Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

dromihait
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот dromihait » 31 май 2015 00:36

Честито на моряците, проявиха дух! Никой не ни е виновен, след като цял мач играхме с човек повече и изпуснахме дузина положения. Дори и безспорната дузпа (която все пак не е автоматично отбелязан гол) не би следвало да е решаваща. Уви, за пореден път бе доказана максимата, че в един конкретен мач всичко би могло да се случи. Желая успех на "Черно море" в ЛЕ.
Интересно е друго - част от онези лайномети, които от един месец ни заливат с теории на конспирациите, сега отново наглеят и хич не се сещат поне за момент да се покрият. То бива безочливост и тъпотия, ама чак пък толкова...

P.S. Извършилите изстъпленията на стадиона (и извън него) е необходимо да понесат адекватно наказание за действията си. Без значение от какъв цвят са.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ спечели купата

Мнениеот action66 » 31 май 2015 00:38

dunavfc написа:Предлагам всеки, който през последните 2 седмици се изказваше, как мачът бил уговорен в полза на Левски да бъде банат поне за месец.
Честито на Черно море, много луд мач !!!

ПП: Имаше дузпа за Левски.

Аз друже заради такава уж "вътрешна" информация не си купих билет.Нещо нагласено имаше в настройката преди мача.Но сега с авери си празнуваме и отиваме на "крайбрежната".

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 31 май 2015 00:39

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uNFWulBVtvk[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 31 май 2015 00:40

Честито на Моряците... Играха с душа и сърце. Успех в ЛЕ!
Последна промяна от blueboss на 31 май 2015 00:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 май 2015 00:41

damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
RedeviL написа:А аз искам да попитам, колко други случаи на пребити от сините гамени, за които естествено нищо няма да чуем и разберем, е имало тази вечер... ;)

И от сините доста го отнесоха от снощи насам!Предполагам и тази вечер ще продължи терора!Бургас не трае сините!

Абе не знам колко от сините са го отнесли, ама като видях стадиона беше препълнен със сини.

Оооооооо много бяхте,браво!Подкрепата ви беше под всякаква критика,особено след като Морето изравниха,ама това е нормално за вас!

Е, поне не си тръгнахме от стадиона, както вие с/у Левски, когато ви поведеше с два гола в 70-тата минута. Нормално за вас :)

Колега,чакай да ти отговоря за дузпата.Както вие обикновено пишете,има ако я свири съдията.Значи дузпа нямаше.Ако съдията беше си вдигнал червеният картон в 20 минута,щяхте да стигнете до положения за дузпи и да ви ги свирят,а можеше и да нямате въобще положения за гол и дузпа.Мача се развиваше по друг/моряшки/сценарий и се качвахте на черешата,но съдията "не искал да разваля мача",според коментатора.Аз искам да споделя с вас прозрението което ме сполетя.Разбрах защо имаше толкова много левскари на стадиона.Ами да видят на живо нещо,което иначе няма как да видят-КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!Едно голямо честито за второто място,а за нас остава ПРЕДПОСЛЕДНОТО.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 31 май 2015 00:42

james написа:Браво :!: Купата си е за вас , а за нас безпристрастните привърженици остана удоволствието от играта на отбора ви . През цялото време на терена имаше един отбор и той бе вашия :!: Честито :!:

В духа на спортсменството,защо решихте да ни унижавате преди мача? Мен лично ме е яд,че се вързах на слуха за нагласен финал.И много като мен.Затова не си купихме билети.Ние във Варна сме малко особени.Ходим масово на мач , само ако усещаме , че има интрига,Внушиха ни ,че в този няма.Случайно ли се пусна този слух????

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 май 2015 00:42

И да добавя-вие че си тръгнахте спор няма,но защо помъкнахте и седалките със себе си не ми стана ясно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 31 май 2015 00:43

sandi74 написа:ЧЕСТИТО МОРЯЦИ.ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Човек,ти много ни оплюва.Защо? Нима не можем коректно да спорим за играта на любимите ни отбори?!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 май 2015 00:44

blueboss написа:Честито на Морщците... Играха с душа и сърце. Успех в ЛЕ!

Евала , човек с топки 8-)
Респект към теб ;)
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 май 2015 00:44

action66 написа:
james написа:Браво :!: Купата си е за вас , а за нас безпристрастните привърженици остана удоволствието от играта на отбора ви . През цялото време на терена имаше един отбор и той бе вашия :!: Честито :!:

В духа на спортсменството,защо решихте да ни унижавате преди мача? Мен лично ме е яд,че се вързах на слуха за нагласен финал.И много като мен.Затова не си купихме билети.Ние във Варна сме малко особени.Ходим масово на мач , само ако усещаме , че има интрига,Внушиха ни ,че в този няма.Случайно ли се пусна този слух????

Ами тоя слух си го пуснахте вие :? !Отивайте да празнувате и винаги ще съжалявате,че не попътувахте малко!

Върни се в “Черно море”