СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: СПАМ
Версиите на защитата ни с Танко,Димов и сие получаваха голове с каруцата от Своге,Каварна,Монтана...хич не ми я хвали,днешната е много по-добра версия във всяко отношение,което си и личи.А това как тука играем ва банк с 3 защитника,а в Европа катеначо с 5-ма моля да не ги коментираме,че отбори много сменящи схемите и идеите си никога не са просперирали.Освен това всеки специалист казва,че първото нещо е защитата,най-важното е да не допуснеш гол,всеки го заявява,от там насетне действаш както си знаеш.Ако имахме качествени крила и подавач-халф така наредения ни отбор щеше да е като валяк,да мачка останалите като 100 тонна машина пресен асфалт.Виж класирането и данните,сложи ни едни 10 гола отгоре(които щяха да са факт с въпросните попълнения) и сам можеш да прецениш къде щяхме да сме.Критикувахме Сър-а за страхливост срещу Черноморец и Лудогорец,но се оказа,че и двата отбора са много по-добри от нашия сега и в първия случай паднахме с 0:1,а втория като тръгнахме да се надиграваме с бургазлии бяхме буквално разпиляни.Това е.Сами твърдят всички,че възможностите ни са малки...ами айде тогава поне да не ставаме за смях, като Прическата дето все хукваше да блъска и рита гьотере и отнасяхме 3-4-ки със завидна лекота и то срещу пълни селяни и смешници,които спокойно после Сър-а клатеше с 0:1(Монтана за Купата),Калиакра 0:5 оня кръг...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
[quote="ShooterMan"]Както ми каза един спартаклия - с този мач и този резултат Черно Море закри Спартак
.От 14.11 само надолу,изпаднаха пр олетта,следващия сезон изпаднаха и от Б група и се закриха.Не можаха да преживеят този исторически плесник,който им зашлевихме
[/quo Реал,Барса,Манчестър,Арсенал и кой ли още не са падали с 5:0 от вечният си съперник,да не говорим за резилите на чорбата
.Но те поне са загубили в честен двубой,там на терена и не са използвали мутренските методи на тим.Няма проблем да си мислите и радвате че СПАРТАК е мъртъв,така отмъщението ще бъде мноооого по-сладко,нищо че се забавя аз лично мога да чакам 30-40 години ако се налага!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!
- зеленобелия
- Контакти:
soko82 написа:ShooterMan написа:Както ми каза един спартаклия - с този мач и този резултат Черно Море закри Спартак.От 14.11 само надолу,изпаднаха пр олетта,следващия сезон изпаднаха и от Б група и се закриха.Не можаха да преживеят този исторически плесник,който им зашлевихме
[/quo Реал,Барса,Манчестър,Арсенал и кой ли още не са падали с 5:0 от вечният си съперник,да не говорим за резилите на чорбата
.Но те поне са загубили в честен двубой,там на терена и не са използвали мутренските методи на тим.Няма проблем да си мислите и радвате че СПАРТАК е мъртъв,така отмъщението ще бъде мноооого по-сладко,нищо че се забавя аз лично мога да чакам 30-40 години ако се налага!
Дано не чакаш повече от 40 години,защото нали се сещаш може и да не ги дочакаш.
-
ShooterMan
- Контакти:
Имаш предвид,че след 30-40 години може да ни победите в някой мач?Възможно е,само,че ако пак има избори,като "кметската победа" с 2:0 през 2007 пролетта.Това са ви на вас победите 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
ShooterMan
- Контакти:
soko82 написа:ShooterMan написа:Имаш предвид,че след 30-40 години може да ни победите в някой мач?Възможно е,само,че ако пак има избори,като "кметската победа" с 2:0 през 2007 пролетта.Това са ви на вас победите
Ти тъп ли си?До 2000г. победите бяха поравно,после мутрите ви наляха пачки и дръпнахте,ако двата клуба са на равни начала,с еднакви бюджети и т.н. просто забрави за еклерска победа.Най-удачният пример е мача когато Черния ви изтърбуши за 1:0 а национала Гошо Гинчев лазаше като юрдек около него!
Равни начала,равни бюджети...имаш предвид когато лапахте пари от Евроенерджи ли през 90-те,когато за пръв път слънцето огра кучия г*з - вие в А,ние 6 години в Б,там където ни спираха тока и водата?Това ли бяха равните начала?Ние не сме виновни,че бяхте продажници и ИЗКУВСТВЕНО стояхте в А група толкоз време,9 години поред мисля,рекорд за вашия клуб,т.е. - едно изкувствено надуване на втория отбор на Варна.Е,балона се спука и сега плащате сметките.Вие сте си асансьорче и боксова круша на Черно Море.Премянов,Ишков и сие опитаха да пренапишат историята....но не можаха.В момента в който и Черно Море влезе в елита се видя кой кой е във Варна и се гордей с гола на Черния,защото това ви беше победата,онази "кметската" не си я брой,защото ако хюмнето Йорданов не беше уредил мачлето щяхме да ви изтърбушим както обикновено....Впрочем,колко пъти ви тряскахме на Коритото?Много,поне 5,а вие на Тича?НУЛА!НИТО ЕДНА ПОБЕДА на митичния Тича в А група!И междудругото...никога няма да биете на този стадион в елита,това е ОРИСИЯ,така и ще си остане,митър за Тича където отнасяхте 3-ки,5-ци,а ние на Коритото отивахме и ви полагахме по вратовете в собствения ви дом.
