Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Щом ще привличаме свободни агенти аз се сещам за двама добри такива. Луиз Едуардо и Ели Маркес. За други свободни агенти не се сещам, освен ако не се набляга на чужденци.
bojo0o0o94 написа:Щом ще привличаме свободни агенти аз се сещам за двама добри такива. Луиз Едуардо и Ели Маркес. За други свободни агенти не се сещам, освен ако не се набляга на чужденци.
Ели вече не е за отбор от А група.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
irko_petkov
- Контакти:
Момчета Аз, и еди приятел лично говорихме със Зафиров и каза,че има набелязани осем футболисти ,и ако не му вземат 5 от тях, каза че ще напусне, защото от наличните половината са за ниво Б -гупа.
И мисля ,че трябва да се съгласим с него защото това е факт. Няма логика да се вземат футболисти от Б група знаете кои са те, и съответно да се гонят цели в А група.Просто грешна политика на послушните тренери до момента. Ние след
Спасов девакто нямаме тренер. И още нещо човека каза ,че финансово всичко е осигурено и всичко е наред и едвали има към днешна дата толкова финансово стабилен отбор в България.
И мисля ,че трябва да се съгласим с него защото това е факт. Няма логика да се вземат футболисти от Б група знаете кои са те, и съответно да се гонят цели в А група.Просто грешна политика на послушните тренери до момента. Ние след
Спасов девакто нямаме тренер. И още нещо човека каза ,че финансово всичко е осигурено и всичко е наред и едвали има към днешна дата толкова финансово стабилен отбор в България.
irko_petkov написа:Момчета Аз, и еди приятел лично говорихме със Зафиров и каза,че има набелязани осем футболисти ,и ако не му вземат 5 от тях, каза че ще напусне, защото от наличните половината са за ниво Б -гупа.
Аз му предлагам друго,да вземе той между 5- 8 от сегашните ритнитопковци,и да хващат пътя докато е време
HASTA DE LA VICTORIA
-
ShooterMan
- Контакти:
Добре,съгласен съм,че половината отбор е за Б група.Искам обаче Зафето да обясни тогава...
-защо дава игрово време изобщо на селски футболисти като Симеонов,Пламен Колев,Живко....а доското и Стамен Ангелов???Защо вместо Симеонов не пуска Бекир Расим,така или иначе падаме,поне да играе наше момче..Защо пуска Симеоновците,при положение,че зимата си заминават и каква е целта му?Падаме все едно,заминават си без пари,защо тогава да играят бе майка му да е*а???Няма логика освен...че Зафето го е СТРАХ.Затова към пакета прибавяме Християнчо,Ивелинчо,Хермес и начело със Зафето - аут от Тича.Не,грешка,начело с Маринов и Шабан АУТ от Тича,защото всичко това,което се случва от 2009 лятото насам е плод на управлението на тези двама глупендери,до преди това те бяха мниманса и бачо Марин като беше близо на клуба нямаше такъв тотален регрес,Тези двамата разсипаха всичко,те наемаха треньорите,те вземаха решенията,те носят отговорността и просто не виждам какво чакат,за да си подадат оставките пред човека с парите?Срам нямат ли,ако е давал по 5 млн. на година,то те са потрошили за 3 години освен целия отбор,но и 15 млн. на халост.Трябва да дават обяснения и най-важното - да си заминат от клуба преди да са го натирили в Б група
-защо дава игрово време изобщо на селски футболисти като Симеонов,Пламен Колев,Живко....а доското и Стамен Ангелов???Защо вместо Симеонов не пуска Бекир Расим,така или иначе падаме,поне да играе наше момче..Защо пуска Симеоновците,при положение,че зимата си заминават и каква е целта му?Падаме все едно,заминават си без пари,защо тогава да играят бе майка му да е*а???Няма логика освен...че Зафето го е СТРАХ.Затова към пакета прибавяме Християнчо,Ивелинчо,Хермес и начело със Зафето - аут от Тича.Не,грешка,начело с Маринов и Шабан АУТ от Тича,защото всичко това,което се случва от 2009 лятото насам е плод на управлението на тези двама глупендери,до преди това те бяха мниманса и бачо Марин като беше близо на клуба нямаше такъв тотален регрес,Тези двамата разсипаха всичко,те наемаха треньорите,те вземаха решенията,те носят отговорността и просто не виждам какво чакат,за да си подадат оставките пред човека с парите?Срам нямат ли,ако е давал по 5 млн. на година,то те са потрошили за 3 години освен целия отбор,но и 15 млн. на халост.Трябва да дават обяснения и най-важното - да си заминат от клуба преди да са го натирили в Б група
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
До седмица-две обябяват Гонзо за нов старши треньор на Черно море
bez-nick написа:До седмица-две обябяват Гонзо за нов старши треньор на Черно море
От трън та на глог, че е по-висок.
Моето голямо желание е тия боклуци да си ходят!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Гонзо???Боже,Господи,да се прекръстя аз,отбора 100% изпада с такъв треньор.Не,по-добър е от мишока Зафиров,но...моля ви се
.Нужен е ИСТИНСКИ ТРЕНЬОР,като Стефан Грозданов или дори Мъри ако щете,но ТРЕНЬОР,доказан,истински специалист.И директор,като Наско Сираков,не този селски Шушляк дето сега ни води към катастрофата.И трансфери - истински трансфери,като Камбуров,а не като Том-дърводелец от изпадналия Миньор.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- ralimavridov
- Контакти:
Ръководството на Черно море е взело решение да даде шанс на Адалберт Зафиров като треньор на Черно море и през втория полусезон. Шефовете на Тича ще оставят Зафето да си проведе зимната подготовка и ще направят всичко възможно да привлекат искането от него футболисти. Причината е, че при самото си идване в Черно море Зафиров постави високи цели, но бе категоричен, че те няма как да бъдат гонени без 3-4 нови попълнения.