За утре смятам,че няма да има тренировка на "Тича".По-скоро изявление на Гонзо и ще ги вкара в някоя зала да побягат,освен това трябва да минават мед.тестове.В това време ще е лудост да ги кара да играят.
Видях Луканов и ми каза,че взимаме някакъв бразилец,който бил страшен...Ще видим тази работа.
Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
ralimavridov написа:За утре смятам,че няма да има тренировка на "Тича".По-скоро изявление на Гонзо и ще ги вкара в някоя зала да побягат,освен това трябва да минават мед.тестове.В това време ще е лудост да ги кара да играят.
Видях Луканов и ми каза,че взимаме някакъв бразилец,който бил страшен...Ще видим тази работа.
На какъв пост играе?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ralimavridov
- Контакти:
Стана на бързо и не съм го питал подробности,но като се замисля няма да е бек,нито крило,по-скоро халфче...
Що да не вземем Тодор Янчев . Такъв човек ни трябва за средата на терена . А чувам , че и Златинов е свободен... Той не беше ли крило . А като се замисля и Стефано Кунчев май ще е излишен в Славия .
Последна промяна от gogo208 на 08 яну 2013 13:49, променено общо 1 път.
- ralimavridov
- Контакти:
gogo208 написа:Що да не вземем Тодор Янчев . Такъв човек ни трябва за средата на терена . А чувам , че и Златинов е свободен... Той не беше ли крило .
Тошко Янчев горкия едвам ходи.Нали го гледахме тук какво игра.Може спокойно да си играе в "Розова долина".
Що бе. Мисля ,че двамата с Жоро ще си паснат добре ,а и Камазола отзат....
Танко Дяков, Юруков, Коста Янев и Караджов започват утре подготовка на Тича. Даниел Младенов е дал дума на Гонзо, че ако не го одобрят в Падерборн, ще дойде и той, за Райков и Башлиев още се водят преговори.
bez-nick написа:Танко Дяков, Юруков, Коста Янев и Караджов започват утре подготовка на Тича. Даниел Младенов е дал дума на Гонзо, че ако не го одобрят в Падерборн, ще дойде и той, за Райков и Башлиев още се водят преговори.
Не мога да повярвам, селекция на играчи с познати имена. От всички изброени не съм чувал само тоя Башлиев.
Дано я докараме до там, че по-рядко да чуваме имената на недоразумения (не говоря за момчетата с качества) от В група.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
танко дяков за титуляр ли се взема? иначе другите са ни необходими 

- ralimavridov
- Контакти:
bez-nick написа:Танко Дяков, Юруков, Коста Янев и Караджов започват утре подготовка на Тича. Даниел Младенов е дал дума на Гонзо, че ако не го одобрят в Падерборн, ще дойде и той, за Райков и Башлиев още се водят преговори.
Това е вярно но на 30%.Танко и Юруков в Черно море ще дойдат,но като ни купи Марешки...