Черно Море - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс - 0:1

Мнениеот cristely » 30 апр 2011 21:31

Изключително лошо впечатление ми направи на терена поведението на Янев. Винаги съм смятал, че по-голяма жена от Дани Г няма, но Янев ме опроверга днес и се държа като женски полов орган. Жалко, че Любо Пенев беше пич като футболист, мъжкар е и сега и би тр да натиска футболистите си да се държат като такива, а ако не - шамари зад врата и глоби от премиите. Както и да е. Твоа в крайна сметка си е неговия характер и възпитание и всички негативи си остават за него.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 апр 2011 21:35

blue avalanche написа:Преди мача:"Ще ги размажем с 3-0!"
След мача:"С тези играчи-толкоз!"
Интересно,преди мача някакви други играчи ли имахте предвид?

Не,имахме предвид,че от 7-8 100% положения ще вкараме 2-3 гола.Неуспяхме.Честита калъфка :lol: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 30 апр 2011 21:42

Хаха ей говеда,много злоба,злобейте си - лошо няма :lol:
Факт е,че с този "звезден" отбор,който имате няма да постигнете нищо повече от Черно Море :lol:
Честито на Литекс,наистина са най-добрия отбор в България,спор няма! Ядосвам се,само че лежаха толкова много и съдията наистина ПРЕКАЛЕНО много накъса мача,но какво да се прави, не сме женски полови органи да се скъсаме от рев,за разлика от едни други отбори,които се намират в Сф и Плд :mrgreen:
А терена нива? Ти чуваш ли се,терена си беше супер добре,поне от това,което видях на стадиона,а смятам,че съм го видал доста по-отблизо,и доста по-добре от телевизионните зрители!
Иначе Левски не рИваха като бием цска във Варна нали,а сега мача продаден ?! ...

А ПФК Литекс - не смятам,че сме играли толкова дефанзивно,даже напротив - имахме много по-чисти положения от Вас! Наистина сте силен отбор,а и определено късмета днес беше на ваша страна! Това е - честита шампионска титла,напълно заслужена,така се работи :!:
фалшива коса - фалшив футбол!

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 30 апр 2011 22:20

wicked1913 написа:Хаха ей говеда,много злоба,злобейте си - лошо няма :lol:
Факт е,че с този "звезден" отбор,който имате няма да постигнете нищо повече от Черно Море :lol:
Честито на Литекс,наистина са най-добрия отбор в България,спор няма! Ядосвам се,само че лежаха толкова много и съдията наистина ПРЕКАЛЕНО много накъса мача,но какво да се прави, не сме женски полови органи да се скъсаме от рев,за разлика от едни други отбори,които се намират в Сф и Плд :mrgreen:
А терена нива? Ти чуваш ли се,терена си беше супер добре,поне от това,което видях на стадиона,а смятам,че съм го видал доста по-отблизо,и доста по-добре от телевизионните зрители!
Иначе говедата рогати не рИваха като бием цска във Варна нали,а сега мача продаден ?! ...

А ПФК Литекс - не смятам,че сме играли толкова дефанзивно,даже напротив - имахме много по-чисти положения от Вас! Наистина сте силен отбор,а и определено късмета днес беше на ваша страна! Това е - честита шампионска титла,напълно заслужена,така се работи :!:

От 2 години съм в форума и за пръв път чета нещо подобно :!: Евала пич ти си един от малкото тук който гледат реално на нещата и признават класата на ЛИТЕКС :!: Нека сините да реват от всичко което им е гадно и да не виждат колко им е слаб отбора само така ще си ставаме шампиони всяка година ;)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 30 апр 2011 22:52

Жалко, жалко, късмет ни липсваше и малко умение пред гола. Както днес така и в мача с Левски преди няколко седмици.
За пореден път се видя очеизвадната липса на нападател, това лято ако пак се скътават откъм селекция вече не знам...

