ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 18:37

а не мислиш ли,че по-нормално да се предава мач когато се играе директно малко повече.Все пак анализи,коментари,репортажи могат да ги правят по всяко време,затова си имат и сайт където си излизат новините..а когато се играят мачове,нека си обърне внимание и на тях,още повече че единия мач е с пряко отношение кам едно от първите места в класирането
За вас моряци ний живеем...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 апр 2009 18:37

Ти си много нервен нещо.
Аз ти обяснявам не дали това е правилно, а че има кой да реши какво да предават. те си правят сметката. Ако толкова милиони хора са заинтересовани от Черно море щяха да предават повече. А дали има Софийско радио само ще ти кажа че Дарик първо излъчваше в София после стана национална ;)
Айде сега дишай дълбоко

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 18:39

Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори. 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 апр 2009 18:41

BS1913 написа:Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори. 8-)

Искам да се извиня от името на милионите тикви! Дано дават повече за Черно море така цяла България, която е зелено бяла разбира се, ще бъде доволна ;)
Да не се гледат маркетингови критерий, а простата варненска фенщина!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:41

Enravota написа:Ти си много нервен нещо.
Аз ти обяснявам не дали това е правилно, а че има кой да реши какво да предават. те си правят сметката. Ако толкова милиони хора са заинтересовани от Черно море щяха да предават повече. А дали има Софийско радио само ще ти кажа че Дарик първо излъчваше в София после стана национална ;)
Айде сега дишай дълбоко

Да изнервен съм понеже мечтата ми беше да стана журналист и преди се кефих много на Томето.От исвестно време откак Левски направиха онази приказка дето бързо и се видя края мноог се взеха на сериозно....
Това едно на ръка второ не ми пука какво е било Дарик преди 10 години в момента се води НАЦИОНАЛНА РАДИО МРЕЖА, и има спортно предаване.Логично е по време на мач да се предава той!!!
Затова съм изнервен,а и онзи деот твърдеше,че мачът бил селски без дори да го гледа ме изнерви допълнително!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 апр 2009 18:43

Разбирам да сме примерно невзрачни като Спетак,но ние сме около 200 000 фена,Черно Море има привърженици в целия варненски окръг.Същото можем да кажем и за Ботев и Локо Пд.Нима един нищо и никакъв симулант,един набеден за футболост клоун заслужава повече внимание от такива институции?Гонзо е нищо повече от смешник и честно казано - пожелавам му грандиозен провал с чорбата - 3:0 за ЦСКА и Гонзо изпуска дузпа :mrgreen:
Последна промяна от Sagittarius на 27 апр 2009 18:44, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:44

Enravota написа:
BS1913 написа:Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори. 8-)

Искам да се извиня от името на милионите тикви! Дано дават повече за Черно море така цяла България, която е зелено бяла разбира се, ще бъде доволна ;)

Може и да не сме милиони,но заслужаваме уважение,коеото не получаваме!!!
Да ти спомена ли,че когато играехме в Ееропа само за нас не се говореше???А Ловеч град с 40 хиляди население 1 седмица не спряха да говорят за тях заради Мъри!!!!!!
Разбираш ли сега какво ти казвам,а и вие не сте с 5 милиона фена!В България има доста фенове на местните отбори има и доста,които изобщо не следят бг футбол просто им е псинало от синьо-червена корупция ;)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 18:45

Enravota написа:

Абе ти май не разбираш и няма смисъл да се говори с теб..не става въпрос само за 4ерно море,така е с всички отбори без ЦСКА и Левски,да не би и за мача на Сливен-4ерноморец да се обърна внимание,дори не си направиха труда да включат някого на живо от стадиона,а все пак има хора които се вълнуват и от него мач,и това е радио и има хоа които не са пред телевизорите за да могат да го следят и им остава радиота,а и там като се говори само за Левски...
За вас моряци ний живеем...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 апр 2009 18:45

Добре, айде да ви чиститя третото място ;)
Според мен ако беше това старото радио Гонг щяхме всички да сме доволно.
Но уви чалгата надви и футболното радио ;)
Айде успех в оставащите кръгове само победи ви пожелавам.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2009 18:47

Честита победа на всички "Моряци"!!! :mrgreen: :D :mrgreen:

Върни се в “Черно море”