ДО ГОНГ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ДО ГОНГ
а не мислиш ли,че по-нормално да се предава мач когато се играе директно малко повече.Все пак анализи,коментари,репортажи могат да ги правят по всяко време,затова си имат и сайт където си излизат новините..а когато се играят мачове,нека си обърне внимание и на тях,още повече че единия мач е с пряко отношение кам едно от първите места в класирането
За вас моряци ний живеем...
Ти си много нервен нещо.
Аз ти обяснявам не дали това е правилно, а че има кой да реши какво да предават. те си правят сметката. Ако толкова милиони хора са заинтересовани от Черно море щяха да предават повече. А дали има Софийско радио само ще ти кажа че Дарик първо излъчваше в София после стана национална
Айде сега дишай дълбоко
Аз ти обяснявам не дали това е правилно, а че има кой да реши какво да предават. те си правят сметката. Ако толкова милиони хора са заинтересовани от Черно море щяха да предават повече. А дали има Софийско радио само ще ти кажа че Дарик първо излъчваше в София после стана национална

Айде сега дишай дълбоко
Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори. 

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
BS1913 написа:Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори.
Искам да се извиня от името на милионите тикви! Дано дават повече за Черно море така цяла България, която е зелено бяла разбира се, ще бъде доволна

Да не се гледат маркетингови критерий, а простата варненска фенщина!
Enravota написа:Ти си много нервен нещо.
Аз ти обяснявам не дали това е правилно, а че има кой да реши какво да предават. те си правят сметката. Ако толкова милиони хора са заинтересовани от Черно море щяха да предават повече. А дали има Софийско радио само ще ти кажа че Дарик първо излъчваше в София после стана национална![]()
Айде сега дишай дълбоко
Да изнервен съм понеже мечтата ми беше да стана журналист и преди се кефих много на Томето.От исвестно време откак Левски направиха онази приказка дето бързо и се видя края мноог се взеха на сериозно....
Това едно на ръка второ не ми пука какво е било Дарик преди 10 години в момента се води НАЦИОНАЛНА РАДИО МРЕЖА, и има спортно предаване.Логично е по време на мач да се предава той!!!
Затова съм изнервен,а и онзи деот твърдеше,че мачът бил селски без дори да го гледа ме изнерви допълнително!!!!
- Sagittarius
Разбирам да сме примерно невзрачни като Спетак,но ние сме около 200 000 фена,Черно Море има привърженици в целия варненски окръг.Същото можем да кажем и за Ботев и Локо Пд.Нима един нищо и никакъв симулант,един набеден за футболост клоун заслужава повече внимание от такива институции?Гонзо е нищо повече от смешник и честно казано - пожелавам му грандиозен провал с чорбата - 3:0 за ЦСКА и Гонзо изпуска дузпа 

Последна промяна от Sagittarius на 27 апр 2009 18:44, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Enravota написа:BS1913 написа:Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори.
Искам да се извиня от името на милионите тикви! Дано дават повече за Черно море така цяла България, която е зелено бяла разбира се, ще бъде доволна
Може и да не сме милиони,но заслужаваме уважение,коеото не получаваме!!!
Да ти спомена ли,че когато играехме в Ееропа само за нас не се говореше???А Ловеч град с 40 хиляди население 1 седмица не спряха да говорят за тях заради Мъри!!!!!!
Разбираш ли сега какво ти казвам,а и вие не сте с 5 милиона фена!В България има доста фенове на местните отбори има и доста,които изобщо не следят бг футбол просто им е псинало от синьо-червена корупция

Enravota написа:BS1913 написа:Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори.
Абе ти май не разбираш и няма смисъл да се говори с теб..не става въпрос само за 4ерно море,така е с всички отбори без ЦСКА и Левски,да не би и за мача на Сливен-4ерноморец да се обърна внимание,дори не си направиха труда да включат някого на живо от стадиона,а все пак има хора които се вълнуват и от него мач,и това е радио и има хоа които не са пред телевизорите за да могат да го следят и им остава радиота,а и там като се говори само за Левски...
За вас моряци ний живеем...
Добре, айде да ви чиститя третото място
Според мен ако беше това старото радио Гонг щяхме всички да сме доволно.
Но уви чалгата надви и футболното радио
Айде успех в оставащите кръгове само победи ви пожелавам.

Според мен ако беше това старото радио Гонг щяхме всички да сме доволно.
Но уви чалгата надви и футболното радио

Айде успех в оставащите кръгове само победи ви пожелавам.
- Ticha
- Контакти:
Честита победа на всички "Моряци"!!!