Добре играхме, шансовете за 4то място почти се стопиха, няма проблеми - важното е че играем добре!
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 30 апр 2011 23:25

Както няколко пъти в този форум предвидих Литекс победи с 1:0. Казах, че няма да има чак токова положения, но Литекс ще се възползва максимално - така и стана. Големите отбори в ключовите мачове имат по едно положение и го вкарват. Това е класата, това бе разликата между Черно море и Литекс. Защитите и халфовите линии надделяха и остана нападателите на отбележат 2-3 положения които им се откриха. Отлично изигран мач от Литекс тактически и закономерна победа. За класата на един отбор говорят вкараните голове. Черно море създаде повече положения, но липсата на класа си каза думата. Ако бяха по-добри щяха да си вкарат положенията. Това е разликата. Футболът се брои на голове. Може да създадеш 20 положения и да не вкараш нито едно. И това си има обяснение - липса на класа и опит. Обратното - може да имаш едно положение и да го вкараш - това е факта. Големите нападатели имат по едно положение в завързаните и равностойни мачове и го вкарват, за това играят в големите отбори. Гледал съм много мачове и си спомням няколко такива - ПСВ срещу Черно море. Никаква игра от страна на ПСВ, много пропуски за Черно море, една атака на ПСВ гол и край. Същото бе на Хамбургер - Литекс. След подобни мачове си правя равносметката защо изоставаме от европейците - липсва ни класа. Простичко е, но факт.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 30 апр 2011 23:27

Leon написа:Както няколко пъти в този форум предвидих Литекс победи с 1:0. Казах, че няма да има чак токова положения, но Литекс ще се възползва максимално - така и стана. Големите отбори в ключовите мачове имат по едно положение и го вкарват. Това е класата, това бе разликата между Черно море и Литекс. Защитите и халфовите линии надделяха и остана нападателите на отбележат 2-3 положения които им се откриха. Отлично изигран мач от Литекс тактически и закономерна победа. За класата на един отбор говорят вкараните голове. Черно море създаде повече положения, но липсата на класа си каза думата. Ако бяха по-добри щяха да си вкарат положенията. Това е разликата. Футболът се брои на голове. Може да създадеш 20 положения и да не вкараш нито едно. И това си има обяснение - липса на класа и опит. Обратното - може да имаш едно положение и да го вкараш - това е факта. Големите нападатели имат по едно положение в завързаните и равностойни мачове и го вкарват, за това играят в големите отбори. Гледал съм много мачове и си спомням няколко такива - ПСВ срещу Черно море. Никаква игра от страна на ПСВ, много пропуски за Черно море, една атака на ПСВ гол и край. Същото бе на Хамбургер - Литекс. След подобни мачове си правя равносметката защо изоставаме от европейците - липсва ни класа. Простичко е, но факт.

Абсолютно точен коментар. Много ни липсваше някой като Жардел. Жалко, че не можа да влезе във форма и да изкара сезона. С него щяхме да бъдем съвсем различен отбор. Нищо, че е на 37.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 30 апр 2011 23:35

Как няма да загубим 5-чисти положения срещу един от най добрите отбори от които 4 изтърва най опитния ни футболист и капитан на отбора като не включвам фала който беше на много добро място.Не можах да разбера защо беше тая вдървеност в нашите нападатели и изобщо в целия отбор.мача си вървеше в наша полза,чистите положения ний създадохме,но трябва и да се вкарват.Поздравявам отбора на Литех и хубаво,че няма много мачове защото в момента чорбата са най добри и играят най красиво.Тоя Радуканов от къде излезе направо съжеви мъртавците,това за мен е треньор.Освен ,че бие на ред и го прави с хубава игра.Не съм много доволен ама на бялото черно не мога да кажа

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 30 апр 2011 23:38

Много съм съгласен с теб.За това вий ще станете шампион,а не Черно Море.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 30 апр 2011 23:43

moreto написа:Как няма да загубим 5-чисти положения срещу един от най добрите отбори от които 4 изтърва най опитния ни футболист и капитан на отбора като не включвам фала който беше на много добро място.Не можах да разбера защо беше тая вдървеност в нашите нападатели и изобщо в целия отбор.мача си вървеше в наша полза,чистите положения ний създадохме,но трябва и да се вкарват.Поздравявам отбора на Литех и хубаво,че няма много мачове защото в момента чорбата са най добри и играят най красиво.Тоя Радуканов от къде излезе направо съжеви мъртавците,това за мен е треньор.Освен ,че бие на ред и го прави с хубава игра.Не съм много доволен ама на бялото черно не мога да кажа

Колега, как можа да не кажеш, че Левски играят извънземен футбол, че са най-добрите и заслужават шампионската титла!

Върни се в “Черно море”