Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот sin4ec » 13 май 2015 20:28

DanielGeorgiev написа:
sin4ec написа:Спокойно, всичко по реда си. Бургаските кръчми са наши до сутринта, а вие след мача на десетте рейсчета и към махалата тихо-тихо...хубаво са ви дали места откъм подхода за Варна. Центъра на Бургас и морската му градина хич и няма да ги видите, там ще сме ние!

Аз пък ти казвам, че ние ще сме в центъра на Бургас и морската градина още от сутринта с бухалки. Ако ти стиска ела, ама се съмнявам. Сигурно си някое лапе на 12 години, което се надъхва след като е гледало кеча. Успокой се малко.

Не, бил съм на 30 мача в чужбина и на над 200 из България и с любопитство ще те търся из централен Бургас. Но знам резултата. А точно пък такива да ме уплашат, ами трудничко ще стане. Най-много да ти навра бухалката в задника. Не е като да не се е случвало.
Още в петък вечер ще сме над 1 000 човека там и специално ще се разтърся за бабаити с бухалки!.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 13 май 2015 21:31

sin4ec написа: Не, бил съм на 30 мача в чужбина и на над 200 из България и с любопитство ще те търся из централен Бургас. Но знам резултата. А точно пък такива да ме уплашат, ами трудничко ще стане. Най-много да ти навра бухалката в задника. Не е като да не се е случвало.
Още в петък вечер ще сме над 1 000 човека там и специално ще се разтърся за бабаити с бухалки!.

Вземи си салам говежди и си го наври в задника.Не е като да не се е случвало. :mrgreen:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 13 май 2015 21:37

КироВарна написа:Интересно,колко много възмутени фенове на Левски се изсипват на нашия форум!От всякакво интелектуално ниво и умствен калибър!Един си признава,че е селянин и се хвали,колко пъти е идвал чак до ВАРНА!Това да си го разказва на село в кръчмата,ние сме ги виждали всякакви!Друг се оплаква,че ЧЕРНО МОРЕ играе пети финал,но за първи път извън София!Значи,когато финала е на съседния стадион е нормално,а когато е в съседния областен град,е кощунство!Май ви е голяма мъка,че комунизма си отиде....и отнесе със себе си милиционерските порядки!Вашите ръководители,пак си влачат кирливите мустаци подир управляващите,но вече сиренето е с пари!А пари никой не ви дава!Мъчно им било,че екскурзията била безплатна!?При нас екскурзиите,често са безплатни!За важни мачове на отбора,е нормално ръководството да направи жест към своите верни фенове!Аз,както и хиляди други варналии ще пътувам със собствен транспорт,но има хора за които по различни причини,автобусът е по-удобен.Какво не разбрахте?Какво ви дразни?ЧЕРНО МОРЕ е отбор с традиции и жестове като този не са от вчера!В моето детство,ние малките фенчета влизахме без билет на стадиона!Преди няколко години,за сезон и половина въобще за всички беше безплатно гледането на мачове!Юбилейните фланелки бяха безплатни за феновете и не бяха финансирани от ръководството,а от привърженици с големи сърца!За вас това е непонятно,но за нас е нормално ежедневие!Защото ние не сме просяци!ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЧЕРНО МОРЕ !!!

Мхм ма ние не сме като вас 300 фена за да е безплатно . Можеш сам да се сетиш каква е разликата ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 май 2015 21:47

Интересно, мнението на селтака се оставя, но се трие отговорът ми?
Нейсе, примрял съм от трепет, пък и в чужди форум е нормално. Само искам да ви кажа, че зарад такива тъпаци, ще ядете бой по цял Бургас. Имахте възможност да вкарате нещата в нормална рамка, та като се срещнем в града да се поздравим и толкоз. Но пожелахте да говорите за говеда, да ревете за всичко и дори да заплашвате с бухалки, без да си давате сметка, че сте много по-малко и много по-слаби. Ваш проблем. И да триете, и да не триете, боят ви е обещан и сигурен!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 май 2015 21:58

maxi1914 написа:
КироВарна написа:Интересно,колко много възмутени фенове на Левски се изсипват на нашия форум!От всякакво интелектуално ниво и умствен калибър!Един си признава,че е селянин и се хвали,колко пъти е идвал чак до ВАРНА!Това да си го разказва на село в кръчмата,ние сме ги виждали всякакви!Друг се оплаква,че ЧЕРНО МОРЕ играе пети финал,но за първи път извън София!Значи,когато финала е на съседния стадион е нормално,а когато е в съседния областен град,е кощунство!Май ви е голяма мъка,че комунизма си отиде....и отнесе със себе си милиционерските порядки!Вашите ръководители,пак си влачат кирливите мустаци подир управляващите,но вече сиренето е с пари!А пари никой не ви дава!Мъчно им било,че екскурзията била безплатна!?При нас екскурзиите,често са безплатни!За важни мачове на отбора,е нормално ръководството да направи жест към своите верни фенове!Аз,както и хиляди други варналии ще пътувам със собствен транспорт,но има хора за които по различни причини,автобусът е по-удобен.Какво не разбрахте?Какво ви дразни?ЧЕРНО МОРЕ е отбор с традиции и жестове като този не са от вчера!В моето детство,ние малките фенчета влизахме без билет на стадиона!Преди няколко години,за сезон и половина въобще за всички беше безплатно гледането на мачове!Юбилейните фланелки бяха безплатни за феновете и не бяха финансирани от ръководството,а от привърженици с големи сърца!За вас това е непонятно,но за нас е нормално ежедневие!Защото ние не сме просяци!ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЧЕРНО МОРЕ !!!

