ТИМ отказва 1 млн евро за Кривия, пращат го в Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ТИМ отказва 1 млн евро за Кривия, пращат го в Ливърпул

Мнениеот MORSKI » 14 май 2009 14:33

OBI4AM LEVSKI написа:
ludiq1913 написа:ТИМ отказва 1 млн евро за Кривия, пращат го в Ливърпул

Шефовете на Черно море са отхвърлили оферта от 1 млн. евро за Александър Александров, твърди "Тема:Спорт". Предложението за халфа дошло от Китай. Азиатците били готови да платят сумата и да имат футболиста за срок от шест месеца.

"Ние имаме по-сериозни планове", категорични били босовете от ТИМ, които издържат отбора. тяхното желание е да задържат Александров и след края на неговата кариера и да му поверят спортно-техническата власт в клуба.

Вече се обсъждат и варианти, къде да премине практическото обучение на Алекс. засега е постигната договорка с Ливърпул, където полузащитникът да премине стаж.

Шефовете на Черно море обещали по време на разговорите с футболиста до пет години отборът да е готов да се бори за шампионската титла и за влизане в групите на Шампионската лига.

Големи майтапчии се раждали във Варна бе,аз не знаех досега-написаното е откъс от научно-фантастичен роман или що??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И що да е майтапчсийко бе?Вие в София големи майтапчии сте се народили :mrgreen:
Това за теб е майтап,ама си е самата истина-искаш или не
;) ;)

Потребителски аватар
frenzy
Контакти:

Мнениеот frenzy » 14 май 2009 14:46

Levski4Ever написа:[offtopic]Някой има ли някаква информация относно строежа на новият стадион Варна?[/offtopic]

http://www.sportcomplexvarna.com/
Провери тука всичко си пише

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 14 май 2009 15:06

MORSKI написа:
OBI4AM LEVSKI написа:
ludiq1913 написа:ТИМ отказва 1 млн евро за Кривия, пращат го в Ливърпул

Шефовете на Черно море са отхвърлили оферта от 1 млн. евро за Александър Александров, твърди "Тема:Спорт". Предложението за халфа дошло от Китай. Азиатците били готови да платят сумата и да имат футболиста за срок от шест месеца.

"Ние имаме по-сериозни планове", категорични били босовете от ТИМ, които издържат отбора. тяхното желание е да задържат Александров и след края на неговата кариера и да му поверят спортно-техническата власт в клуба.

Вече се обсъждат и варианти, къде да премине практическото обучение на Алекс. засега е постигната договорка с Ливърпул, където полузащитникът да премине стаж.

Шефовете на Черно море обещали по време на разговорите с футболиста до пет години отборът да е готов да се бори за шампионската титла и за влизане в групите на Шампионската лига.

Големи майтапчии се раждали във Варна бе,аз не знаех досега-написаното е откъс от научно-фантастичен роман или що??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И що да е майтапчсийко бе?Вие в София големи майтапчии сте се народили :mrgreen:
Това за теб е майтап,ама си е самата истина-искаш или не
;) ;)

Докажете в мача с ЦСКА,че е истина,а не кьор фишек! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 май 2009 15:09

kalo написа:Докажете в мача с ЦСКА,че е истина,а не кьор фишек! ;)

Е ние не сме непобедими..Ще кажеш,че нямаме право да направим равен или да паднем от първия в класирането :mrgreen: И аз искам да ги бием,но с тези контузени играчи-най-вече Жоро Илиев ще е трудно ;)
Иначе ТИМ не се шегуват и са тръгнали към нещо голямо-то си личи почнаха от нищото и нещата са все по-нагоре ;)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 14 май 2009 15:17

MORSKI написа:

Е ние не сме непобедими..Ще кажеш,че нямаме право да направим равен или да паднем от първия в класирането :mrgreen: И аз искам да ги бием,но с тези контузени играчи-най-вече Жоро Илиев ще е трудно ;)
Иначе ТИМ не се шегуват и са тръгнали към нещо голямо-то си личи почнаха от нищото и нещата са все по-нагоре ;)

Левски ги опуха със сумати контузени,нали?!
Значи може,но който иска и има желание! ;)
"Остави таз песен любовна"е казал поета за контузени и наказани! :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2009 15:28

MORSKI написа:

цялата работа е доста прехвалена че са тръгнали нагоре и тн.
ако си видял какво става с направата на новия стадио ще ти е ясно за кво става дума
аз живея точно до стадиона и тва дето съм го видял е 2 до 5 рома са се подпрели на един багер
и бачкат макс 2ч на ден айде имаше един период дето повече хора и по сериозно се работеше но това беше по разрушаването на стария и беше макс 2 месеца!
и друго колко време тим са на власт и колко пари са дали за нови
аз тия дето се сещам дето са купени са Илиев Юруков и Андонов
всичко друго е свободни агенти
няма лошо де щом можеш да им даваш заплати но спорет мен тва нещо си е показателно
за амбициите на тим

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 14 май 2009 15:38

Това са пълни глупости според мен.Кой футболист и кой отбор ще откажат такава сума и то за 6 месеца само?Да не говорим ,че Кривия е на възраст вече.Няма такъв в България :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2009 15:52

hongildon написа:Това са пълни глупости според мен.Кой футболист и кой отбор ще откажат такава сума и то за 6 месеца само?Да не говорим ,че Кривия е на възраст вече.Няма такъв в България :lol:

100%

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 14 май 2009 16:03

Ливърпул никога няма да купят такава пенсия като кривия.Добър е но е стар.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2009 16:06

collector написа:Ливърпул никога няма да купят такава пенсия като кривия.Добър е но е стар.

виж кво пише:

Върни се в “Черно море”