ShooterMan написа:soko82 написа:ShooterMan написа:Имаш предвид,че след 30-40 години може да ни победите в някой мач?Възможно е,само,че ако пак има избори,като "кметската победа" с 2:0 през 2007 пролетта.Това са ви на вас победите
Ти тъп ли си?До 2000г. победите бяха поравно,после мутрите ви наляха пачки и дръпнахте,ако двата клуба са на равни начала,с еднакви бюджети и т.н. просто забрави за еклерска победа.Най-удачният пример е мача когато Черния ви изтърбуши за 1:0 а национала Гошо Гинчев лазаше като юрдек около него!
Равни начала,равни бюджети...имаш предвид когато лапахте пари от Евроенерджи ли през 90-те,когато за пръв път слънцето огра кучия г*з - вие в А,ние 6 години в Б,там където ни спираха тока и водата?Това ли бяха равните начала?Ние не сме виновни,че бяхте продажници и ИЗКУВСТВЕНО стояхте в А група толкоз време,9 години поред мисля,рекорд за вашия клуб,т.е. - едно изкувствено надуване на втория отбор на Варна.Е,балона се спука и сега плащате сметките.Вие сте си асансьорче и боксова круша на Черно Море.Премянов,Ишков и сие опитаха да пренапишат историята....но не можаха.В момента в който и Черно Море влезе в елита се видя кой кой е във Варна и се гордей с гола на Черния,защото това ви беше победата,онази "кметската" не си я брой,защото ако хюмнето Йорданов не беше уредил мачлето щяхме да ви изтърбушим както обикновено....Впрочем,колко пъти ви тряскахме на Коритото?Много,поне 5,а вие на Тича?НУЛА!НИТО ЕДНА ПОБЕДА на митичния Тича в А група!И междудругото...никога няма да биете на този стадион в елита,това е ОРИСИЯ,така и ще си остане,митър за Тича където отнасяхте 3-ки,5-ци,а ние на Коритото отивахме и ви полагахме по вратовете в собствения ви дом.
Наистина си прост,равни начала в А групат това имам предвид,иначе на нас са ни спирали тока и водата ама не в Б а в същата тази А група
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!
Абе soko82, абе пич, незнам кой е простия, ама ми се струва, че това си точно ти!? Аз не мога да разбера, кой умен човек ще се вре тука и ще си подлага дупето, където ние си мерим пишките??! Ходи ври се някъде другаде, ей там, при онзи вашия - Великов. Там гледам се изявявате напълно анонимно и просташки в коментарите на Варна спорт. То няма и къде другаде да го правите мисля. Къде има форум за Спартак???! Ами няма. Уважавам фенските пристрастия на всички фенове, дори и тези на спартаклии, но айде не си ври гадната гага тук, дразниш се, провокираш, хейтърстваш.. В тоя форум си има правила, не е като при джуджето... чудя се още как те търпят?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ron Jeremy
- Контакти:
я Соко
Неоспорим факт , е че ти се вие свят непрекъснато , а на мен за теб и Спартак ми е през оная работа !
Неоспорим факт , е че ти се вие свят непрекъснато , а на мен за теб и Спартак ми е през оная работа !
ex Popeye
-
motion_man2
- Контакти:
Комисия "Младежки дейности и спорт": с 1 против (Янко Станев) и 4-ма "въздържали се" (от БСП) за председател беше избран Костадин Костадинов
От предизборните дебати останах с впечатление, че е решителен и интелигентен човек. Някъде бях прочел, че е моряк, но не съм убеден че е 100% вярно.
Нямам идея какви правомощия ще има като председател на тази комисия, но... може пък и да огрее с натиск по разни проекти.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
motion_man2 написа:Комисия "Младежки дейности и спорт": с 1 против (Янко Станев) и 4-ма "въздържали се" (от БСП) за председател беше избран Костадин Костадинов
От предизборните дебати останах с впечатление, че е решителен и интелигентен човек. Някъде бях прочел, че е моряк, но не съм убеден че е 100% вярно.
Нямам идея какви правомощия ще има като председател на тази комисия, но... може пък и да огрее с натиск по разни проекти.
Стига да имаме някакви проекти.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!