10 бално оценяване на играчите след мач :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 10 бално оценяване на играчите след мач :)

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2013 21:46

Iceberg написа:Нещо тегаво върви темичката. Май прекалено на сериозно я вземат тази идея колегите, едва ли не даваме акъл на някой, та затова сякаш не смеят да пишат. А то си е просто още един вид изказване на мнение и виждане от представянето персонално на момчетата. Аз поне така го виждам и така го възприех. Готвач, Огризко, тц, не ще да зацепи нещо инициативата. :roll:

Аз лично не се чувствувам компетентен :mrgreen: да давам оценки.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 авг 2013 18:29

greenpeak написа:
Iceberg написа:Нещо тегаво върви темичката. Май прекалено на сериозно я вземат тази идея колегите, едва ли не даваме акъл на някой, та затова сякаш не смеят да пишат. А то си е просто още един вид изказване на мнение и виждане от представянето персонално на момчетата. Аз поне така го виждам и така го възприех. Готвач, Огризко, тц, не ще да зацепи нещо инициативата. :roll:

А като даваш оценки на Божилов да не се имаш за професор? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
п.п.Домързя те да направиш една таблица и сега бойкотираш идеята,нали? ;) Истината е в таблицата,Направена добре с имената на всички играчи няма да има грешка,но може и да греша.Но все пак по цял свят оценяват играчите по този начин и помислих че ще ви е интересно. И накрая на всеки кръг,щеше да се знае с точност кой играч как се представя.И няма да има обяснения,както го правим сега тук.Просто само цифри и суха статистика,както се вика.Затова и предложих на грийнпика да я направи,защото си мислех че ще му дойде присърце,но явно съм се излъгал.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 авг 2013 19:23

Готвача написа:
greenpeak написа:

А като даваш оценки на Божилов да не се имаш за професор? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
п.п.Домързя те да направиш една таблица и сега бойкотираш идеята,нали? ;) Истината е в таблицата,Направена добре с имената на всички играчи няма да има грешка,но може и да греша.Но все пак по цял свят оценяват играчите по този начин и помислих че ще ви е интересно. И накрая на всеки кръг,щеше да се знае с точност кой играч как се представя.И няма да има обяснения,както го правим сега тук.Просто само цифри и суха статистика,както се вика.Затова и предложих на грийнпика да я направи,защото си мислех че ще му дойде присърце,но явно съм се излъгал.

мен не ме кефи суха статистика ....предпочитам да има и обяснения в някаква степен :) щото аз на стефан станчев щях да дам 4 ...като се знае, че мача е на Герена и съдиите това и чакат, просто нямаш право да направиш подобно нещо ....пък и нападателя винаги може да пропусне, да се размине с топката и т.н., все пак минава през куп от играчи ...а да не говорим и за червения картон ....може 1 грешка да е, ама фатална - и доста бих му свалил оценката :) аз щях да дам оценки, ама пропуснах първите 25 мин. на второто полувреме, демек когато сме играли наистина добре четейки коментарите, така че затова само се въздържам от оценки, иначе щях да си дам такива :idea: темата си е супер
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 авг 2013 21:24

Не ми се влиза в обяснения просто :mrgreen: .
Плюс това коментарите ми не се разбират от простолюдието, и трябва да влизам в полемики и пак да се обяснявам, и тя става много дълга.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 28 авг 2013 16:38

greenpeak написа:Не ми се влиза в обяснения просто :mrgreen: .
Плюс това коментарите ми не се разбират от простолюдието, и трябва да влизам в полемики и пак да се обяснявам, и тя става много дълга.

Значии какво излиза?Можеш да се разбереш само с хора на твоето ниво и нагоре.В този форум единственият на подобно ниво е един друг инж-бате ти Мишо.Освен да продължиш комуникацията си с него,а ние от простолюдието ще четем и ако закачим нещо,все ще сме на печалба,а може и ниво да дигнем. :)
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 авг 2013 20:35

Готвача написа:
greenpeak написа:Не ми се влиза в обяснения просто :mrgreen: .

Значии какво излиза?Можеш да се разбереш само с хора на твоето ниво и нагоре.В този форум единственият на подобно ниво е един друг инж-бате ти Мишо.Освен да продължиш комуникацията си с него,а ние от простолюдието ще четем и ако закачим нещо,все ще сме на печалба,а може и ниво да дигнем. :)

Хайде ако обичаш без неадекватни коментари и сравнения от твоя страна. Много се излагаш :mrgreen: .

