Sisi 1914 написа:1:2
Никой не те пита за мача ви с "Лудогорец".
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sisi 1914 написа:1:2
Sole написа:Мачът е троен 1Х2, също както беше този в Разград
El greco написа:Сега само ще кажа , че сте един от отборите с най - груба игра и в стила ви са постоянните провокации и арогантния стил .
El greco написа:И аз така мисля , нека си свършим работата утре в София първо , пък за Тича ще мислим след това .
Сега само ще кажа , че сте един от отборите с най - груба игра и в стила ви са постоянните провокации и арогантния стил . Обикновено мачовете с вас са много нервни и изпълнени с много напрежение .
Аз обаче си имам притеснения за посещаемостта , неделя - Цветница 13.30 ч. , кой умник го назначи така този мач ....
7 родни клуба подадоха заявка за лиценз за Европа
„ЦСКА”, „Левски”, „Литекс", "Лудогорец", "Локомотив" (Пловдив), "Черноморец" и "Славия" са българските отбори, подали заявка за лиценз за участие в европейските клубни турнири през сезон 2012/2013.
Вчера, 31 март, беше последният срок, в който Лицензионната комисия към БФС можеше да разглежда кандидатури. А самите заявки бяха направени още до края на февруари.........
nov sport
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта