Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Мнениеот Clarion » 15 май 2011 01:03

Sole написа:
POPCORN написа:Танко ме кефи!Искам го в ЦСКА :lol: :lol:

11 човека от Локото се мъчат да вземат топката от ръцете на Танко,за да си бият центъра :mrgreen:

Танко просто е учтив - искаше да им я занесе той до ценъра :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 15 май 2011 01:03

greenpeak написа:
ShooterMan написа:Миньор не ги мисли,казах го в ПЛАНА,Миньор е запразнил,видя ги днес с Черноморец.Освен това да направят мръсно на София-винаги са на линия,убеден съм,че ще ги бием лесно,а фенове и ръководители в Перник ще се хилят след мача.Както казах,точката ни оправя напълно.1 равен на дузпаджийте докрая и това им беше.Падат от Литекс,равен със Славия,а дори си мисля,че ще се провалят още в Сливен,Лечков ако не ги бие изпада и си мисля,че ще ги бие.Много им станаха авантите,няма да посмеят да ги подпрат отново,а в Сливен ще имат нужда от помощ и то много...без нея 3:0 за Сливен е мача 8-)

Какво стана с ПЛАНА ти Стрелец?
Много корекции в движение правиш :mrgreen: . Ситуационен мениждмънт, а :mrgreen:
Обясни, на глупаците :mrgreen: .

Човек ти не си фен на Черно Море !!! Момчетата играят .. ти какво искаш ве ? Аре баннвайте го тоз че ме дразни. Плана ми е следния :
Калиакра - ПОБЕДА
Миньор - Щом Черноморец ги би се надявам че мача е наш
Берое - последен мач, в Събота е - ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, до тогава Берое няма да имат шанс за Европа, а Илиян е наш човек :lol:

ЛОКО СФ мислиш ли че няма да сгрешат поне веднъж :
Гостуване на Сливен
Домакинство на Литекс
Гостуване на Славия

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 май 2011 01:05

Mourinio написа:
greenpeak написа:
Mourinio написа:Предлагам даже евенуталните наказания след напълно заслужения побой над А.Г., с Калирака и Берое да ги играем на Лазур в Бургас, тъкмо да свикнем за Лига Европа 8-)

За Светкавица ще свикнеш и за Поморие :mrgreen: , а наема на Лазур ти ще го плащаш :mrgreen: лично.

Добре, ама ще извикам тебе да храниш агитките на Берое и Калиакра както храниш футболисти и треньори на Черно море дори, когато бие с 5:0

Казах ти на мач на наште докрая на стъпвам :mrgreen: , нямам нерви вече :mrgreen: .
Можеш да ме извикаш да се напием от МЪКА :mrgreen: , за друго не ме викай.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 01:08

ПЛАНА е перфектно изпълнен,1 точка с която минаваме Локо Пд,1 точка правеща гола на ЖАРДЕЛ златен от есента,1 точка правеща дори равен с Литекс,Славия или Сливен нас 4-ти....а те нито Литекс ще бият,нито Славия,а най-вероятно и Сливен няма да бият.И защо ни занимаваш с това,че няма да стъпваш?АКО ИСКАШ БЕ,АКО ИСКАШ СТЪПВАЙ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 01:09

Накрая като нищо единственият гол на Супер Марио ще ни класира в Европа, трансферът му ще си е струвал :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 01:13

Още преди мача казах-след 2:3 на Лаута-1 точка е 100% билет за Европа(ако разбира се не се издъним докрая,но не вярвам в това).Ако Локо Сф вземе,че изненада всички и вместо загуби от Литекс и Славия и равен със Сливен вземе да направи само 1 равен и завършим с равни точки - ето тогава СУПЕР МАРИО ЖАРДЕЛ ще влезе в историята :lol:

ПС:Тоя не е фен на Черно Море,убедих се.Нека не му се връзваме повече.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 15 май 2011 01:14

Mourinio написа:според мен някой плебей е хакнал акаунта на greenpeak :mrgreen: , такава помия да излива по отбора не е реална :shock:

Различните хора реагират по различен начин на сполетелите ги/ни нещастия (слаба игра, кофти стадион, липса на трансфери на класни футболисти, треньорски грешки, съдийски отсъждания, лошото време, фазата на луната, ...) - форум е, за да може всеки да си казва свободно мнението :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 15 май 2011 01:21

Sole написа:
ShooterMan написа:ПЛАНА е перфектно изпълнен,1 точка с която минаваме Локо Пд,1 точка правеща гола на ЖАРДЕЛ златен от есента,1 точка правеща дори равен с Литекс,Славия или Сливен нас 4-ти....а те нито Литекс ще бият,нито Славия,а най-вероятно и Сливен няма да бият.И защо ни занимаваш с това,че няма да стъпваш?АКО ИСКАШ БЕ,АКО ИСКАШ СТЪПВАЙ

Гигов може да купи и 3-те си мача до края.Още повече,че Литекс ще е на практика шампион преди мача с Локодузпа, съгражданите от Славия ще им дадат мача с удоволствие,а Сливен са доста слабички,за да вземат точка от локодузпа.
Така,че накрая решаващ ще се окаже пресъпния акт на Генов, но и това нямаше да помогне на локодузпа,ако си бяхме взели мача с Монтана.

Sole, а ако ТИМ купят съдията на мач на Локо-то и той ги заколи? Да речем срещу Сливен. :D Tова ще бъде най-сладкото отмъщение ;)

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 15 май 2011 01:27

Стрелец, Славия са в клуба на пачките. Няма Левски, няма ЦСКА. Който им поръча музиката, на него ще свирят.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 01:31

cristely написа:Стрелец, Славия са в клуба на пачките. Няма Левски, няма ЦСКА. Който им поръча музиката, на него ще свирят.

До Славия надали ще опрем,разбери го.Още в сряда се пука балона,да не говорим за събота когато идва Литекс,за да стане шампион.Един шампион никога няма да си позволи цирк и то в шампионския си мач,ще им ушият една 3-ка както ушиха на Локо Пд миналата година и станаха шампиони на Лаута...изобщо няма и да се замислят даже...Иначе става парадокс - 2 точки разлика преди последния мач...къде ще ходи Купата,кой ще награждават,я помисли?Литекс триумфира в събота,но мисля,че Сливен още ще ни даде билета

Върни се в “Черно море”