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 авг 2013 21:54

хайде стига вече спам ...който иска да поставя оценки на играчите, това е смисъла на темата ..който не иска да не го прави и готово :idea: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 29 авг 2013 15:14

Много е добра идеята да даваме персонални оценки за всеки мач. На когото не му харесва просто да пропуска тази страница във форума. И така ето и моите оценки и мноние за мача с Левски:
1.Китанов - 9 Справи се перфектно! Спаси всичко, дузпата си е лотария. Очертава се като най-добрия вратар в нашето първенство. Ако Н.Михайлов не беше син на Перуката скоро можеше да го измести от националния.
5. Станчев - 7 Игра добре до червения картон. Направи глупава грешка да дръпне Генков при ситуация, която едва ли щеше да стане голова.
6. Котев - 8 Стълб в защитата. Росен Колев колкото и да се сърди към момента Котев е без алтернатива.
15. Александров (к) - 9 Железен! Истински капитан! Александров е вече със статут на легенда за нас. Напълно си заслужава подобно признание. Рядко футболист дошъл от друг град показва подобно постоянство и себераздаване за Черно море. Нареждам го до Тошко Атанасов-Барона!
4. Венков - 8 Игра добре, мисля че можеше да е по активен по крилото.
3. Дани Георгиев -7 Лек спад в сравнение с предните срещи, но може и да не е бил напълно здрав. Дано се възтанови бързо.
8. Бергонси - 8 Много деен пред подстапите на нашето наказателно поле. Имам претенции към отиграването на някои топки напред.
11. Райков - 9 Разпиля не само отбраната ами халфовете на Левски. Прекрасен гол в много важен момент. На три пъти бе сритан от бившите си съотборници, но се отърваха само с жълти картони. Особенно брутално бе подсечката на Пелето. При друг, нормален съдия, а не некъдърника Н.Йорданов, щеше да има червен картон.
14. Божилов - 8 Струва ми се, че при такива срещи като с Левски, Божилов е в стихията си. Помогна много в дефанзивен план по целия терен. Искам да играе така и когато трябва да градим ние играта и да бележим голове.
7. Расим - 6 Това не бе неговия мач! Може би болежките през седмицата си казаха думата.
9. Бакари - 8 Пак се стара много, взе да се аклиматизира. Очаквам скоро да "избухне". Дано да е с Лудогорец!
Резерви:
23.Жоро Илиев - 8 влезе в точни момент и веднага се усете присъствието. Да се оправя по скоро, че ни трябва много. Нужен е и на националния отбор.
25.Сашо - 6 влезе със желание, показа голям хъс. Допусна доста грешки.
треньор Гонзо - кефя, се че ги наказа говедата! Мисля си че правилно му бе гласуван кредит на доверие!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 авг 2013 21:43

Аз не смея да дам вижданията си, че да не би тимаджии видят, че МНОГО я чувам тази игра и изгонят Гонзо, и ме накарат аз да ставам тренер. Само дето има един мъъъничък проблем: Аз с влизания в разни групи в шампионска лига не се задоволявам! Трябва минимум да играем на финал на ШЛ. За това селекцията ще им излезе малко скъпичка - на първо време Меси, Роналдо и т.н. А, да не забравя - и Даниел Димов! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 авг 2013 21:37

1.Китанов - 10 Справи се перфектно!
25.Сашо 7 Игра сравнително добре,но гола все пак стана след негова грешка и фал,а и имаше една комична ситуация,която можеше да обърне мача.
6. Котев - 9 Много добра игра без блясък,но точна.
15. Александров (к) -10 Това момче не спира да ме изумява всеки един мач.Днес даже и вкара гол,нищо че го отмениха.В защита...Абе най добрият в БГ в момента.
4. Венков - 8 Отново силна игра на Мишо.
3. Дани Георгиев -9 Отново силна игра увенчана с гол.Това е Дани Георгиев който искахме да гледаме и вече гледаме.
8. Бергонси - 9 Бергонси намери себе си.Все по трудно ще става на Паланков да влиза като титуляр.
11. Райков - 9 Направо се подигра с прехвалените защитници на Лудите.
14. Божилов - 10+ Ако трябва Божилов да получи някога такава оценка,сега е момента.Перфектен през цялото време когато беше на терена.
21 Жоро Илиев 10 Отново КАПИТАНА Е НА ТЕРЕНА.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ ЖОРО ИЛИЕВ В МОРЕТО!
9. Бакари - 8 Отново борба по целият терен,отново перфектен в защита-в нападение оценката му е 4.Трябва му още време за сработване,а да не забравяме че няма как да се представи на ниво,човек централен нападател,преквалифициран в крило.
Резерви:
23.Дани Младенов 6 Можеше да стане и той герой,ноо явно му липсва игровата практика и пропусна нещо,което обикновено би вкарал
Росен и Тодор няма да ги оценявам.
Гонзо 10 Надигра прехвалените шампиони по безапелационен начин.
Отбора 10 Имаме наистина много сериозен потенциал.Дано успеят да го разкрият напълно преди разделянето на две седмици.

Върни се в “Черно море”