Мхм ма ние не сме като вас 300 фена за да е безплатно . Можеш сам да се сетиш каква е разликата ?

Не мога да се сетя,каква е разликата!Постоянно говорите колко сте много.Но едно е да говориш,второ е да е истина...трето и четвърто е да дойдете до Бургас.Колко сте ви виждам по вашите мачове.А колко ще сме ние на "Лазур",няма нужда да се сещаш.Ще видиш на 30.05.2015 в 20.00!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 13 май 2015 22:29

КироВарна написа:
maxi1914 написа:

Не мога да се сетя,каква е разликата!Постоянно говорите колко сте много.Но едно е да говориш,второ е да е истина...трето и четвърто е да дойдете до Бургас.Колко сте ви виждам по вашите мачове.А колко ще сме ние на "Лазур",няма нужда да се сещаш.Ще видиш на 30.05.2015 в 20.00!

Пилците се броят на есен нали ? Или в конкретно на 30.05.2015 в 20.00 . Летния сезон ще ви почне много зле !!!
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 14 май 2015 00:17

sin4ec написа:Интересно, мнението на селтака се оставя, но се трие отговорът ми?
Нейсе, примрял съм от трепет, пък и в чужди форум е нормално. Само искам да ви кажа, че зарад такива тъпаци, ще ядете бой по цял Бургас. Имахте възможност да вкарате нещата в нормална рамка, та като се срещнем в града да се поздравим и толкоз. Но пожелахте да говорите за говеда, да ревете за всичко и дори да заплашвате с бухалки, без да си давате сметка, че сте много по-малко и много по-слаби. Ваш проблем. И да триете, и да не триете, боят ви е обещан и сигурен!

Тоя е на лепило брат.Аз лично се насрах и няма да ходя в Бургас :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 май 2015 01:09

sin4ec написа:
DanielGeorgiev написа:
sin4ec написа:Спокойно, всичко по реда си. Бургаските кръчми са наши до сутринта, а вие след мача на десетте рейсчета и към махалата тихо-тихо...хубаво са ви дали места откъм подхода за Варна. Центъра на Бургас и морската му градина хич и няма да ги видите, там ще сме ние!

Аз пък ти казвам, че ние ще сме в центъра на Бургас и морската градина още от сутринта с бухалки. Ако ти стиска ела, ама се съмнявам. Сигурно си някое лапе на 12 години, което се надъхва след като е гледало кеча. Успокой се малко.

Не, бил съм на 30 мача в чужбина и на над 200 из България и с любопитство ще те търся из централен Бургас. Но знам резултата. А точно пък такива да ме уплашат, ами трудничко ще стане. Най-много да ти навра бухалката в задника. Не е като да не се е случвало.

Аз пък съм бил на над 200 мача в чужбина и над 1000 в БГ.И НИКОГА не съм видял някой на някого да навира бухалка в в задника.Поради тази причина си мисля че това с навирането на бухалки в задниците са си твои еротични мечти.Но искам да те помоля да не споделяш с нас какви са ти мокрите сънища.И не е необходимо да обикаляш от петък вечерта да търсиш хора с бухалки.Те се намират около теб,в твоето близко обкръжение.Онези с ножките и саламите.Търси си еднакво мислещите сред тези със сините парцалчета на гърба и клошарският манталитет.Успех все пак в търсенето!Хора като мен уважават различните.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 май 2015 10:32

maxi1914 написа:
КироВарна написа:
maxi1914 написа:

Пилците се броят на есен нали ? Или в конкретно на 30.05.2015 в 20.00 . Летния сезон ще ви почне много зле !!!

Всичко е възможно!Единият отбор ще победи,другият ще загуби!Ако случайно загубим ние,ще ни е много тежко!Но нашият клуб е преживял доста по тежки моменти в миналото,а и от победата в този мач,не зависи бъдещето ни!Така,че ще го преживеем със сигурност!Ако обаче вие загубите,нещата ще са много,ама много по-сложни!Затова,нашия сезон не го мислете!Помислете за вашия! :!: :?:

kardiolog
Контакти:

Мнениеот kardiolog » 14 май 2015 10:33

Всеки нормален футболен фен /изключвам феновете на Левски/ би пожелал успех на Черно море. И аз като такъв го правя. :lol:

Върни се в “Черно море”