде ред да играем с отборите им веднага се почва с антифутбол, ритане, осакатявания и какво ли не, а истината е, че имаме двама груби футболисти- Росен и Сашко, а те са основно резерви. За мача искам пълно себераздаване и желание за победа пък каквото стане.