"...Както вече стана ясно отборът на „Черно море" е заявил за домакинските си срещи от Лига Европа стадион „Лазур" в Бургас..."
http://www.sportal.bg/news.php?id=176890
Стадион "Лазур" може и да отпадне от сметките !!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Стадион "Лазур" може и да отпадне от сметките !!!
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
Приятелчета от Черно море. И вие и ние имаме обща поговорка: На калпав водолаз и водораслите му пречат. Ами прочетете, че стадиона ни е лицензиран отново. Футбола се развива, не стои на едно място. Кажете ми кой не е доволен от терена: Локо (ПД), Левски, ЦСКА, МИНЬОР П-к, които си взеха точки от Черноморец или Черно море, Спартак, Литекс и сие, които загубиха точки...Ами какво да каже кривия след мача с акулите: естествено, че медузите в морето му пречат да плува. Не изпадайте в заблуда. Този терен е за можещи и играещи бърз футбол отбори. Ами ако се паднете с някой руски отбор на какъв терен ще играете бе приятелчета. То и в Холандия, Швеция, Финландия, и Дания повечкото терени са такива...Ами ко ша прайм сега, ако ви се изцъка такова отборче? Или ще погребете турнира, защото на вашите не им е удобно да играят. Ами че да си седят вкъщи, а вие блъскайте 1000 км. до София за да ви узреят картунките.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
А едно друго приятелче ме упрекна, че не съм мислил доброто на Българските отбори. Напротив. Искам да му кажа, че много лесно се манипулира за настилката. Не е лоша и то никак. Я питайте нашите как се чувстват на терена и след това при гостуванията на терени с дупки, кал, киша и прочие. Предишния ни терен беше много добър, но за 5 години се скапа, но повечето играчи твърдят, че е кофти за тези, които никога не са играли на такъв терен. Черно море имат цялото време на света да свикнат с него и да им е удобно после. Лошото е , че ако дойде някой по-можещ отбор играещ по-бърз футбол ще се чувства добре. За публиката кефа е голям, защото и най-слабия отбор играе добре. Така, че...не разбирам упреците ви. Той терена е един за всички. Мисля, че за Ч.Море ще е най-добре да играе в Бургас. Ще има много бургазлии и аз ще съм един от тях, за да викам за морето. Бъдете сигурни.
ntodorov написа:Приятелчета от Черно море. И вие и ние имаме обща поговорка: На калпав водолаз и водораслите му пречат. Ами прочетете, че стадиона ни е лицензиран отново. Футбола се развива, не стои на едно място. Кажете ми кой не е доволен от терена: Локо (ПД), Левски, ЦСКА, МИНЬОР П-к, които си взеха точки от Черноморец или Черно море, Спартак, Литекс и сие, които загубиха точки...Ами какво да каже кривия след мача с акулите: естествено, че медузите в морето му пречат да плува. Не изпадайте в заблуда. Този терен е за можещи и играещи бърз футбол отбори. Ами ако се паднете с някой руски отбор на какъв терен ще играете бе приятелчета. То и в Холандия, Швеция, Финландия, и Дания повечкото терени са такива...Ами ко ша прайм сега, ако ви се изцъка такова отборче? Или ще погребете турнира, защото на вашите не им е удобно да играят. Ами че да си седят вкъщи, а вие блъскайте 1000 км. до София за да ви узреят картунките.
Дори тогава оплакванията да са били само за оправдания ,в което се съмнявам,сега няма такова нещо ,много е вероятно наистина да не им е удобен терена,отнася се по-скоро за паданията при които се получиха няколко контузии на мача с Черноморец.Иначе за феновете няма по-добро място в момента,стадиона е сравнително компактен и е близо,едвали на някой му се пътува 15 часа с влак на БДЖ

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
В интерес на истината паданията май са болезнени, но за тези, които падат. Нашите вече се "ожулиха" и ми прави впечатление, че падат само в "краен случай". Разбирате ме какво искам да кажа. Морето ще свикнат. Трябват им две-три тренировки и ще са О'К. Ако играете в Бургас - ще е по-добре за вас. Ще имате тази подкрепа, която в София или Ловеч няма да получите. Иначе и аз ще съм на стадиона и ще използвам старите флагчета и знамена на Нефтохимик. Поне да сме в тон с цветово отношение.
ntodorov написа:А едно друго приятелче ме упрекна, че не съм мислил доброто на Българските отбори. Напротив. Искам да му кажа, че много лесно се манипулира за настилката. Не е лоша и то никак. Я питайте нашите как се чувстват на терена и след това при гостуванията на терени с дупки, кал, киша и прочие. Предишния ни терен беше много добър, но за 5 години се скапа, но повечето играчи твърдят, че е кофти за тези, които никога не са играли на такъв терен. Черно море имат цялото време на света да свикнат с него и да им е удобно после. Лошото е , че ако дойде някой по-можещ отбор играещ по-бърз футбол ще се чувства добре. За публиката кефа е голям, защото и най-слабия отбор играе добре. Така, че...не разбирам упреците ви. Той терена е един за всички. Мисля, че за Ч.Море ще е най-добре да играе в Бургас. Ще има много бургазлии и аз ще съм един от тях, за да викам за морето. Бъдете сигурни.
Да,ама нашите никога не са играли на такъв терен......
Пък и едва ли толкова лесно ще им дадете да си водят подготовката там-то това да не е като магичекса пръчка.........Има за уреждане куп въпроси!!!!!!
И аз мразя да падам на изкуствена настилка... предпочитам на цимент 

ntodorov написа: Ако играете в Бургас - ще е по-добре за вас. Ще имате тази подкрепа, която в София или Ловеч няма да получите. Иначе и аз ще съм на стадиона и ще използвам старите флагчета и знамена на Нефтохимик. Поне да сме в тон с цветово отношение.
Така и трябва!

http://sport.burgas24.bg/93317.html

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Ремонта на Лазур е козметичен, а що се касае за терена, той издържа високи натоварвания и не е проблем да се използва целодневно и всесезонно. Това му е хубавото. Освен това Морето ще ползват възстановителната база на Поморие - страхотна е, но ето още инфо:
http://www.bszone.info/?p=8286
http://www.bszone.info/?p=8286
ogrizko написа:И аз мразя да падам на изкуствена настилка... предпочитам на цимент
Аааа, според мен на сгурййка ще е най добре!!!
Няма значение къде важното е да побеждаваме и само напред!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!