ПФК Черно море: Играем феърплей, затова не искахме отлагане
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Re: ПФК Черно море: Играем феърплей, затова не искахме отлагане
ама виж ко ве чети малко чети недеи ма дразни само. ВИЕ ИСКАТЕ ДА СМЕ СЪПРИЧАСТНИ СЪС СМЪРТА НА ТРЕНИОРА НА ОТБОРА ВИ И ДА СМЕ СЪГЛАСНИ ДА ОТЛОЖИМ МАЧА. НА КОЕ ОТГОРЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА КОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ВИЕ ДЕТ НИ ВИКАХТЕ ДА ХОДИМ ПРИ ПАВЛОВ НА КОЕ ОТГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА СМЕ СЪПРИЧАСТНИ АААААААААА?
Модераторите на Гонг са пълни МАЛОУМНИЦИ!Пита моляти се кой присъствал на погребението????? Сякаш га интересува .А от вчера в сайта за който работи има статии кой ще ходи на погребението ,кой няма да ходи и защо.Защо пита тогава ?????

sotich написа:Модераторите на Гонг са пълни МАЛОУМНИЦИ!Пита моляти се кой присъствал на погребението????? Сякаш га интересува .А от вчера в сайта за който работи има статии кой ще ходи на погребението ,кой няма да ходи и защо.Защо пита тогава ?????![]()
![]()
Защото е много умен!
- green man
- Контакти:
Всеки си има футболен враг! Това е ситуацията в България за жалост.
Отностно мача ,който и да бие все ми е тая.
Отностно мача ,който и да бие все ми е тая.
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
-
- Контакти:
и като го отложим какво става ? - играем до средата на юни . Имаме 3 седмици за селекция , лагери .... то голомя игра ще падне в уефа и в първенството ....
- Sagittarius
Започвам поред на номерата,защото тука всякакви знайни и незнайни индивиди серат срещу Черно Море!Първо онова левскарче-мъже сме!Не искаме да се отложи мача,кво стана а?Утре аз няма,дебело подчертавам думата н-я-м-а да запазя никаква минута мълчание в памет на този индивид!Някакъв проблем!?Сега обяснявам защо!
1.Отнета книжка още през 2007 година,заради шофиране в нетрезво състояние!Или да обобщим - 2,словом-ДВЕ години е шофирал без книжка в разрез с всички закони на Република България и застрашавайки живота на много граждани,Бог знае колко пъти е карал пиян.
2.Загинал от превишена скорост и злоупотреба с алкохол.Да обобщим - потенциален убиец на пътя,седнал пиян зад волана.Така,ако този човек беше оцелял,то по всички правила на нашата Родина сега трябваше да бъде в затвора.
Минута мълчание?За кой бе?За кой да отложим мача бе?Къв е тоя а?Аз ще ви кажа къв е тоя.Тоя е пичага,втори Максим Ставийски,втори Синан Алиев,един от десетките престъпници каращи пияни и трепещи невинни хора по пътищата,инвалидизирали хиляди българи за цял живот,затрили цели семейства!Разни малоумници пияни до козирката карат като ненормални,газят хора!Преди година във Варна на спирка за автобус,пиян шофьор без книжка прегази 15 годишен ученик!Този поне не успя да убие никой покрай пияната си глава.Колкото до спетаковци към тях никакъв толеранс в никакво отношение.Вашата мерзост,вашето лицемерие още повече ме амбицират да ви стъпчем утре жестоко с 6-7-8 гола,колкото можем да вкараме.Утре никакво мълчание за тоя,такива като него убиват на година 1000 българи,инвалидизират хиляди!Никакъв,никакво уважение към Маскимовците алаСтавийски.Презирам ги,плюя на тях и на всичките им поддръжници.
1.Отнета книжка още през 2007 година,заради шофиране в нетрезво състояние!Или да обобщим - 2,словом-ДВЕ години е шофирал без книжка в разрез с всички закони на Република България и застрашавайки живота на много граждани,Бог знае колко пъти е карал пиян.
2.Загинал от превишена скорост и злоупотреба с алкохол.Да обобщим - потенциален убиец на пътя,седнал пиян зад волана.Така,ако този човек беше оцелял,то по всички правила на нашата Родина сега трябваше да бъде в затвора.
Минута мълчание?За кой бе?За кой да отложим мача бе?Къв е тоя а?Аз ще ви кажа къв е тоя.Тоя е пичага,втори Максим Ставийски,втори Синан Алиев,един от десетките престъпници каращи пияни и трепещи невинни хора по пътищата,инвалидизирали хиляди българи за цял живот,затрили цели семейства!Разни малоумници пияни до козирката карат като ненормални,газят хора!Преди година във Варна на спирка за автобус,пиян шофьор без книжка прегази 15 годишен ученик!Този поне не успя да убие никой покрай пияната си глава.Колкото до спетаковци към тях никакъв толеранс в никакво отношение.Вашата мерзост,вашето лицемерие още повече ме амбицират да ви стъпчем утре жестоко с 6-7-8 гола,колкото можем да вкараме.Утре никакво мълчание за тоя,такива като него убиват на година 1000 българи,инвалидизират хиляди!Никакъв,никакво уважение към Маскимовците алаСтавийски.Презирам ги,плюя на тях и на всичките им поддръжници.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius,спокойно бре човек,хората това го знаят и всеки си е направил изводите.

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
- Sagittarius
ncbs написа:Sagittarius,спокойно бре човек,хората това го знаят и всеки си е направил изводите.
Кажи ми,какво спокойно бе човек

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Право да отложи мача има само Спортно техническата комисия към БФС.Единственно тя решава дали да удовлетвори дадена молба или не.Така,че не виждам за какво има да се спори.
Сега ще си сипя 1-2 за отскок и сядам зад волана да пробвам колко ми вдига колата,пич съм значи
Аууу,в такъв случай няма да излизам,по добре да легна и отморя преди дербито!

Иначе за пияните шофьори ,няма спор,за каращите бързо също,гадна работа.

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)