Мнениеот ti4a70 » 29 авг 2013 15:14
Много е добра идеята да даваме персонални оценки за всеки мач. На когото не му харесва просто да пропуска тази страница във форума. И така ето и моите оценки и мноние за мача с Левски:
1.Китанов - 9 Справи се перфектно! Спаси всичко, дузпата си е лотария. Очертава се като най-добрия вратар в нашето първенство. Ако Н.Михайлов не беше син на Перуката скоро можеше да го измести от националния.
5. Станчев - 7 Игра добре до червения картон. Направи глупава грешка да дръпне Генков при ситуация, която едва ли щеше да стане голова.
6. Котев - 8 Стълб в защитата. Росен Колев колкото и да се сърди към момента Котев е без алтернатива.
15. Александров (к) - 9 Железен! Истински капитан! Александров е вече със статут на легенда за нас. Напълно си заслужава подобно признание. Рядко футболист дошъл от друг град показва подобно постоянство и себераздаване за Черно море. Нареждам го до Тошко Атанасов-Барона!
4. Венков - 8 Игра добре, мисля че можеше да е по активен по крилото.
3. Дани Георгиев -7 Лек спад в сравнение с предните срещи, но може и да не е бил напълно здрав. Дано се възтанови бързо.
8. Бергонси - 8 Много деен пред подстапите на нашето наказателно поле. Имам претенции към отиграването на някои топки напред.
11. Райков - 9 Разпиля не само отбраната ами халфовете на Левски. Прекрасен гол в много важен момент. На три пъти бе сритан от бившите си съотборници, но се отърваха само с жълти картони. Особенно брутално бе подсечката на Пелето. При друг, нормален съдия, а не некъдърника Н.Йорданов, щеше да има червен картон.
14. Божилов - 8 Струва ми се, че при такива срещи като с Левски, Божилов е в стихията си. Помогна много в дефанзивен план по целия терен. Искам да играе така и когато трябва да градим ние играта и да бележим голове.
7. Расим - 6 Това не бе неговия мач! Може би болежките през седмицата си казаха думата.
9. Бакари - 8 Пак се стара много, взе да се аклиматизира. Очаквам скоро да "избухне". Дано да е с Лудогорец!
Резерви:
23.Жоро Илиев - 8 влезе в точни момент и веднага се усете присъствието. Да се оправя по скоро, че ни трябва много. Нужен е и на националния отбор.
25.Сашо - 6 влезе със желание, показа голям хъс. Допусна доста грешки.
треньор Гонзо - кефя, се че ги наказа говедата! Мисля си че правилно му бе гласуван кредит на доверие!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!