Инфо за преустройството на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Re: Инфо за преустройството на Тича

Мнениеот veselin72 » 02 юни 2009 11:00

писна ми от тъпи софиянци ,по точно столичани , щото до един сте селяндури....варна е най хубавият град за живеене.
ще видите че през следващият шампионат , ще се промянят доста неща....гарантирам ви че сини и червени ще падат в варна , а черно море ще е фактор , с които всички ще се саобразяват.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 02 юни 2009 11:38

модератори вършете си работата моля Ви,не ми се иска във форума на черно море да има такива индивиди.....

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 02 юни 2009 11:56

blue lagoon написа:
Sagittarius написа:В Бриз-2 ти си просто един от мургавите господа почистващи улиците.Ти си абсолютно анонимен жител на село Игнатиево и никой не се допитва до мнението или одобрението ти за каквото и да било.Получаваш една голяма метла сутринта и толкова,това си постигнал ти в живота и даже на йота напред няма да мръднеш :!:

Тича е разположен точно север-юг.Ремонта на Тича е задължителен,даже и при готов Юри Гагарин.Не може всеки мач да го играем на 30 000 стадион,докато един кокетен 15 000 Тича би бил идеалния вариант за такива цели.Освен това реконстукцията на Тича би била завършена за не повече от 2-3 месеца,т.е. до началото на новия шампионат.Така или иначе,дори и на по-късен етап ремонт на този стадион ще се наложи,а сега в паузата е идеалния момент за такова начинание.
Още един мякащ гагаузин,още едно скапано хюмне! Отдавна съм казал.че във Варна само мадамите стават! Затова и ни налитат на нас Софиянци! Живей си от юни до август и си мисли,че това е живота! Няма спасение за мокрите гагаузи! Както са казали хората: S.O.S. / селяните си остават селяни/ ! А ако си любопитна,заповядай и ти! Дотук си! Не заслужаваш и мастилото даже! И да не забравя: Абе вие Варна за град ли го броите? Дето центъра му започва от Катедралата и с два три завоя след 100 метра свършва до Одесос! Браво бе цаци! :mrgreen:

Човече, що не си гледаш Левски-то и не ходищ да пиеш по 1 бира с гонЗОРО, за победата ви тоя сезон и за са ме молите догодина Моряците да ви пожалят и да не ви мачкат много. Ай сиктир от тъпанари!

Колкото по въпроса за реконструкцията... би било добре, само дето не знам накъде ще покачат капацитета... иначе би било добре :)
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 02 юни 2009 12:10

Veso1913 написа:Днес получих информация от човек с когото имаме общи интереси/футбол/ и поддържаме различни отбори в града ни.Той научил от някъде,че щели да преустройват Тича на стадион за 15000,с нова козирка,табло на страната срещу залата и подменяне на тревното покритие изцяло.Щели да правят опит за покриване изискванията за лиценз УЕФА!Ако някой друг знае нещо,моля-нека сподели!

Сори аз не знам нищо! Но ако стане така Ви пожелавам и на вас късмет в УЕФА!!!
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юни 2009 14:59

Ей Лагуно много ми е лесно да разбера кой си!!!!!!!
Не се прави на интересен и не обиждай,че си ми станал още по-смешен!!!!
За какъв се имаш,а??????
Сприам дотук всичко е вече казано!!!!!
Понеже съм модератор ти спестявам псувните!!!!!НЯМА ДА ТИ ПАДАМ НА НИВОТО,КОЕТО ДАЛЕЧ НЕ Е ВИСОКО :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юни 2009 15:00

gambara написа:модератори вършете си работата моля Ви,не ми се иска във форума на черно море да има такива индивиди.....

Ако мсилиш,че ми е ленсо с отзи индоивид :lol:
Вечно недоволен мисли се за по-велик от Папата......Между другоот досега нямаше причина да го банна-ей сега вече си го зласужи!!!!!!
И да лагуно, щом си реклъл плаша те с бан,защо проблем ли имаш???????Данеби да не си си го залсужил,а?Шефе на БРИЗ 2 :lol: :P

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 02 юни 2009 15:57

MORSKI написа:
gambara написа:модератори вършете си работата моля Ви,не ми се иска във форума на черно море да има такива индивиди.....

Ако мсилиш,че ми е ленсо с отзи индоивид :lol:
Вечно недоволен мисли се за по-велик от Папата......Между другоот досега нямаше причина да го банна-ей сега вече си го зласужи!!!!!!
И да лагуно, щом си реклъл плаша те с бан,защо проблем ли имаш???????Данеби да не си си го залсужил,а?Шефе на БРИЗ 2 :lol: :P

ми какво чакаш мачкаи ги тези ,я един бан му дай на този ей така заради мен че ме дразни и мен много,а и говорих с управителя на Бриз-2 ,никога не е чувал за форум на Гонг,тои горкия шахматист :)
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юни 2009 17:42

Аз му казах,че много лесно мога да разбера кой е мен ми е ясно,че горкия дори не е стъпвал във Варна :lol: Мислиш ли,че някой ще го изтрае такъв :lol:
Лъжеш се,ако мсилиш,че не е баннат,но той е като котките с 50 хиляиди живота-все намира начин да се докопа :lol:
Жал ми е з анего на вискчоото отгоре избива комплекси нонсоп и като го баннеш или му кажеш нещо те заплашва с Томсилав и Ники Александров дето дори нямат нищо общо с форума :lol: Така де сега се оказа шеф на Бриз 2 пък той дори не го е чувал :lol: :?

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 02 юни 2009 18:58

Относно Гагарин-засега е спрян за съжаление,не заради германците или нещо друго,просто има конфликт на интереси около собствеността на земята,това е.Някога ще стане...в най лошия случай(източника ми е от община Варна)има вариянт гагарин да се замрази напълно и да се направи нов стадион до старите гробища,между двата мола,където сега са игрищата Локомотив,защото там парцела е общински.Но този вариант ми се струва крайно абсурден,все пак мисля че ще се разберат за Гагарин.Относно Тича не съм подучул нищо,така или иначе ремонт за новия сезон трябва да има,но лиценз от уефа няма да има за момента чисто технически времето няма да стигне!
GO HARD OR GO HOME!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 02 юни 2009 21:43

Моряци,на мача с Локомотив Пд аз и един френд говорихме с човек от ръководството,питахме го за Тича,човека каза че да се прави нещо на Тича е пълен абсурд,и че всичко е слухове.Питахме го и за Гагарин,вдигна рамене и каза,не зная :!:
За Гагарин иначе има много слухове,строежа е спрял заради,финансовата криза,неуредици със земята,негодни материали,нестабилна почва,чакали били некви еврофондове.
Не знам,но истината е някъде там,а действителноста е че,има огромна дупка и строежа е спрян,за жалост.
Хваща ме яд,защото виждаме как за 6 месеца се издигат огромни хотели,молове,търговски центрове ,а стадион,няма.Не знам,не знам :cry:

Върни се в “Черно море”