Sole написа:POPCORN написа:Танко ме кефи!Искам го в ЦСКА![]()
11 човека от Локото се мъчат да вземат топката от ръцете на Танко,за да си бият центъра
Танко просто е учтив - искаше да им я занесе той до ценъра
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sole написа:POPCORN написа:Танко ме кефи!Искам го в ЦСКА![]()
11 човека от Локото се мъчат да вземат топката от ръцете на Танко,за да си бият центъра
greenpeak написа:ShooterMan написа:Миньор не ги мисли,казах го в ПЛАНА,Миньор е запразнил,видя ги днес с Черноморец.Освен това да направят мръсно на София-винаги са на линия,убеден съм,че ще ги бием лесно,а фенове и ръководители в Перник ще се хилят след мача.Както казах,точката ни оправя напълно.1 равен на дузпаджийте докрая и това им беше.Падат от Литекс,равен със Славия,а дори си мисля,че ще се провалят още в Сливен,Лечков ако не ги бие изпада и си мисля,че ще ги бие.Много им станаха авантите,няма да посмеят да ги подпрат отново,а в Сливен ще имат нужда от помощ и то много...без нея 3:0 за Сливен е мача
Какво стана с ПЛАНА ти Стрелец?
Много корекции в движение правиш. Ситуационен мениждмънт, а
![]()
Обясни, на глупаците.
Mourinio написа:greenpeak написа:Mourinio написа:Предлагам даже евенуталните наказания след напълно заслужения побой над А.Г., с Калирака и Берое да ги играем на Лазур в Бургас, тъкмо да свикнем за Лига Европа
За Светкавица ще свикнеш и за Поморие, а наема на Лазур ти ще го плащаш
лично.
Добре, ама ще извикам тебе да храниш агитките на Берое и Калиакра както храниш футболисти и треньори на Черно море дори, когато бие с 5:0
Mourinio написа:според мен някой плебей е хакнал акаунта на greenpeak, такава помия да излива по отбора не е реална
Sole написа:ShooterMan написа:ПЛАНА е перфектно изпълнен,1 точка с която минаваме Локо Пд,1 точка правеща гола на ЖАРДЕЛ златен от есента,1 точка правеща дори равен с Литекс,Славия или Сливен нас 4-ти....а те нито Литекс ще бият,нито Славия,а най-вероятно и Сливен няма да бият.И защо ни занимаваш с това,че няма да стъпваш?АКО ИСКАШ БЕ,АКО ИСКАШ СТЪПВАЙ
Гигов може да купи и 3-те си мача до края.Още повече,че Литекс ще е на практика шампион преди мача с Локодузпа, съгражданите от Славия ще им дадат мача с удоволствие,а Сливен са доста слабички,за да вземат точка от локодузпа.
Така,че накрая решаващ ще се окаже пресъпния акт на Генов, но и това нямаше да помогне на локодузпа,ако си бяхме взели мача с Монтана.
cristely написа:Стрелец, Славия са в клуба на пачките. Няма Левски, няма ЦСКА. Който им поръча музиката, на него ще свирят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта