ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Mourinio » 30 май 2011 22:14

аре ве цял ден ли ще чакам да отговориш ве анонимен форумен 'хибрид' прост, нали беше много по приказките, с кой никовете си ще пишеш сега, къде се скри като плъх, жена ли си кво си, такива лайна ще пишеш за някой друг футболист или за себе си, но не и за Жоро Илиев и Черно море, мишка!Търпим ти глупостите много време, ама един здрав бой му е майката!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 31 май 2011 08:17

Тук може да прочетете мнения на пловдивчани за Абушев http://sport.plovdiv24.bg/257932.html

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 май 2011 08:40

Поне не са лоши коментарите за момчето. Ама е съмнително да го вземем :roll:

Черно море преговаря с четирима, взима чужденец за атаката
Източник: http://www.ole-bg.com 13:10 / 30.05.2011

Всички с изтичащи договори в "Черно море“ са обвързани с клуба до 30 юни, а през тази седмица ще стане ясно кой ще напусне "Черно море". "Не искам да се разделям с никого – искам да надграждам. Преговаряме с четирима футболисти, повече не ни трябват. Засега още нищо не е ясно. До една седмица трябва да получим отговор от тях дали ще дойдат на "Тича". Преговаряме и с българи, и с чужденци. Но ако привлечем чужденец, искам да е поне с една класа над българите, защото иначе спираме развитието на юношите от школата. За централен нападател вземаме чужденец. Там ни е слабото място, защото нямаме такъв. Всички мои футболисти заслужават похвала. Ние сме един колектив и на това дължим успехите през пролетта“, категоричен бе треньорът Стефан Генов.

...демек, явно ще вземем чужденец за атаката.... и Абушев явно няма да дойде тук, освен ако не вземем двама нападатели... което не е лошо като идея между другото, а пък и тоя Абушев е на 22г. :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Започнаха трансферите в Черно море

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2011 13:33

Както всяка година и сега започва според мен най-интересната част от футболната година.А именно трансферите!Това е нещото което предизвиква най-много интерес сред феновете,на-много слухове и е свързана с най-много надежди за предстоящият сезон.Какво предстои да се случи в нашият любим отбор?За първи път от много години,в края на месец май се знае със сигурност кои напускат и на кои постове ще се търсят нови попълнения.Според Чечо Генов с евентуалните нови е разговаряно и се чакат техните отговори,като имало варианти за всеки пост по двама играча.Инфото е от http://www.ole-bg.com/258386.html.Напускащите играчи ас ясни.Единственият за когото истински съжалявам е Танко Дяков.Адемар също направи запомнящи се неща,но с оглед на годините е редно да изкара някой лев в повече.Още повече ,че вече ще има и кой да му ги харчи. ;) Какво виждаме от имената на напускащите.Оголваме лявата зона.Също така губим качество,мъжество и височина в центъра на защитата.Също с него губим и един от лидерите си.С напускането на ДаниГ/за радост на стрелеца/губим един поливалентен халф,с ясно изразени офанзивни качества/и мишо сърце/.Какво остава в момента.Централни защитници-Сашо Шерифа и Росен Колев,без АБСОЛЮТНО НИКАКВА алтернатива.Извод-необходими за привличане минимум двама футболиста/обявен за привличане от Генов един защитник по принцип.На каква позиция засега не знаем/.В лявата зона на защитата имаме Тиаго и Мурадов.Както се говори Тиаго има оферта от Кипърски отбор.Засега не е включен в листата на напускащите,но при една прилична оферта ще замине на 100%.В дясната зона на защитата сякаш изглеждаме най-добре.Сашко беройския и Мишо Лазаров.Вратарите не ги копментираме.Там сме бетон.Халфовата линия с Камазола,Гравесена и ветерана С.Стоянов изглежда сравнително добре.Единственото което ме притеснява е че на тези тримата им липсва скорост.Офанзивните Жоро Илиев и Ратников успяваха през пролетта да се справят с каквото им даде като задачи треньора/изключвайки няколко по слаби мача на Ратников като централен нападател/.Божилов в момента е без алтернатива на поста на който играе.Зад централния нападател.Като стана дума тза тарана,там сме повече от НУЛА.Там сме на минус според мен.Крилата също не са много добре.Дончо определено не може да центрира добре.Бека Тиаго в сравнение с него,центрира като Бекъм.В дясно нелошо игра Румен,с уточнението че той не е крило.Какво се оказва накрая.Крила просто НЯМАМЕ.И централен нападател НЯМАМЕ.Имаме от юношите десен халф Янчо,ляв бек Мурадов и Капитанов.Хареса ми и Цачев който мисля че се подвизава като централен нападател.Капитанов трябва да получава повече минути.Много е важно какви ще са тези четиримата които ще вземем.Но с обявените един защитник,един халф и двама нападатели,няма да можем да сглобим напълно конкурентен състав.Пак ще имаме къса скамейка,картонджиите остават с изключение на Танка.Т.е пак ще имаме перманентно отсъстващи играчи заради наказания.Според мен се очертава един тегав сезон.Дано направят сериозна подготовка,за да избегнем поне многото контузии,че да не се усеща толкова силно липсата на добри резерви.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Започнаха трансферите в Черно море

Мнениеот wolf » 31 май 2011 13:43

Ще се вземат играчи на дадените постове, а юношите най-накрая ще стигнат до пейката. Проблема с Ратников е, че той не е централен нападател а атакуващ халф и играе точно там където е Божилов в момента. Есента последните 3 мача като игра на тази си позиция видяхме за какво става въпрос откъм ефективност. Досега също карахме само с Росен като алтернатива на Танко и Шерифа и нямаше видими проблеми - като се замисля от години сме така 1 защитник алтернатива на двамата централни. Сашко две години буквално беше без заместник отдясно. Тиаго му изтича договора и за щастие ще си тръгне. Надявам се да вземем як по възможност и по-бързичък таран, защото какво ще става с Миро абсолютно никой май не може да каже.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 31 май 2011 13:49

Аз съжалявам само за Танко Дяков, макар да мисля, че Росен Колев е добра негова алтернатива. Със сигурност обаче трябва да вземем един централен защитник, което вярвам, че ще се случи. Общо взето от думите на Стефан Генов излиза, че ще търсим заместници на Дяков, Дани и Адемар (двама защитници и халф), както и един централен нападател, който е задължителен. Други не ни трябват.
Убеден съм, че нападателя ще бъде от чужбина. Преди време бях чел интервю на Генов, в което каза, че от България просто няма кой да се вземе. Или им слагат нереално високи суми или просто нападателите не стават. Общо взето на пазара у нас бе само Иван Цветков, ама просто нямаше как да се преборим за него.
Явно се опитваме да вземем и Рангел Абушев от Локо Пловдив, който е доста перспективен, но със сигурност ни трябва и един изявен голаджия, който веднъж за винаги да реши проблемите, които се появиха след излизането от игра на Миро Манолов. Много ми се иска Миро да започне подготовка, че ако това и сега не се случи, колкото и да ми е тъжно, явно ще приключва с футбола. Все пак е извън терена вече 2 години.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 31 май 2011 13:54

Не виждам логика да освободят Дяков. Най-малкото щяха да му предложат договор и после да го продадат....той е от малкото ни конвертируеми футболисти. Единствената причина за тази развръзка може да е ... Каварна?

Ако 6 души си тръгнат и със сегашната къса скамейка, едва ли само 4 ще са новите. По-скоро 4 ще купим, и още толкова свободни агенти ще привлечем. Да не забравяме, че имаме юноши, които се обиграват по други отбори. Може и тях да тестват. Пък и някой студент в Германия може пак да се появи :)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 май 2011 14:05

varnafen написа:Пък и някой студент в Германия може пак да се появи :)

Кольо вече не се води на работа в клуба. :mrgreen:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 май 2011 14:08

Няма да го гонят, ако беше така щяха да го махнат по-рано както направиха с Юруков и Домакинов, просто ако отиде в Цска ще е само заради по-голямата заплата и участие в ЕКТ, в Черно море нали преди няколко месеца с появи информация, че е искал по-голяма заплата, но са го отрязали и за това не е подписал нов договор. Вероятно се е надявал да се класираме за ЕКТ и тогава щеше да остане със сигурност, но сега предполагам, че ще си тръгне, дано поне е в чужбина...
Последна промяна от Mourinio на 31 май 2011 14:11, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2011 14:08

varnafen написа:Не виждам логика да освободят Дяков. Най-малкото щяха да му предложат договор и после да го продадат....той е от малкото ни конвертируеми футболисти. Единствената причина за тази развръзка може да е ... Каварна?

Ако 6 души си тръгнат и със сегашната къса скамейка, едва ли само 4 ще са новите. По-скоро 4 ще купим, и още толкова свободни агенти ще привлечем. Да не забравяме, че имаме юноши, които се обиграват по други отбори. Може и тях да тестват. Пък и някой студент в Германия може пак да се появи :)

Купим!!!!!!!!?????????????Тези нашите 5000/пет хиляди шибани лева/не дадоха за Марчев,който определено е добър играч за тези пари,ние ще купуваме.Да,ама не!Четох интервюто на Генов,в което каза че и четиримята които ще вземем СА СВОБОДНИ АГЕНТИ!!!В смисъл-,,пари нема-действайте!"Единствено си прав за обиграващите се в други отбори.Имаме едно момче което със сигурност се връща.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”